Tak jako každý rok, tak i nyní bych rád otevřel téma vánočních a novoročních přání – PéeFek…
Tak se pochlubte, co jste vymysleli duchaplného :-) Rád (a snad nejen já) se rád pokochám ;-)
Tak jako každý rok, tak i nyní bych rád otevřel téma vánočních a novoročních přání – PéeFek…
Tak se pochlubte, co jste vymysleli duchaplného :-) Rád (a snad nejen já) se rád pokochám ;-)
Anketa: Příští rok počítám, že bude...
Tak přidám svoje PF
Taky něco přidávám. Nejvíc bych si přál, aby konečně letos ten sníh vydržel aspoň do Štědrého dne. Vánoce bez sněhu, to prostě není ono:-)
Vánoce na sněhu bývají průměrně 1× za 6 let. Takže spíš Vánoce se sněhem nejsou ono :-))
Kdyby jednou za šest let,tady v Brně si je pamatuju snad jen jako malej capart. Ale letos to vypadá konečně nadějně..
promin, ale to je strasny
Prečo? Mně ty s kolama připadají strašnější.
je to silenej kýč, proste hodne spatny. Ovsem podle me, nekomu se urcite muze libit i tohle.
Vidím to stejně, ale když se třeba v obchodě postavíš před stojan s různými (nejen vánočními) přáními, tak člověk se špetkou smyslu pro krásno si nevybere. Mluvím teď o zlatopestrobarevných a podobných slaďoučkých výjevech. Korunu všemu nasadí nějaké skřehotání, které se spustí po otevření. Ale zas na druhou stranu, těm kterým je ten kýč určen, se to líbí. Takže bych to nehrotil :O)
no, kočka po které léta páslo Bratrstvo kočičí pracky hledí na nějakou zasněženou vesničku s panelákem v popředí…
já letos posílám sebe :)
doufám, že budete mít v příštím roce aspoň tolik štěstí, jako jsem zažil já v tom letošním
Poprvé jsem dělal svoje vlastní PF, tak doufám, že se alespoň krapet povedlo a udělá radost :-)
ROFL
Už by si mal vedieť, čo máš čakať v PF vlákne :)
To je jasný – já jen čekal, kdo to sem dá první;)
já čekal kdy to sem dáš ty :-)))
Asi tak…celý tohle vlákno je trochu utrpení :)
Miluu tenhle každoroční přehled kýče z MS Zmalování :D
Přesně :) argument že když trpim, ať si to zablokuju, neobstojí, je to takové sebemrskačství :)
Neměl jsem odvahu to napsat. (:
fakt dobreee :-)
Mazec! Nápad super! :o))
Podobnej nápad, ale možná ještě trochu lépe provedený, měl loni kamoš – s dovolením to sem dám, snad se za to na mě zlobit nebude:
Hodně pěkný :-)
čoveče, skvělej nápad!
PF 2010 :-)
Pecka! :-)
sranda :D
Od srdce… :-D 1+
Také já se připojím se svojí péefkou a přeji všem bikerům ať vše klape! Krásné Vánoce.
Tohle je moc pěkný, až na to písmo, ale to je detail. Každopádně lepší něž ty kýčovitý zimní :-) Jako kdyby v roce 2010 byla jenom zima (ostatně jako každý rok, kdy lidi na PF cpou jen sníh, ale uniká vlastní význam toho PF – prostě jen taková póza).
Dík , písmo neřeš, věz že je to můj první počin na kompjůtru, pač sem totální antitalent. Každopádně pochvala za dvojhodinovou práci potěší!!
Dve hodiny trvalo nez jsi to skočil? :)
Kam bych skákal? Dvě hodiny mi trvalo najít obrázek pak stáhnout prográmek ve kterém budu schopnej vložit písmo a celé to poskládat!
To víš, mi kluci od řemesla tak zdatní na pc nejsme ;-)
A co na to ochranci autorskych prav?
Popřáli mi štastný a veselý !! ;-)
Tak taky přidám.
