• Dados

    Nejčastěji se setkávám s případem, že jeden z partnerů (ve většině muž) je do cyklistiky zapálený a jeho polovička je netčená a pouze jeho koníček toleruje. Dalším příkladem můžou být společné vyjížďky po okolí v letních měsících, kdy kolo slouží spíš jako dopravní prostředek. Zajímá mne jak to máš Ty – jsi cyklista samotář nebo si užíváte společně jízdu ať už po lesích či silničkách? Případně jak se dělíte o starost o Vaše miláčky, přípravu do terénu…etc..

    0 0
    • Cerberos  

      Já sem hold klikař .. přítelkyně je taky vášnivej sportovec … takže kolem to začíná a pokračuje přes turistiku plavání běhání .. mno prostě všechno co se objeví …

      Mno ale o miláčky se starám já …

      0 0
    • alaks  

      Dříve jsem si myslel, že jízda na kole se líbí i manželce. Jezdívali jsme společně se synem na Šumavu, kterou jsem skoro celou projeli na kolech. Syn mezitím už dost vyrostl a o kolo nejeví takový zájem. A manželka....., nedávno mi sdělila, že kolo nenávidí a ta jízda byla prý pro ni utrpení. Jsme holt rozdílní, co se dá dělat. Maximálně se ještě donutí jet o prázdninách do práce a zpět, to je vše. Teď už vyrážím na kole sám, kamarády nemůžu přemluvit k jízdě.....

      0 0
      • Hnoj  

        To musel bejt docela šok, když ti to řekla…

        0 0
    • luban666  

      hehe, kolikrat uz se tady podobny tema probiralo :) je snad jedno, jestli tva polovicka jezdi na kole a nebo ne. kdyz si rozumite, tak tohle je podle me a pro me to nejmensi. driv jsem si taky myslel, ze moje holka musi byt bikerka a ted uz je mi to naprosto jedno. jsou dulezitejsi veci, ktery je treba mit spolecny . a asi radsi vyjedu s kamaradem a pokecame, nez byt porad se svoji holkou a mit vsechno podobne :)

      0 0
      • kámen úrazu1  

        Souhlasím.

        0 0
      • kubad  

        souhlas

        0 0
      • marapara  

        Lépe bych to nenapsal.

        0 0
      • Zerocool  

        my si s manželkou perfektně rozumíme a navíc spolu jezdíme, trénujeme i závodíme, ona na vyšší úrovni, já jako hobík a funguje vše skvělě:)

        0 0
        • Pavel  

          …a v tom to právě je. Být to opačně (ty profi závodník, ona jen „hobice“), tak vsadím boty, že dříve či později začne „držkovat“… ;-)

          0 0
          • Zerocool  

            to asi jo… já nedržkuju a vo tom to je, máš pravdu, že čekat na ženskou v každém kopci by mě nebavilo, já musím jet zuby nehty, abych se ji v tom kopci udržel, holt vyšší výkon na kilo je vyšší výkon na kilo… (jo a taky má lehčí kolo:)))

            0 0
    • Lenka.05  

      Přítulák jezdí na kole víc jak já, ale má treka, jezdí hlavně do práce a z práce… Já najedu míň, ale prakticky jen po lesích, jako relax, ne se nutně dostat z bodu A do bodu B. To jezdím nejraději sama. Ale občas jezdíme spolu, s kamarády, na dovolenou na kole, víkendy…

      0 0
    • Luka  

      vsechno spolecne, cim dyl jsme spolu, tim min me bavi vyjizdky bez nej… takze snazime se spolu travit maximum casu, ktery to jde…

      vzdycky rikam, ze spolecnymi vyjizdkami pracuju na svem zlepseni a jeho atrofovani :) Cimz se jednou sejdem nekde na stredni vykonostni hladine a budeme si bajkovat uplne idealne.

      jinak me dotahl jeste k chozeni po horach a vodactvi :) vsechno me to bavi a nestacim se divit jak desne mi tenhle clovek ovlivnuje zivot… ale stejnak je nej, ten muj mrzout ;)

      0 0
      • kolda  

        to uz je trochu uchylka,ne? :)

        0 0
        • Luka  

          to uz je trochu drzost, ne? :)

          0 0
          • marapara  

            … ale má pravdu předsedo :))) ;)

            0 0
            • kolda  

              a jeji Habib mlci, nepripusten do diskuze.. :))

              0 0
              • marapara  

                Třeba se k tomu ještě nedostal :)

                0 0
              • Luka  

                habib mi tu vasi debatu hlasil hned, jak jsem prisla domu… uvital me slovy „prej ses uchylna“ :)

                ale beru to s klidem, protoze opravdu uchylna sem… vzhledem k tomu, ze ani po 4 letech si vubec neuziju den, kdyz jsem sama… proste mi prijde jako ztracenej cas, kdyz nejsme spolu…

                treba nechapu muzsky, kteri chodi domu v noci z prace, kdy uz vsichni doma spi, a se zenou se vidi prakticky az o vikendech… neziju s clovekem proto, abych ho videla 2× tydne, i kdyby nosil domu pytle zlata… takovej clovek se stava strojem na penize a prestava byt partnerem v zivote… a ja neziju zivot pro penize, ani pro praci, ziju ho pro sebe a pro cloveka, kterymu zivot se mnou neco prinasi (sediny, nervy, zbytecny kramy co porad nosim domu, zavislosti na kolech i jine moje uchylky – treba jidlo, moji prastenou rodinu a moji absolutne nevypocitatelnou povahu)

                0 0
                • Zerocool  

                  ó vyznání lásky na BF:)

                  0 0
                • marapara  

                  Pěkně napsané, ale časem byste si přece museli lézt na nervy. Nic se nemá přehánět :)

                  0 0
                  • Luka  

                    zatim si nelezem… treba casem :)

                    0 0
                    • Lusetta  

                      plně souhlasím s tvým názorem a trochu jsem na tom s Pitosem podobně.Jsme jako jeden.

                      0 0
                • Hell_A  

                  panebože.. ty máš úžasný vyjadřovací schopnosti:-) no jo, blíženkyně, no:-).. napsala jsi to ohromně a já s tebou naprosto souhlasím:-)

                  0 0
                • ememem  

                  nemaj obavu, rokmi, pripadnou svadbou a hlavne detmi sa to zmeni presne o 180 stupnov.

