• l.bily

    Nema niekto skusenost s tymto sedlom? http://www.kupkolo.cz/…2015_z97585/. chcem ho na silnicku, to co tam mam je na mna dost tvrde a po hodine to zacinam dost citit.

    0 0
    • Dandula007  

      Má to být novinka, tak zkušenosti asi moc nebudou. Dnes jsem ho také koupil, černé na svůj bike. Jen neodpovídá váha. Výrobce uvádí 230gramů:

      http://ritcheylogic.com/…-saddle.html

      Realita je ale jiná, váha je 283gramů. Na www.kupkole,kde jsem ho kupoval upravili váhu po mém upozornění a nabídli mi možnost vrácení peněz,ale mě se líbí i s touto vyšší váhou.

      0 0
    • Ossis  

      Jestli ti sedne rozměrově a tvarově, tak si myslím, že s pohodlím na tom bude realtivně dobře. Jezdím teď contrail wcs (předtím starý biomax wcs), který má shodně řešený systém uchycení ližin – vector wing. A první usednutí bylo jak do křesla. Po pár kilometrech mi to nedalo a radši jsem preventivně překontroloval tlak v plášti.

      0 0
    • Róča  

      Taky jsem ho koupil… zatím tak na první pocit pohodlnější než Ritchey Marathon, které sem měl hodně rád, ale u kterého trošku tlačila hráz… tady to zatím nepociťuju… takže to vypadá, že budu max. spokojený…

      0 0
    • DaW_e1  

      Tak co? Už jste na něm něco najely? Jaké jsou pocity? Taky o něm uvažuju

      0 0
    • bestom  

      Taky sem na něj koukal ,na MTB mám Ritchey Biomax a úplně mě vyhovuje ,tak sem chtěl podobný i na silničku za dobrý peníz ,nakonec sem koupil RAVX SPEEDMAX ,dá se teď sehnat ve slevě z 2000kč na 990kč, titan ližiny a carbon ve skořepině ,super váha kolem 215g ,tvar uplně stejný jako Ritchey ,i pohodlný

      0 0
    • hannawald  

      Nepribyly zkusenosti se Zeromax? Sirka by mi mohla sedet, ma i diru a je levnejsi jak Flite..Chapu, ze kazdy zadek je jiny, ale nektera sedla jsou preci jen univerzalnejsi jak jina.. diky!

      0 0
    • Kacko  

      Mám ho na silničce, polstrování neni zrovna extra měkké, ale konstrukce zajišťuje super odfiltrování vibrací. Na sedlo mi trvalo si zvyknout a chtělo to trochu poladit sklon atp(nemůžu ho mít vodorovně), ale od prvního okamžiku to bylo pohodlí jako bych měl podhuštěný gumy. Až jsem při jízdě několikrát instinktivně ověřoval jestli je vše ok. Rozhodně doporučuju.


      Zkušenosti mám jinak jen s nižší řadou sedel od spešlu.

      0 0
    • hannawald  

      Diky, asi ho vyzkousim. Na bazaru ted nejakou dobu nic podobneho nevidim.

      0 0
    • hannawald  

      Tak jsem koupil a nelituju, dal jsem na nem ted sobota 110km a dnesek 130km a i ob den to slo, nemusel jsem si nijak zvykat, opira se mi o zadek a ne tam, kde nema..neni ani prehnane tvrdy, spokojenost.

      0 0
    • zet65  

      Dovolím si trochu oživit toto vlákno. Jsou nějaké další zkušenosti? Uvažuji totiž o jeho koupi na novou sezonu. Popř.nějaké jiné alternativy?Max­.cena 2000kč.Bude to na HT.Dík.

      0 0
      • orm  

        Ja jsem velky priznivec sedel od Ritchey. Vozim wcs verze s kovovymi lyzinami. Na mtb kolo bych misto zeromax zvolil marathon nebo trail. Maji kevlarove boky a jsou odolnejsi. Take jsou pohodlnejsi nez zeromax.

        0 0
    • petrun  

      Taky oživuju, jaké je na MTB?

      0 0
      • orm  

        Vozim ho na silnici jednu sezonu a tam jsem s nim spokojeny. Na mtb jsem si ale vybral marathon (xc) a trail (enduro). Osobne bych si ho na mtb nedal. Neni tak pohodlne, to je subjektivni, a nema kevlarove boky, tj. kdyz to polozis nebo i jen budes jezdit v blate, tak sedlo poskodis.

        0 0
        • petrun  

          To je škoda, Zeromax je totiž nejširší co Ritchey vyrábí. Mám sedací kosti 130mm (změřeno několikrát doma i ve spešlu) a Marathon i Trail jsou úzké šlupečky :-(

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.