Sice to není Bikové PF-ko,ale to snad nevadí.
Rozhodně ten příští rok bude u nás o dost veselejší,než letos:-)
Lidi dejte si probůh při tvorbě vánočních PF trochu větší práci s výběrem fontu!! Ty vaše comic sans apod. nejsou ke koukání a měli by je zakázat…
A hned pod tebou zas :D
Pěkný PeFko podle me vypada treba takhle…
To tvoje je zatím nejvíc povedené… A toho času cos u něj při vytváření musela strávit! :-D
souhlas, naprosty. nez nevkusny, radej zadny ;-)
Takhle jsem myslela… :) I když to poselství s tím, že je lepší žádné než comic sans se mi líbí :)
Dotažený k naprostý dokonalosti! Teda možná tam chybí ještě nějakej fakt povedenej clipart z officu… Jo a taky oranžovej wordart z wordu by tumu slušel. Nějak hezky ho k tomu nalepit. Ale kombinace barviček naprosto úžasná! :D
To je jak rozsypaný atributy na Spectru :-))
ted jsi me dostal :-DD
To je fakt :) Vypadá to jako televize před dvaceti lety v pět ráno :)
Spíše Fondu ne? :)
Ne fontu.
Sóhlas :-)
Každej má jinej styl… Já mám v comic sans napsaný asi 2/3 svýho webu… :D:D
V případě CS se snad ani o stylu mluvit nedá, ne :) Já když to někde vidim, tak se důvěryhodnost informací zaznamenaných tímto fontem snížuje tak na 25% :)
A co je na tom tak špatnýho? Může mi to někdo vysvětlit? Já furt nechápu význam…
Nevim,ale mám to stejně. Webama se příležitosně přiživuju, a prostě se na to nedá koukat když je tim napsáno víc jak 1 slovo podle mě a myslim že většiny lidí co se tim zabejvaj. Jinak proti tomu fontu ale nic nemám, a řek bych že zrovna třeba na PF ničemu nevadí,když se rozumně zasadí. Ale dyzajnér taky nejsem,takže já bych s nim ani žádnym jinym rozhodně mnoho nevyplodil :P
Prostě mi to přijde hodně nevkusný, oblý, celkově takový fuj…Ale to se těžko vysvětluje, to máš podobný jako když si dá někdo na novostavbu na balkón barokní zábradlíčko, zlatý mřížky do plastovejch oken a sádrovýho lva ke vchodu, ideálně na jihočeský venkov…
„Kazdej ma jinej styl“…ale 99% lameru/laiku si z tech desitek/stovek fontu vybere zrovna ComisSans :-D
Dostatecne srozumitelny vynatek z netu:
Klasifikace písma: Jedná se o bezpatkové písmo původně určené do komiksových bublin — odtud jeho název.
Vhodnost použití: Na dětských webech jako písmo ve větších řezech — titulky, menu. Nevhodné v menších řezech pro sazbu delších textů a pro jakoukoliv seriózní prezentaci.
A jinak k typografii na webu ode me:
Přecházíš taky na vegetariánství?
Jo…rek sem si dost! Od rana pouze nevarena strava, klicky, orisky, seminka…
No vidím, už to začíná působit. Jak známo, veganství poškozuje pravopis (písmo nesplívalo…:-)
Kua takova hrubka, budu asi muset povolit v minimalni mire zivocisne tuky :)
Musíš holt tu zeleninu filtrovat přes prase.
dyž sem čet to nevařená strava tak sem si vzpoměl na tatarák a ty hned začneš s oříškama. :)
:-D
Mě se líbí na PF sníh :-)
Tak jsem dneska jezdil, fotil a nakonec i něco stvořil…
nemá tam bejt malý v ?
má, jen Vánoce jsou s velkým. Ale tak důležitější je ten obsah, ne? :-)
aha, opravovat nebudu ale dík =)
Buďte schovívaví dal jsem si s tím dost práce,musel jsem rozebrat celé kolo.