                  0 0
                  • Luka  

                    bud se to zmeni, nebo nezmeni, kazdopadne budu delat maximum pro to, aby se to nezmenilo…nebo spis, aby se to menilo jen k lepsimu :)

                    0 0
                    • ememem  

                      tos si rypnem a potom to radsej nechajme tak.

                      • nechapu muzsky, kteri chodi domu v noci z prace,..... – si kua myslis ze ho to tam bavi alebo co? ze keby nemusel tak radsej nejde volakde inde? ja takeho co tam travi cas dobrovolne na ukor rodiny nepoznam.

                      jedno ci zaraba mesacne 10tis. alebo 1 mil.
                      - i kdyby nosil domu pytle zlata…- to ta prejde ked budete zit z jedneho platu traja -styria pokial nahodou uz teraz nejste za vodou.

                      • takovej clovek se stava strojem na penize a prestava byt partnerem v zivote…- tos realita zivota, kolko percentna je rozvodovost? 60%?
                      • ten zbytok – nech ti to vydrzi.
                      0 0
                      • Dados  

                        Ty jsi ale pesimista :(

                        0 0
                        • Lišák  

                          Realista.

                          0 0
                          • Dados  

                            Pro mě je lepší se dívat rovně a spíš trochu nahoru.. :) Protože kdybych jednal vyloženě racionálně, byl bych asi smutnej pán…

                            0 0
                            • Lišák  

                              Prů*ery si člověk nesmí tak brat. Já jsem třeba optimistický pesimista ;-)

                              0 0
                      • Luka  

                        k tem prescasum: kdyz si nedokazes svoji praci udelat ve svy bezny pracovni dobe, neco je spatne, bud mas prace moc (coz je chyba tvych sefu), nebo ji blbe organizujes, delas misto ni neco jinyho, nebo na tu praci nemas. Kazdopadne chlap, ktery na ukor rodiny je v praci 16hodin denne, si myslim, ze proste s tou rodinou bejt az tak moc nechce, protoze kdyby chtel, zaridi si to… to je muj nazor, workoholiky nepotesim, mozna nekomu budu pripadat divna, ale chci, aby moje deti mely oba rodice. Znam holku co ma 2caparty a za muze workoholika… hold nekomu je prijemnejsi pocit uspesneho reditele ktery je v praci od 9am do 2am nez aby si jeho nejblizsi okoli priznalo ze jako otec je uplne mimo…

                        ps… kdo mi osvetli proc lidi ztraci drahocenej cas kterej jsou mlady a maji u sebe svoje nejblizsi, jsou zdravi a muzou si uzivat zivot, deticky a sebe navzajem, proc sedi v kanclu do noci a hraji si na vydelavani tezkejch penez nebo na desne dulezite zamestnance? Prace je jen prostredek k zivotu, ale ne jeho cil… nerada bych aby mi deti vyrostly zatimco bych se hnala za karierou a prcky mi vychovavala treba uplne cizi zenska – chuva…

                        0 0
                        • Krys  

                          Pekne si to napísala. Keby toto niekto vedel vysvetliť mojej manželke, ja to nedokážem, vždy ma prergumentuje. Väčšinou mi povie, že to je len teraz, bo firma to a tamto. Teraz tuším zas presúvajú škatule po Európe, takže dosť cestuje.

                          0 0
                        • Dados  

                          Podobnou otázku už si asi týden pokládám – je můj čas, kterej investuju pro svýho zaměstnavatele dobře ohodnocen (na kolik si ho cením?). Zatím zjišťuju, že jo, ale…Hypotéka, možná přijde prcek…pak už nevím..

                          0 0
                        • kolda  

                          to je trochu zjednodusenej pohled, ale nevadi. doby, kdy byl clovek v praci od 7 do 3 kazdej den jsou nenavratne pryc. nejsem priznivcem zbytecnych prescasu, ale nekdy to bez nich nejde.

                          minulej rok jsme implementovali novy IS a to jsem mel prescasu jak blazen.

                          0 0
                        • xentar  

                          No, u nás je to tak, že práci mám přesčasy sou minimální, kromě jedné pracovní neděle měsíčně. Na druhou stranu ale mám spoustu melouchů, bez kterých bychom jen horko těžko vyšli nebo spíš – příliš by se nám změnil životní styl.

                          Takže to u nás funguje tak, že když už jedeme z práce (jezdíme spolu), tak si někde na půl hodinky sedneme a dáme si kafe, pak se spolu podíváme na zprávy a potom pracuju, většinou tak dvě hodinky, žena mi pka udělá korektury, a potom jsme zase spolu…

                          Z mé strany to znamená to, že se třeba nedostanu k počítačovým hrám nebo svým oblíbeným americkým seriálům. A o víkendech, když nepracuju, jsme taky většinou spolu. Občas pak ale potřebuju taky třeba odpoledne pro sebe…

                          Až bude jendou potomek, pochybuju, že s melouchama přestanu, protože ty peníze budou potřeba ještě víc než teď.

                          Tenhle systém není ideální, často se mi rpacovat nechce, ale hypotéka se neptá :) Do workoholismu má náš přístup ale daleko :)

                          0 0
                        • MattsSpeed  

                          ja len niekolko otazok…

                          byvate vo svojom?

                          tankujete do svojho?

                          kolko deti zivite?

                          nie ze by ma zaujimala odpoved, ale ak na prve dve otazky odpoveis ano a odpoved na tretiu bude ine cislo ako 0, tak potom patrite medzi stastnych ludi a prajem vam vela stastia… ak nie, tak dufam, ze kompromisy zivota nebudu velky sok :-)

                          vela stastia

                          0 0
                        • soc  

                          Chci se oženit, koupit byt, třeba bych si i pořídil lepší kolo… prostě pracovat musím a občas dlouho, peníze na stromě nerostou… navíc mě moje práce baví a je zajímavá, takže tam občas zůstanu i přesčas… ale maximum je pro mě 12 hodin, potom přestávám myslet… samozřejmě nejkrásnější je čas, který trávím se svojí milou… a nepíše se hold, ale holt :)

                          0 0
                      • Hell_A  

                        Ono se říká, jaký si to u děláš, takový to máš a je to sakra pravda.. Já tu už třetím rokem brečím kvůli nízkýmu platu a co proto dělám? Nic.. A kdo za to může? Já.. Proč? Protože nic nedělám.. Můžeš mluvit, můžeš nadávat, stěžovat si, jenže slova hovno zmůžou.. Chce to něco dělat.. Ale jasný, mně je 22 a nemám rodinu, mně se to kecá, sorry..

