Diskuse: Tretry shimano SH-M086 a sirsi noha (Nakupovaní)
Statistika
Odkazy
Diskuse
-
-
určitě kup širší tretry navíc sh-m086 je podle mě leda vhodné do kontejneru,
možná na hodně turistickou krátkou jízdu, lépe chůzi
doporučuji Time MXT, cenově by ses měl tuším vejít
dále, jestli se nepletu, jsou širší tretry NorthWave
šťastnou volbu chlape!-
Proc do kontejneru ? Zas hodne lidi je pochvaluje… Time sou k nesehnani na prodejnach, nebo to nekde v Praze maj ?
-
já bych Ti je nejspíš sehnal, m086 jsem měl a vydržel jsem v nich méně jako 5 menit!
m086– měkké jako staré vietnamské cvičky! a špatné přezky!
dnes mi přišel top model m300, tam už je kvalita OK, ale taky cena!
-
-
Naopak, NW jsou třeba oproti Spešlům hodně úzké.
-
Není pravda. Spešly jsem ani nedopnul, NW mám doma. :)
-
No to prave vim, proto ty NW Lizzard po Praze zoufale hledam k vyzkouseni.
-
Ono asi jak které. Třeba NW Celsius GTX je taková luxusní zimní španělská bota :-D
-
Já měl Spešly Sport a teď mám NW Kameleon. A Spešly byly mnohem širší. Asi to pokaždé šijou na jiném kopytu :)
-
-
-
-
Mám podobný problém s širokým nártem, jednou jsem si koupil větší boty abych se do nich vlez a už nikdy bych to neudělal, chvíli to drží, ale jak ta bota časem povolí, tak to fakt není ono a noha v tom lítá jak myš v pudle, ale to byly trekovky, jak to je s tretrama nevím, protože je nevozím.
-
Nedávno jsem řešil podobný problém. ;)
-
zajímají Te turistické/závodní tretry?
-
zavodni
-
Shimano brat m225 nebo m300
nižší řady mají na můj vkus podrážku tuhou asi jako holínky
to mu nikdo jiný neporadíte?-
Diky za radu. Ja myslim ze co se ceny tyka tak nadsenemu hobikovi co jezdi hodne zavodu budou urcite stacit ‚backory na to domaci jezdeni‘ za 2,5 tisic korun – to prece neni nerozumny limit. Urcite za tu cenu sezenu pekne, nove a funkcni tretry :)
-
-
-
-
Tak sem dneska nejaky zkousel a pohodlny (siroky pro muj parat) byly docela Mavic – Tempo 2009 za 2,7kkc.
No ale koukam ze Mavic je docela vzacna znacka, nevim co si o tom myslet, klidne bych je bral ale radsi si pristi tyden jeste par prodejen obejdu.
-
Já mám od Mavicu šustku a je úplně super, možná tyhle produkty od nich nejso tak známý jako zapletený kola, ráfky apod., ale to neznamená ze jsou spatny
-
-
Nevite kde v Praze by meli vetsi vyber z Northwave treter ? Byl sem v v radotine,trinnity,bikez a nikde tuhle znacku nemeli…
-
Zdar,
porizuju si MTB tretry a vybral sem si Shimano SH-M086, kdyz sem si ale zkousel na prodejne model o jedno cislo vetsi nez mam nohu prislo mi ze me tlacily na malicek (mam trochu sirsi chodidlo). Netlacily nijak zvlast ale dokazu si po par hodinach predstavit ze by to mohlo byt docela peklo v nich mit nohy. Tak sem si zkousel tretry o dve cisla vetsi (uz me do malicku netlacily), mel sem jedny tlustsi ponozky, utahnul sem o trochu vic mikroposuv a prislo me ze sedi fakt pekne, pata by neklouzala, u palce vepredu tak pulcentimetr mista.
Otazka zni, jestli kdyz mi noha v tretre sedi a nekvedla si mam koupit v podstate tretry o dve cisla vetsi a nebo jestli muzete doporucit nejaky tretry pro ‚sirsi‘ kachni :) nohy, limit mam striktne dva tisice korun.
Diky