To chce odměnu :)
Si tam mal dať rozborku Reby. Ale inak chválim výber fontu. :)))
Na Tvé roky…
Asi tak.
Ale no tak,vy dědci.
jen mu zavidis, ze v petatriceti umi zablbnout jako decko ;-)
…navic je to dobry :-)))
Kdybys z toho ten text poskládal, bylo by to super.
Šlo mi jen o to vnést trochu PUNKU to této akademické debaty o fontech , grafické úpravě, uměleckém dojmu a zprávné kombinaci barev.Navíc jsou ty věci v eloxovně,takře si můžu poskládat leda loďku z papíru:-)Ale nápad máš dobrý.
Myslel jsem si to – jaká bude barva a kde necháváš dělat?
Červená,řešil to Bikehazard.Dneska mi to dorazilo,není to přesně podle představ,ale je to použitelné.Potřeboval jsem to doladit s HOPE komponentama,ale tak tmavou se nepodařilo zplodit.Po svátcích nastříkám a polepím vidli a budu hotov.
ta želvička má nejak málo nožičiek. ináč dobré 8o)
:))) bardzo ladne..
taky mi mluvíš z duše :) z tohodle roku jsem tak nasraná, že bych na pfku nejraději napsala happy fucking new year 2010
:-D parádní
Zatim nejlepsi
totok jsem vytvořil narychlo v pátek v práci, vím, že je to slabší kousek, ale přesto ho sem vložím :)
ovsem tohle je husty, to jo!
někdy je méně více…
vyhrals! ;-)
Tak tohle je snad ještě lepší, než ta Gazmanova paráda :-))))
díky za pozitivní reakce, nečekal jsem to, vložil jsem ho sem spíš pro pobavení :)
Tak jestli je to tak,tak to se ti povedlo, už tam chybí jenom papež a pepek námořník:-)
Hele hochu, jako si mě teď fakt asi na 3 minuty neskutečně rozesmál! :-) Plus ty vaše komentáře… Jako fakt super! :-D Se povedlo toto! To je tak strašný, až to jednoho pobaví :o) Nic ve zlým ale.
však to byl účel, pobavit :)
neskutečný… :-)
u me mas za 1*!! :-))
Taky přispěju svým výtvorem do sbírky kýčů :). Aneb kombinace toho, co máme všichni rádi.
A tak tohle má nápad!
vydařené :)
:-))Sice dobré,ale obšlehnuté.Ode mě je myšlenka použít komponenty a od Radka Brože zase poskládat z nich nápis:-))
Takže za provedení 1 a za nápad 5 = 3 :-)
Odhalil jsi mě :-D. Ta holka byl ale čistě můj nápad! :)
Nepopírám:-))
Ty tanga musí strašně zařezávat… :-))
trinytivriti..:-)
A nie je to náhodou chlap v tangáčoch a bielych lodičkách?
Taky přikládám svůj výtvor-už sem docela unavenej, tak se mi s tim už nechce víc patlat… Tak ať nás to další rok baví o to víc! :)
Tohle by byla vynikající péefka na rok 96 :-)
Tak když 86 let počkáme, tak to bude zase aktuální, neboj :-)
za 86 let už tady doufam nebudu :)
Tak to je hodně pěkný!
KOFOLA.CZ není co dodat .Najdete si věštění budoucnosti a můžete to poslat dál i s přáním.
Jen tak.. :o))
Hehe, otužilec :-D
tož zas tak hrozný to nebylo.. :-D
Pfffff ff fff f..f..
100 :)
Není sice z mojí dílničky…
přidávám i své PF. Sice je trochu větší, ale stálo mě to rok práce :) snad se bude líbit.