                        0 0
                    • Hell_A  

                      nenech se rozhodit, Luko:-), je spousta lidí se špatnými zkušenostmi a z těch se potom stávaj silní skeptikové, ale nejsou všichni takoví:-) Někteří se proti stereotypu a nespokojenosti ve vztahu snaží něco dělat:-) Nevím, jestli má cenu udržovat vztah, ve kterém se oba lidé trápí, i když mají děti.. vím, nezažila jsem to, tak nevím.. ale raději žiju s mámou a jsem ráda, že s tátou nezůstala, jelikož si dokážu představit, jaké peklo bysme všichni zažívali, když by se stále hádali.. tak to jen tak, takový pohled dítěte na věc, nejen rodičů:-)

                      0 0
                • jirkacv  

                  a co kdyz nekdo musi delat nocni nebo drzet pohotovost 24 hodin denne? a praci zmenit nemuze protoze treba tam kde bydli o praci nezakopnes? To je pak taky stroj na penize?

                  0 0
                  • Luka  

                    kdyz mas nocni, tak nejsi v praci pres den… pohotovost: nemas ji porad…

                    0 0
                    • jirkacv  

                      ano, ale nejsi vubec s rodinou, protoze si doma kdyz oni jsou v praci a ve skole.. a treba tata ma pohotovost porad, mimo dovoleny

                      0 0
    • Krys  

      Manželka má bicykel, ale vytiahne ho raz za uhorský rok. Dá si 10–15km po asfalte a stačí. Nejazdíme spolu, bo niekto musí byť aj s ďeťmi. Minulý rok (s deťmi bola babička) sme boli raz aj spolu. Nevzala si tacháč a to že sme prešli vyše 30km som jej povedal až cestou domov. Bola prekvapená a keď sa jej to uležalo v hlave, tak aj nadšená. :)

      Inak jej moje občasné jazdenie veľmi nevadí. Berie to tak, že robím aj niečo pre svoje zdravie. Na druhej strane, ak by som furt niekde liletal na bajku, asi by nadšená nebola.

      2–3 roky dozadu sme občas jazdievali počas slnečných víkendov na také kratšie výlety. Syna som mal na sedačke. To bolo vtedy fajn. Nezabudnem ako som raz zvolil trasu cez jeden z lesíkov v Lhotke a boli tam také decentné korene cez cestu. Synovi sa zapáčilo ako to nadskakuje a nadšene hulákal a manželka na mňa kričala, či ju chem zabiť. Idylka. :) Nakoniec sa tam elegantne zložila a pri tom jej vypadol mobil a kľúče. To sme zistili až doma, takže som si tú trasu dal znova. Všetko som našiel tam, kde spadla.

      0 0
      • marapara  

        … docela živé vyprávění :))

        0 0
        • Krys  

          No, mám celkom veselý život. Niekedy až moc. :)

          0 0
          • marapara  

            A vo tom to je, ne? :)

            0 0
            • Krys  

              Mal som teraz z piatka na sobotu veselo tam u vás v Chřibech. Auto nám prestalo šlapať. V stúpaní v pravotočivej zákrute. Samozrejme v noci. To bol presne ten typ veselého života, ktorý by som v pohode oželel.

              0 0
              • Medunka  

                V Buchlovkach? Hlavni tah Hradiste – Brno? To sme tama jeli taky. Zarazilo me tam v zatacce auto v prikope, pred nim kamion a trojuhelnik nikde

                0 0
                • Krys  

                  Ano, tam. Smerom na Hradiště. V priekope sme neboli. Jeden mladý muž mi zastavil a pomohol odtlačiť pár metrov na zastávku autobusu.

                  0 0
                  • Medunka  

                    U zastavky na Stare Hute? No teda, to stesti, ze to bylo v noci a ze neni takovy provoz ;-(

                    0 0
    • fluider  

      Cez pracovný týždeň sa snažím čo najviac najazdiť sám po svojich trailoch, maximálne ešte 1 deň z víkendu, a minimálne 1 deň z víkendu sa snažím ísť s frajerkou na dlhší výlet po ceste popri Dunaji alebo Morave k jej babke. Inak mi neskoré príchody večer zo švihu toleruje, ona vlastne tiež chodí neskoro domov. Bicykel nie je jej naj-šport tak spoločne užívame iné športy.

      0 0
    • RADO77  

      Do narození syna jsme jezdili dost spolu. Jen jsem se musel vyhýbat prudším sjezdů, páč žena z nich má strach. Nebyly problém vyjížďky terénem 70+. Každopádně jezdila se mnou jednou týdně ostatní dny jsem vyrážel sám.

      Teď se těšíme až bude kluk větší a bude moc být v sedačce – vozík nenadchl ani mě aní kluka neb z něj prd vidí – a budeme zase jezdit spolu. Teď spolu sportutjeme tak, že ona jezdí na inlinech s kočárem a já s nima naběhávám objemy :-))

      0 0
      • RADO77  

        Jo a ještě něco. Taky si nemyslím, že partner musí být nutně biker, ale je to příjemné a navíc si myslím, že díky tomu, že žena jezdila na kole má větší pochopení, když na kolo mizím

        0 0
    • pitos  

      s partnerkou trávím na biku času určitě nejvíce,sice máme i plno kamarádů a známých s kterými často jezdíme ale kupodivu s partnerkou mě to baví nejvíce.

      při jiných zájmech si moc dobře nedovedu představit společné dovolené a také nevím jak bych neustále vysvětloval ty utracené desetitisíce za kolo:)

      0 0
      • Darkson  

        technická: příspěvky bikerů, jejichž protějšky se často vyskytují na BF, se nepočítaj:-)

