Předělání řazení na staré Esce

13 nepřečtených
  • SCOTTer

    Zdravím,

    jde předělat řazení, které je na silniční Esce přiděláno k rámu, na řídítka (berany)? Pokud ano tak ideálně při co nejmenší investici.

    Díky

    0 0
    • Jakobo  

      Typicky vykrik, kdy cerstve zaregistrovany aniz by se jen pokusil vyhledat, zalozi dalsi nesmyslne vlakno. Pritom je to v historii, ale budiz. Potrebujes doraz bowdenu, koupis treba na kupkole. Pak potrebujes dualy a podle stavu dalsi komponenty, tu esku bych osadil minimalne Shimano 105 at to trochu vypada, muzes pouvazovat i o Ultegre, sice vyssi cena, ale mel bys letadlo.

      0 0
    • winter78  

      A musíš tam mať barany ?? Ja totiž robím presne to isté, zachovalú Esku s baranmi renovujem a spojazdnujem, ale namiesto baranov tam idú rovné riadítka + 8×3 radenie integrované v brzdovej páke Alivio.

      0 0
      • SCOTTer  

        Berany bych rád nechal. Chtěl bych to jako takový silniční doplněk k MTB. Na kolik vychází to předělání řazení na 8×3? (kazety, převodníky, = vše dohromady)?

        0 0
        • winter78  

          Ja cesťák mám, z tejto Esky chcem urobiť fitness bike do zlého počasia s blatníčkami.

          Ja kupujem všetko z bazaru, to radenie + brzdové páky ma vyšli 8 €. Ostatné komponenty mám použité z mojich bikov a z cesťáku, sú použité,jazdené ale funkčné. Navyše mám doma komponenty zo šiestich starších MTB + nejaké komponenty mi nosia známi z ich bicyklov, takže mám obrovskú výhodu že ja do toho všetkého investujem prakticky minimum €.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.