Odkaz na stažení je zde http://leteckaposta.cz/185721002
supr nápad, odkud je to focené?
hádám někde mezi trojanovicemi a frenštátem
focené z kopce Marek u Frenu. Na kopci je bod státní zaměřovací trigonometrické sítě, takže je od tama pěkný výhled na všechny strany :)
A navíc to mám asi půl hoďky chůze od baráku
Velmi zaujímavé ;-) Prosinec byl nej…
Hodně pěkný :-)
Mě se líbil květen :D
originální, pěkné, povedené ;)
Paráda, kdysi jsem měl podobnou myšlenku , ale zabrala hoodně míň práce
PF
Pohodové Vánoce a klidný vstup do nového roku 2010,
plného zdraví, štěstí a úspěchů.
Přeje Marťa
tak tady je moje:
Nevim, jestli už tady nějakej takovej propracovanej neni, neprocházel jsem vše..
pf2010
Hezký, tam dole na fotce je vidět místo, kdes řezal ten stromek:-)
Přesnou mušku a hodně mrtvých srnek v novém roce:-))
Bacha na to, až tam pojedeš, cizí bajkeři jsou taky škodná :-)
nech bejt, v uterý sem mě pohovor s jedním ultrafan myslivcem a ten by po nás byl ochotnej i střílet.
;o)
Myslivci to je pakáž pytlácká.Jeden můj známý říkal že od nich musel odejít,protože má rád přírodu a to co se dělo prostě nedal.
a hle , to je také můj příběh, jak říkám je moc střelců a málo posedů, poetika starých časů je v prdeli. žijeme v době nočních vidění 20 generace, hamrů pod posedem zaparkovaných a vyhřívaných kazatelen
Doufám, že to není comic sans :)
To je jen „comic“. Dneska jsem dáva na trenažer svůj XC bike. Byl od června neumytej, zaprášenej ještě se zabahněným startovním číslem :-))
tyjo máš stejnou skříň jako já:-D
tuším, že Ikea – někdy na počátku devadesátých let :)
Jedno novorocni prani ode mne a snad letos konecne ahoj na Sudetech.. :)
tiez pripajam jedno vianocno-bikerske PF 2010
Pecka! :o)
Suprový!
PF 2010
Moc hezké.
Sice bez bikového motivu, ale snad se taky bude líbit…
Taky to máte mosazný na černym;)
a kde je lak? 8o/
kde je co?!
lak
jakej?
červenej, zelenej, černej…
zabudni na to, asi je to niečo iné jak som myslel 8o)
A cos myslel?
Na tohle se lak opravdu nadává, max. teflon a to ještě z druhý strany než je to focený.. (22lr) ;-)
myslel som že je to niečo väčšie. blbé oči.
na tieto by bol lak fakt zbytočný ;o)
Těch větších nebylo dost na pořádný PF;)
..co je to za munici ? :-)
22 Long Rifle (malorážka)
Dobrý start do Nového roku:o)
Tak se mějte příští rok parádně. :)
Ano, takhle skáče z mostu pravý bajker. (:
To není na mostě burane :-)))
:-)
My z vesnice holt nevíme vše… (:
Spoustu kilometrů bez pádů a defektů přeje D@jfanek
Už jsem to dával do fotek, ale ještě jednou…
Všechno nej v roce 2010!
Lasky
za mě a za Šárku
Dobrý nápad.
Příště to dělej střízlivej ať v tom nemáš překlepy;-)
PF 2010
Tož … Šťastnej a bikovej ;-)
tohle je dobry!! : )
super!!
tak třeba jedno z nich: http://www.dojacek.cz/
Hihi, to nebyl spam. To jsem vážně letos pro ně dělal. Upřímně, možná jsem i trochu čekal alespoň několik postů ohledně koncepčních chyb, ale hlavně chyb kde, jak a kdy to neběží korektně. To vše s tím, že komenty o debilnosti celé věci, tedy konceptu, bych osobně neřešil…)
Takže, bike-foráci: PF 2010:)
Tak, ať se hodně daří :-)
povedené … : )
Tři poslední tady úplně super! :-)
Toš ať to šlape v novým roce ogaři!
!
PF 2010 – BikeFór – Sorry, holt mi to nedalo, no…