        0 0
    • Thopr  

      Když jsem začal jezdit, tak mi moje přítelkyně záviděla a chtěla hrozně moc jezdit taky… Zak jsem jí koupil bajka a jeli na vyjížďku… Bylo mi jasné, že jí budu muset tolerovat v rychlosti, výjezdech i sjezdech, takže jsem byl připraven na cokoli… Ale když jsme jsme vyjeli na Praděd a měli před sebou krásný a dlouhý sjezdík, tak mi řekla, že nejede… že to je prudké a že se bojí brzdit… :) Od té doby jezdíme spolu tak, že prvních cca 8 km jedeme spolu a určíme si místo, kde se setkáme… Funguje nám to takhle už přes rok a je to pohoda pro mě i pro ni… Ona si jede v pohodičce, já se dřu ják vůl, pořádně si zařádím a pak se s ní v klídečku vracím pomali domů… :))

      0 0
    • burnout/syndrome1  

      Bývalá manželka byla fanda do silnice, jezdila lépe než já,současná ráda jezdí na krosu výlety,MTB a terén moc nemusí,závodění nesnáší a mě od něj odrazuje-velmi úspěšně

      0 0
    • Sinty  

      Jaj, teď se dívám, že se mi hlasování trochu zvrtlo… Jezdím sám, klídeček, pohoda, držím si svoje tempo a hlavně mi nikdo do ničeho nekecá:-)

      0 0
      • Nanny  

        Kdo taky říká,že partner mi do rychlosti kecá :-) To spís provokuju já jeho.A navíc – ve dvou se to líp táhne :-) Hlavně,když dojde pití :D

        0 0
    • chico*  

      Ze zacatku jsem pritelkyni premlouval, at jede se mnou vzdycky, protoze jsem si myslel, ze ji bude vadit, ze ji necham doma samotnou. Ted jezdim daleko casteji sam a nikomu z nas to nevadi. Spolecne se venujeme vic jinej sportum, hlavne v zime pasy, v mensi mire sjezdovky a bezky. Sportovala vzdycky, ale teprv se mnou do toho zcala vic slapat a docela ji obdivuju, jak je ve vsem dobra. Tedy nezavodi, to ne.. Jsem fakt rad, ze co se tyce tohoto nemame problem. :)

      0 0
    • xentar  

      žena se te´d asi proklíná, že mě donutila si před necelými dvěma roky koupit kolo.. te´d už mám druhý :) Jezdíme spolu, já občas sám, ale žena říká, že samotnýho mě už pouštět nebude, protože s epokaždý, když jedu sám, někde vymelu.

      A závody.. zatím mám za sebou jen Jevišovku, a tu si dala žena taky, by´t jen kratší verzi. Letos toho chceme stihnout trochu víc, uvidíme, jak zdraví, práce a počasí.

      0 0
    • Dados  

      Tak koukám, že se nám příspěvky poněkud rozmnožily, děkuji za Vaše reakce a přeji Vám ať si i nadále užíváte kolo a vše co nabízí způsobem, který Vám vyhovuje :D

      Dnes se to povedlo:

      0 0
    • hobby.biker  

      když máš partnerku bajkerku, tak s ní můžeš vyjet,ale i nemusíš-tak si můžeš vybrat.A když ji nemáš, tak si hold vybrat nemůžeš… Akorát se musíš smířit s tím, že polovička bajkerka si občas vyjede i s jinýma bajkerama, jelikož bajkerek je jako šafránu…A když už máš té svojí zaryté bajkerky dost, tak vem pořádné kladivo a pořádně ji uval do ráámu :)

      0 0
      • Karkulka  

        upsá

        0 0
        • Hell_A  

          Teda Karkulííí, já bych mu dala:-D

          0 0
      • Dados  

        To by nebyl dobrej nápad :) Mám rád sebe i kladivo :D

        0 0
      • marapara  

        Tou poslední větou jsi na sebe upletl bič :)))

        0 0
      • dannii  

        …ale Dados mě nikdy nemá dost …:), co on by za mě dal ?…:)…teplou večeři má každý večer, pohádku na dobrou noc také a ráno ho vždy vítám krásným ránem :)))))…

        0 0
    • zbartos  

      Na MTB jezdím sám (79% mých „ročních“ kilometrů), nebo já + děti (zatím 1%, protože mladší syn ještě nic moc neujede, ale tento podíl bude určitě narůstat), nebo celá rodina dohromady (20% – většinou rodinná dovolená). Na silničce do práce jezdím samozřejmě jen sám. O kola se starám zatím sám, ale starší syn mi už snad začne letos pomáhat.

      0 0
    • crowe  

      když jsme se poznali,tak jsme spolu jezdily hodně.Poslední 2 roky je to jen a jen horší.Nějak my potvůrka zlenivěla,ale letos se do toho pořádně opře(prej),tak jsem na to zvědavej.JInak jezdíme vodu a užíváme si i jiné sporty společně.Ovšem posledně jsem zpozorněl.Když jsem odjížděl na tůru,tak se netvářila moc nadšeně a pronesla,že zese budu celej den v pr..li.Hm,asi slabá chvilka.

      0 0
    • Hell_A  

      V tomhle je docela problém.. Na začátku se člověk snaží druhého hodně tolerovat, toleruje mu jeho koníčky, jeho zapálenost do aut, kol či fotbalu.. Toleruje zbytečné utrácení za kosmetiku a hadry.. Někdy se podaří člověku toho druhého i zatáhnout do toho, co miluje a buď se ten druhý chytne a nebo to nedopadne.. Když se to nezdaří, začnou potíže.. Jeden chce dělat to, druhý něco jiného.. Nevím no, sama jsem zastáncem toho, že lidé, co spolu žijí by toho měli mít hodně společného.. Hlavně co se týče zájmů.. Nevím no, nechtěla bych jednou dopadnou tak, že budu muset na kole jezdit s jinejma, zatím co on bude sedět doma u telky a čučet na fotbal, že on bude chodit na zábavy, zatím co já budu řádit na koncertě a fůůůůůůůůů.. je toho spousta.. stejně tak porozumění a tolerance a shoda povah, je pro mě hodně důležitá i shoda zájmů:-) No, to jsem to teda napsala, tak nějak.. divně:-D

      0 0
      • Krys  

        A ešte je tu „problém zubnej pasty“. :)

        S mojou drahou polovičkou nemáme veľa spoločných koníčkov. Dokonca aj tú zubnú pastu vytláča inak ako ja. Niekedy nechápem, prečo sme sa vlastne dali dokopy. Žeby láska? Hovorí sa, že človek miluje nie pre niečo, ale napriek všetkému. Našim najväčším spoločným koníčkom sú teraz naše deti. :)

        V niektorých kultúrach ti partnera pridelia a ty sa musíš naučiť milovať ho. Údajne sa to dá.

