Chci koupit vidli asi 1 z těchto.RS team07je za 12tis,RS Team dual air06-za 9tis.Je ta 07 o tolik lepší?Poraďte.Mám RSJudy3.V čem je lepší vidle s U-turnem?
Chci koupit vidli asi 1 z těchto.RS team07je za 12tis,RS Team dual air06-za 9tis.Je ta 07 o tolik lepší?Poraďte.Mám RSJudy3.V čem je lepší vidle s U-turnem?
SID se tuším od roku 05 nijak výrazně neměnil takže by to mělo být celkem jedno který rok vemeš. Ale ten rozdíl v ceně může být modelem a výbavou bacha abys srovnával stejné verze SID se dělá SL,Race,Team, a WC
Já zapoměl napsat že chci REBU!
nevím proč mě napadl SID – nic tam o něm nepíšeš asi je moc brzo ráno sorry
Zásadní rozdíl je v tom, že mají jinou charakteristiku. U-turnová Reba je o dost méně progresivní než neuturnová.
Nechci rejpat, jen o u-turnu na Rebě nebyla vůbec řeč … btw. existuje to vůbec?
jo existuje
Tak jsem si právě rozšířil obzory … fakt jsem ji nikdy neviděl …
Si ešte raz prečítaj poslednú vetu pôvodnej otázky.. ;)
A inak: www.kolokram.cz/…uct_info.php?…
:-D už to začínám chápat :-D Jak jsem to rychle přejel, tak jsem vypustil pár slov … červenám se a stydím :-)
V oem provední pak je u-turn verze nejen pro verzi Team, ale i pro Race (tu mám na kole).
Rozdiel medzi 06 a 07 asi ani žiadny nie je. Ja som kúpil cez jeden shop asi nejakú OEM verziu Teamky za 9200kč, o ktorej mi tvrdia, že je 2007 model. Ale dodnes mi nikto nevedel povedať rozdiel medzi 06 a 07 a ani ja som nikde na nete nenašiel. Vraj jedine podľa sériového čísla, ale na SRAM nie je žiadny kontakt, kde by som sa mohol obrátiť a oficiálny slovenský distribútor týchto vidlíc ma tiež ignoruje.. :)
Inak U-turn.. ako už bolo spomínané.. lepšia progresivita a zároveň plynulá zmena zdvihu bez nutnosti rozobrania vidlice. ;)
A značne vyššia hmotnosť v U-turn verzii. Na ktorom obchode si ju kúpil za tak super cenu? S poplockom?
kolokram.cz
Objednával som SL, zavolali mi, že majú iba RACE a poslali mi TEAM.. za nižšiu cenu, než mi ponúkli RACE.
Bol poplock + manuál + páska na uchytenie hadičky brzdy.. avšak bez pumpy, čo podľa ich webu je štandardnou výbavou.. a to všetko zabalené v krabici od RACE 29". :D A vyznaj sa z toho bordelu.. ale vidlica funguje.. klop-klop-klop, takže zatiaľ som spokojný. ;)
Vyuziju vlakna a poprosim znalce RS o radu. Koupil jsem RS REBA TEAM s tim ze podle stranek vyrobce www.sram.com/…ountry/reba/#tab1 by verze TEAM mela mit U-TURN , kde ho na vidlici hledat? Nebo to nema kazda reba team? Jsem z toho nejak jelen…
Je verze s U-Turnem a bez U-Turnu. Na první pohled je rozeznáš podle levé vnitřní nohy. Ta s U-Turnem tam má značky pro nastavení výšky zdvihu. A navíc má na vrchu levé nohy takové kolečno na nastavení.
Diky, tak uz prestavam byt jelen, mam bez …
koukni ke mně do profilu mám s Uturnem
dívám se al, že to na fotkách není moc vidět:(:)