• bob.t

    Ahoj.Nadešel čas koupě nového kola.Chtěl bych něco rychlého a obstojně kvalitního.Líbí se mi Sup xp 950.Prosím o názory zkušenosti.Pop­řípadě alternativu.Co ten jejich střed BB30??

    0 0
    • Prtko.cz  

      Jestli se ti líbí tak ho kup. BB30 není jejich.

      0 0
    • xtrava  

      Ahoj, mám 950 model 2009. Předchozí kolo jsem měl 920, model 2007 a musím napsat, že na 950 se mně jezdí daleko líp. Mám dojem, že je celkem cítit váhovej rozdíl a tužší rám ve prospěch 950. Taky mně vyhovuje, že rám je 18" a ne jenom 17 nebo 19" jako u hliníkovejch SUPů. Ve středu jsem po roce měnil ložiska (cca 2500 km), měly vakl a byly docela zrezavělý, ale nevidím na tom nic strašnýho, nový ložiska koupíš kdekoli (typ mně napsali na dotaz obratem ze superioru)a cena je taky v pohodě (kolem 500 Kč). Jediný, co mě ze začátku zarazilo je, že v karbonovým rámu se daleko víc nese různý vrzání a další zvuky, ale není to nic strašnýho.

      Takže celkově můžu kolo doporučit s tím, že bych do něj ale asi nešel za katalogovou cenu. Sám jsem kolo koupil v srpnu ve slevě na 36 tis., za plnou cenu se myslím dá vymyslet i něco lepšího.

      0 0
      • bob.t  

        Dík za názor.

        Plnou cenu bych za něj taky nedal.Sleva bude 20%

        0 0
    • Jakobo  

      Problem s utesnenim stredu u Supu se tu na foru resil, to je fakt. Jinde se zase psalo obecne o dutych klikach, ze nevydrzi tolik, co 4hran. Jenze fakt je ten, ze lepsi tacy se dnes uz na 4hran ani octalink nedelaji, pokud se nemylim. Tedy, 4hran (v soucasnosti!) obecne vic vydrzi, ale je tezsi a min tuhy, je to tak? Dik.

      0 0
    • AleZ80  

      Když už chce člověk investovat takovej obnos, není lepší koupit něco značkovýho ?

      P.S. To je otázka, ne pruda.

      0 0
      • šlapatko  

        Co je pro tebe prosím značka? Superioru se nezastávám, ale dnes až na vyjímky je všechno na stejné brdo.Jen si vybrat barvičku a správnou geometrii:-)

        0 0
    • apo  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.