        0 0
        • Pebe  

          v mojim případě to takhle začalo, že jsem si začal všímat těhle rozdílů, který jsem ze začátku neviděl, no bydlim už jinde…

          tím nechci strašit, jenom mi to vytanulo z paměti

          0 0
          • Krys  

            Ako, občas to skåzne do konfliktu, ale my už máme hádky nacvičené. Okrem toho úž máme na seba nejaké páky a celkom to funguje. Blbé je, že moja manželka, kvoli práci občas absolvuje nejaké kurzy manipulácie s ľuďmi. Na druhej strane si myslím, že človek ako ja (tvrdohlavý oportunista škorpión strelec krysa) je pre ňu ideálny sapring partner. :)

            U dvojice, ktorá sa nikdy neháda, jeden z partnetov zrejme ustupuje.

            0 0
            • Dados  

              Takže to máme asi stejně – ale zpětně se vždycky pobavíme :)

              0 0
              • Krys  

                :)

                A proces udobrovania sa je kapitola sama o sebe.

                0 0
        • Hell_A  

          Jo? A myslíš, že je pak člověk šťasnej, když se musí milovat a není to jeho svobodná volba?:-(

          0 0
          • Hell_A  

            tam mělo být, když musí milovat..

            0 0
            • Dados  

              No to je kapitola sama pro sebe – tohle nepochopím, spíš ty, kterých se to týká… Zaplať pánbu, že žijeme tady :D no né?

              0 0
              • kolda  

                zalezi na uhlu pohledu. pro fungovani rodiny je pragmaticky vyber partnera lepsi nez pak sundavat ruzove bryle a videt krutou realitu :)

                jine kultury maji proste jine socialni mechanismy a nemuzes posuzovat, co je lepsi. kdyz to tak delaji po x generaci, tak jim to asi funguje.

                0 0
          • Krys  

            Jó, šťastie. Čo to je? Dá sa to definovať?

            0 0
        • kankrlicek  

          Jó zubní pasta! To znám :)

          0 0
      • Dados  

        pod tohle se můžu jenom podepsat :D

        0 0
      • crowe  

        Nikdy to nebylo jen o toleranci.Dřív vyjížděla i sama nebo s partou,když já byl v práci.Poslední rok se vysloveně flákala(sama to přiznává) a výkonost klesla téměř na nulu.Odpoledne jí nikam nedostanu a o výkendu je toho na ní moc.Někdy si odpouštím výlety s partou a věnuju se jí,ale 30km volným tempem mně akorát nastartuje a miláček už točí k domovu.Jnak je to nejtolerantnější holka kterou jsem potkal,tak pro ní taky něco udělám i když jí dost budou bolet nohy.

        0 0
    • Cerberos  

      Lidi mám jen takovej dotaz kdo zvás co řikáte že přítelkyně nemusí jezdit na kole … máte doma přítelkyni co jezdí na kole? Nebo samo naopak pro druhé pohlaví…

      0 0
      • Luka  

        uz to tu nekde bylo, ale bylo nebylo, jednou jsem chodila s fakt nabusenym posilovacem… nezil pak uz nicim jinym nez tou posilovnou, papanim toho a onoho, venku slunicko a on se potil v telocvicne… zkousela jsem to taky, celkem me to i chytlo, ale pak prislo kolo, kolega me k nemu privedl, ja si koupila vlastni a zacala jezdit… a svete div se, to se stalo v zari, a v prosinci jsem po 7letech poslala kulturistu ke vsem telocvicnam… proste poznas jine lidi a najednou ti docvakne, ze vlastne tu milovanou aktivitu chces delat s tim druhym, a kdyz on se na kolo diva jako na dopravni prostredek k ceste do posilky, a ty jako na vrchol celeho dne na projizdku jentak lesem, klaboseni o komponentech a zazitcich, nejak si casem nemate co rict… bo ty moc nesledujes jeho narust svalu a zivotospravu a vlastne ani jeho zivot, zatimco on te sleduje ostrizim okem, kterak ti upada postava na ukor jednostranneho sportu, a jak se mu vzdalujes tim, ze jeho sport je individualni a tvuj vlastne skupinovej, bo malokdy vyjedes sam… a kdyz si holka, najednou na kole vidis, jaka spousta kluku se o tebe prakticky pere a jen se predvadi jak skveli jsou a jak skveli by byli, kdyby byli s tebou, a pak to jde raz na raz...... a proto mam bikera, a bikera si uz necham… holek je v tom vyjizdkovym chumlu malo a nehrozi nebezpeci konkurence, nastesti, si ho muzu i dobre pohlidat a pripadne sokyni vcas vrazit pumpicku do vypletu ;)

        0 0
        • marapara  

          Ta poslední věta mluví za vše :)

          0 0
        • Krys  

          Ty jo, čo sa tu človek nedozvie ;)

          0 0
        • Cerberos  

          Mno to mi připomíná mojí přítelkyni zvlášť ta poslední věta .. ale pravda že ona by byal asi drsnější .. výpletby bolel málo .. takže možná pumpu do výpletu a pak do tlamy …

          Ale jo určitě si myslim to samé … prostě vztah dělaj společný zážitky .. a když nejsou tak neni ani vztah .. a nemůžou bejt když každej dělá něco jinýho ..

          Ti co řikaj že to neni potřeba tak to řikaj jenom proto že to nemají .. A to je můj názor a vyvracet mi ho nemusíte ! :-)

          0 0
          • Krys  

            Žil si už s niekym aspoň 7 rokov?

            0 0
            • Hell_A  

              Někdy nezáleží ani na letech ALE!

              0 0
            • Cerberos  

              a v čem hraje ten čas roli ?

              0 0
              • Zlatka  

                Že už si pak lezou na nervy se vším..? ;-)

                0 0
              • kolda  

                ve spouste veci…

                ja mam myslim vztah docela v pohode, jsme spolu ±5 let. nemusime spolu travit kazdou chvilku, konkretne na bajka si rad zajedu sam nebo s kamosem.

                a nekdy taky s partnerkou. chce to zvolit rozumny kompromis a byt tolerantni.

                ale kazdemu vyhovuje neco jineho.

