nevíte někdo k čemu slouží ta sranda pod sedlem kterou všichni vozí letos? díky za objasnění.
nevíte někdo k čemu slouží ta sranda pod sedlem kterou všichni vozí letos? díky za objasnění.
http://www.bike-forum.cz/…-france-2015#…
a příště nejprve použij funkce HLEDAT
Nebo se na to TdF koukat, jelikož to říkaj snad v každý etapě.
tak jo, budu denně sedět 4 hodiny u televize a čekat až to řeknou a potom zjebávat všechny co se na to zeptaj a drze tak okrádaj všechny o jejich čas ,když musej nedobrovolně odpovídat blbečkům co se na to dovolej dotázat :D
hlavně že máš čas to tady pořád okecávat
Ale tak máš čas se tady rozepisovat.
Nalezení informace zabere méně času než založení diskuze a následné tvé příspěvky. :)
Ale tak už víš co to je a to by mělo stačit.
Pokud hledám info o nějakém konkrétním kole, tak jednoduše zadám jeho název do vyhledávání, ale co tam měl napsat kubin21? „Sranda pod sedlem, kterou všichni letos vozí“ ? ;)
sorry, ale nemám čas probírat se vláknem se 700 příspěvkama. jestli je můj dotaz tak moc obtěžující, tak mi to smažte a ještě jednou se omlouvám že otravuju :D
máš-li čas psát a diskutovat, máš čas hledat, vše ostatní jsou výmluvy
aby ses neposral ;)
trolly nekrmím, máš smůlu
jasně. napsat jednu větu = hledat mezi mezi stovkama témat a příspěvků. já nechci diskutovat a psát. chtěl jsem jenom jednu rychlou odpověď. ne kázání, ne stupidní moralizující kecy přechytračelejch velezkušenejch diskutérů. prostě jednu normální odpověď. prostě tady se neodpouští zeptat se na cokoliv co tu už jednou někde je.
to řekl Sokrates?
Je to GPS, ale prve jsem si myslel ze je to blatnik :D
já si myslel, že to je nějakej přerostlej držák na gopro právě :D
Ale o tom se už tady dobrou čtvrt hodinu bavíme Mlho.
To je kolo s ocasem, ještě to netušíte, ale bude to hit sezóny 2017
Kolo s ocasem tu má kdekdo.