                0 0
                • Cerberos  

                  Mno tak přesně tak to tu bylo řešeno když nechceš tak nemusíš s přítelkyní ale když chceš a ona nejezdí tak nemůžeš a v tom si myslim že je ten problém .. prostě je lepší když máte společný záliby … mi chceš říct že ste spolu 5 let a nemáte společný záliby ??? žádný ??? Neřikám že musí mít člověk všechny stejný ale většinu si myslim že jo ..

                  0 0
                  • kolda  

                    precti si prosim te poradne, co jsem napsal. o absenci spolecnych zalib tam neni ani slovo…

                    0 0
                  • RomanH  

                    Lepsi to sice je, ale je to navykove. Az prijde rodina a male deti, budete opet jezdit vetsinou osamocene.

                    0 0
                    • Lišák  

                      My to máme právě naopak. Teď, když máme prcka, tak jezdíme spolu skoro vždycky (s vozíkem). Když ještě žena pracovala, tak jsme spolu jezdili málo, protože jsem se blbě trefovali do společného volna. (Já dělám v turnusu, takže ani víkendy nebyly vždy společné)

                      0 0
                      • RomanH  

                        No, prvnich cca 8 mesicu po narozeni ditete vetsinou osamocene, pak prisel vozik a spolecne vyjizdky. S druhym ditetem jinak narozenym se to zmenilo – druhy vozik jsme nekupovali, na sedacku je od podzimu do jara zima, vice starosti okolo… Jezdim ted mnohem vice sam

                        0 0
                • soc  

                  asi tak nějak, akorát to mám ± 7roků…

                  0 0
              • Krys  

                Asi v tom, že časom sa všetko mení.

                Poznám zopár ľudí, ktorí to zapichli práve po siedmich rokoch. Je to štandardný čas na rozchody.

                Každý vzťah má svoje štádia. Najkratšie štádium je to prvé. Štádiu zamilovanosti, ružových okuliarov, vzájomnej fascinácie. Toto obdobie, aj keď býva krásne a bez neho to nejde, nie je pre budúci vzťah moc dôležité. Dôležité je potom to normálne bežné všedé žitie.

                Po istom čase príde obdobie úpadku vzťahu. A vtedy sa vlastne zistí, či to celé vôbec za niečo stálo a či dvojica prekoná ten útlm a naberie druhý dych na ďalšie roky. Vtedy existencia spoločných zᵝub podľa mňa nehrá veľkú úlohu. Darmo budeš s priateľkou jazdiť po lese, keď si leziete na nervy.

                Vtedy sa ukáže, ako ste sa za tie roky naučili medzi sebou komunikovať.

                0 0
            • kolda  

              to by zacal docela brzy, ne? rok by se mohli max. vodit za ruce :))

              0 0
              • Cerberos  

                tak znám jeden takovej příklad .. ale né opravdu sem z nikym tak dlouho nežil .. ale jenom zatim …

                0 0
            • hribik A1  

              pockaj ako dopadne manzelstvo po 30 rokoch…mam doma jeden krasny, ukazkovy priklad

              0 0
              • Jenda  

                tak zase diky tomu jezdis na kole a mas asi nejvetsi produktivitu v poctu prispevku na B-F:-)

                0 0
                • Bulda  

                  vzhledem k věku asi myslel rodiče…

                  0 0
        • Hell_A  

          Ty jsi opravdu jedinečná ženská:-).. Doufám, že na tebe někdy v Praze a okolí narazím.. Tedy jestli tam někdy na kole dojedu, hehe:-D

          0 0
          • Luka  

            :) nojo, Holomóooc… tak kdybys mela cestu dej vedet :) muzes zašnečit na bajku a poklabosit o zivote :)))

            0 0
        • kolda  

          Luko, me to nejak nehraje.. vznesu osobni dotaz:

          v profilu mas 24. s Habibem – 4 roky. tzn. od 20. zde vse ok.

          s kulturistou 7 let. tzn. od 13 do 20???? chapu to spravne?

          0 0
          • Luka  

            profil mlzi… 25–4=21 a s kulturistou od nejakych 16ti…ahaaaa, tak to mi nevychazi :D omluva… :) cloveku kdyz je mladej se ten cas desne vlece :)…

            0 0
            • kolda  

              nyni je vse jasnejsi :)) diky za objasneni.

              0 0
    • Pavel  

      Zatím jsem teda nepotkal „babu“, která by byla ochotna se mnou jezdit. Kdysi jsem byl párkrát s „ex“ (manželkou), ovšem ale v té době byla má výkonnost na úrovni nula nula nic (a těch 20+ kg nadváhy už ani nezmiňuji).

      Takže jezdím většinou sám, občas vytáhnu nějakého kámoše, občas někdo vytáhne mne. Občas se s někým nudím, občas s někým „zvracím plíce“…

      A když se chci moc ztrapnit a „oddělat“ se, jedu na tradiční dopolední nedělní trénink s místními cyklisty… :-)

      0 0
      • Sinty  

        Taky jsem měl jednou v létě tu čest, se s nima projet, 94 km trasy s prům. 34 km/h, takové pohodové tempo… Bohužel pár dní na to přišel úraz, k tomu brigáda tři směny na lince, tak sem už neměl moc chuť jezdit. Možná tento rok, na silničce je to celkem o hubu jezdit sám.

        0 0
    • Hejdik  

      Tak to já mám celkem štěstí.

      Moje nastávající se mnou už od začátku jezdí na biku a krom toho jsme společně začali i pinka tenis.Takže u mě pohoda:-)

      0 0
    • Excel  

      Když koukám do profilů tak lidé kolem 20–28 maj jiný názor než lidé kolem 30 a víš, čímpak to bude? ;-)

      0 0
      • Excel  

        :-( výš

        0 0
      • Dados  

        Stařecká moudrost – to je jasný! :)

        0 0
      • Luka  

        máme jeste ideály a vetsina neni uplne usedlych, ty po 30 uz proste maj to svoje a nejak to kroutej.. my jeste zijem ;))))))

        0 0
        • Dados  

          Dados

          0 0
        • Pavel  

          …anebo (ti 30+) už prostě mají ty své draze získané zkušenost… ;-)

          0 0
          • Krys  

            No pozri na nich. Nevedia aký je život po 30-ke, ale vedia, že ten ich je lepší. Že vraj ešte žijú. :))

            Mne práve pripadá, že až teraz žijem. Do 30-ky to bolo len také hranie sa na život. A ak niekomu v 30-ke skončí zábava, je to len jeho chyba. Ja sa až teraz bavím kvalitne. Ako som voľakedy hovorieval, že „raz keď budem veľký…“, tak to mám teraz.

            0 0
            • Luka  

              nu rekneme, ze mam kolem sebe velmi spatne priklady ;)

              0 0
            • RomanH  

              Z nejakeho filmu mi utkvel v hlave rozhovor dvou chlapu po 30-tce :

              Uz jsi prekonal krizi stredniho veku ?

              Co ?

              No jestli jsi si uz koupil BMW

              0 0
        • xentar  

          neboj, i na vás dojde :)

          0 0
          • Luka  

            nakazdeho jednou dojde, otazka je, jak moc te to poslape :)

            0 0
            • xentar  

              však v pohodě, ženě už třicet je, mně chybí pár měsíců, ale pořád blbneme jak děti, i s hypotékou na krku :) A žena i po dovu letech pořád nechce chodit spát beze mě, prej se jí samotný špatně usíná :)

              0 0
              • Luka  

                muzi je taky 30.. (bude za mesic)… a na blbnuti ma me :))

                ale presne jak popisujes.. hypoteka a stejnak blbnem…

                ps: spat taky neumim sama :)

                0 0
                • xentar  

                  to je nějaká rozšířená úchylka, uvědomujete si vůbec, jak nám tím komplikujete život? :)

                  Ale te´d si říkám, že další milník dospívání bude mimino, pokud někdy přijde. bojím se, že pak se toho oprasvdu změní až moc. takže si rychle ještě musím koupit nový kola na arturka a vybrat budoucího fulla. Abych pak místo nového oře nekupoval kočárek :)

                  0 0
                  • Luka  

                    hoho,,, taky mam na planu novy bike, dokud jezdim, jestli prijde casem hároš, na kolo to asi moc nebude :) takze se snazim si vseho uzit driv nez mi biologicky hodiny a priroda zatukaji na rameno… :)

                    0 0
                    • Lišák  

                      A Ty myslíš, že až zaťukají, že přestaneš žít? Pokud seš „správnej cvok“, tak jím zůstaneš i po tom ťukání… ;-)

                      0 0
                      • Luka  

                        jasne ze ne, ale s mamina s cerstvym miminem je rada, vyhodi li oba a samam ma chvili klidu… nemam idealy o casovych moznostech, vidim, jak na tom jsou moje segry (maji deti 3,8,13,19let) :)… zbalit se a vyjet neni rozhodne tak jednoduchy, jako kdyz ste sami. Proste veca se zbodne cestou a vracite se kolikrat proste pozde, bo vecernicek stihnout nemusite…

                        0 0
                        • Lišák  

                          Jasně, že je to jiný, než když jste sami dva. Taky jezdím s kočárkem/vozíkem (volím dle množství bahna v terénu:-) ) někdy sám, aby si žena odpočinula. Ale nemám pocit, že bych si život užíval nějak výrazně míň, než když jsme prcka neměli.

                          0 0
                          • Luka  

                            myslim, ze kdyz pomeris veci co jsi prckem ztratil ci omezil a veci, ktere prave prcek do zivota prinese, ma prcek proste navrch :) to je prece jasny

                            0 0
                            • Lišák  

                              Jj ;-)

                              0 0
                              • Luka  

                                protoze kdyby prcek navrch nemel, tak jsme uz davno vymreli :)

                                0 0
                                • Krys  

                                  To je jednoduché. Sexuchtivosť je oveľa životaschopnejšia vlastnosť ako nechuť k sexu. ;)

                                  0 0
                                  • kolda  

                                    tvoje trefne a vystizne zavery me v tomto threadu fakt dostavaji :))

                                    0 0
                  • Dados  

                    To je dobrej postřeh – u nás to samý… Jdu si vybírat vidli :)

                    0 0
        • crowe  

          Jen počkej.Za pár let budeš zpytovat svědomí.Každej je tak starej,jak žije.

          0 0
    • ivaneck  

      Nejradeji bych pri odpovedi zkombinoval vsechny nabizene moznosti :)

      Cili jak kdy, se slecnou, kamaradem, sam… jak se to naskytne. Kazde z toho ma neco do sebe.

      0 0
      • zum  

        Svatá pravda.

        0 0
        • Dados  

          jj, tohle je ideální stav – možnost volby je vždy nejlepší :)

          0 0
      • MattsSpeed  

        suhlas, a najlepsie je to vo dvojici, ci uz pritulka, alebo kamos… ale najviac dotela si dam ked pretekam sam so sebou, to je potom masaker :-)

        0 0
    • esport  

      Ve 20 jsem se vdala a ve 22 rozvedla. Kdybych se nerozvedla a nepotřebovala ze sebe nějak dostat energii tak bych kolo asi ani nepoznala. Jezdím přes pět let a kamarádů mám díky kolu dost.

      0 0
    • Elwing  

      hehe, je to vtipny, kazdej to ma jinak. partnera si vzdycky ulovim v te skupine, ve ktere se pohybuji. kdyz jsem se zacala pohybovat mezi bajkery, ulovila jsem si bikera :) driv jsem mela samy horolezce, doma by mi ani jinyho nepovolili! ale manas taky bude splhat :)

      kdyz jede manas skakat, obcas ho jdu fotit, to me bavi. xc neresim jestli jedu s manasem nebo kamarady, jezdim kdy se mi to hodi a kdy mam chut, kdyz se prida, tak proc ne :)

      0 0
    • Eilyn  

      No, já doufám, že si najdu nějákeho toho bikera .. :D

      0 0
      • revish  

        To vis, ze najdes, jeste se o Tebe poperou, to mi ver.

        0 0
        • Eilyn  

          No jen aby .. zatím jsem jich teda moc nepotkala .. :( :D

          0 0
          • kofolka  

            No nápodobně… Ale taky při mým tempu se není čemu divit :o)))

            0 0
          • kofolka  

            Ale tak co i bez bajkerů se dá jezdit ne? Až se nějakej na těch mých cestách objeví tak se uvidí :o)

            0 0
            • Eilyn  

              No jo dá se jezdit, ale lepší je to s někým .. :D Já co potkávám bikery tady, tak mají většinou tak + – 30 let ..

              0 0
              • kofolka  

                Jj to jsem na tom stejně… O bikerkách ani nemluvim ty jsem snad ještě ani neviděla :o)

                0 0
                • Eilyn  

                  Já taky ne, baby v našem věku to asi moc nebaví nebo co .. :D Ale starší bikerky ty potkávám ..

                  0 0
                  • kofolka  

                    Já ani ty moc ne a když už tak s bikerem. No jo holt se asi vymykáme všem bajkerským kategoriím :o) Ale tak zase jsme vzácný druh… :o)))

                    0 0
                    • jipík  

                      To bych ani netvrdil, kluci kterým dělám sponzoring a servis jsou ve věku jak vy tj. těch 15, ale zatím je baví víc sport a blbnutí než ty holky, ( http://frajer-bike.xf.cz/ ) jo hold jste co se volání přírody týče trochu ve předu :-) já jsem to měl naopak mě bavili holky a teď doháním co jsem ve sportu kvůli holkám zameškal :-)

                      0 0
                    • Misiak  

                      dajte tomu trocha casu (par rokov) a oni sa ti chlapi zacnu motat pod nohami aj sami, to vam garantujem. stacia 2–3 maratony/ine bike-o-akcie a mozete si spravit konkurz ;)

                      0 0
                    • Lusetta  

                      Holky nevěšte hlavu, vždyť je vám 15. Chce to čas.

                      0 0
                    • Kelib  

                      Přestěhujte se do Brna a beru vás klidně obě najednou :D

                      0 0
                    • Eilyn  

                      Jj já je potkávám taky většinou s bikerem :D No vzácný druh asi jsme. Zkoušela jsem na kolo dostat svoje kamarádky, ale marně a když už jsem je překecala, tak jsme dojeli max 3km, pak prohlásily že je to nebaví a jeli jsme z5… :D Takže už by se nějaký ten biker objevit mohl, ale jak tu všichni píšou chce to asi čas no .. :D

                      0 0
                      • Eilyn  

                        I když, jednoho bikera znám a je to fakt něco jiného než když jedu sama, nějak mě to i víc baví.. :D

                        0 0
                      • Misiak  

                        no sak potom ked nejakeho ulovis tak sa s nim provokacne popremavaj pred kamoskami na biku a uvidis ten frmol ze chcu ist aj ony :D

                        0 0
                      • kofolka  

                        No asi tak… teď teda chci otestovat ještě jednu kámošku která tvrdí že jezdí no uvidíme :o) No taky znám jednoho bikera ale s tim se nějak neodvažuju někam vyjet protože jezdí závodně a je docela dobrej… takže já bych asi dřela jak vůl a jeho by to nudilo :o) Nj je to těžký najít někoho s kým bysme si tempem vyhovovali…

                        0 0
                        • Eilyn  

                          Ale tak zkusit to můžete ne? :D Třeba si tempem budete vyhovovat.. :D

                          0 0
                          • kofolka  

                            No když on stejně asi nebude chtít… Je ze třídy a jako občas se bavíme o kolech ale nějak se ho neodvažuju zeptat…

                            0 0
                            • Misiak  

                              vy cesi mate pekne porekadlo: lina huba, holy nestesti ;)

                              0 0
                              • kofolka  

                                Nj já vim… Asi se stydim nebo já nevim proč mu to nenavrhnu… by se to zas řešilo po celý třídě a to taky nechci…

                                0 0
                                • Eilyn  

                                  No, ale máš štěstí že aspoň ve třídě máš někoho s kým můžeš pokecat o kolech :D Já mám ve třídě 29 kluků (jsme tam dvě holky) a nikdo z nich biker není .. :D

                                  0 0
                                  • kofolka  

                                    Kam to chodíš prosimtě? :-D To u nás je převaha holek no… No ale řikala si že s jedním bikerem jezdíš ne? Tak to máš dobrý… Ten můj ze třídy takže si myslim že asi zase radši pojedu sama :o)

                                    0 0
                                    • Eilyn  

                                      No chodím na střední školu informačních technologii – obor správce informačních systému .. :D

                                      0 0
                                      • Pavel  

                                        no to je fakt škoda, že jsi příliš mlaďučká… Bajkerka a ještě k tomu „počítačnice“… :-)) Ještě napiš, že hraješ na kytaru a já začnu falšovat svůj rodný list :-DD

                                        0 0
                                        • Eilyn  

                                          Jojo, hraju :D

                                          0 0
                                          • Pavel  

                                            Jaký ročník by ti u „tvého“ bajkera vyhovoval? :-D

                                            0 0
                                            • Eilyn  

                                              Já nevím, myslím, že na tom zas až tak nezáleží, hlavní je abychom si rozumněli… :D Takže nevím no .. :D

                                              0 0
                                              • Pavel  

                                                Tož až pojedu někdy kolem 3nce, tak se stavím ;-)

                                                :-D

                                                0 0
                                          • Krys  

                                            A doprdele.

                                            0 0
                                            • Misiak  

                                              co je? si zistil ze dcera vypisuje na BF? :D

                                              0 0
                                              • Pavel  

                                                …adoprdele :-) fotřík je tu taky… :-))

                                                0 0
                                              • Krys  

                                                Toho sa nebojím, moja dcéra má zatiaľ jeden rok.

                                                Len som sa zamyslel, prečo som nikoho takého nestretol keď som mal 15. Ale asi by som pre ňu nebol dosť atraktívny. Na gitare som začal hrať až v 16ich. :/

                                                0 0
                                                • Pavel  

                                                  Já v desíti… Po škole jsem váhal, jestli se živit kytarou anebo počítačemi. Bohužel vyhrály ty počítače a ne TY kytary…

                                                  0 0
                                                • Misiak  

                                                  sak to nemas az take nanic, nie? ktovie kde by si skoncil keby si stretol gitaristku… ;)

                                                  0 0
                                                • Eilyn  

                                                  Já jsem začla hrát asi v desíti nebo jedenácti, pak mě to asi na 3 roky přestalo bavit no a nedávno jsem tu kytaru zase oprášila .. :D

                                                  0 0
                            • Eilyn  

                              Aha aha .. no možná se tě někdy zeptá on .. ;) Nebo se odvaž a uvidíš co z toho bude.. :D

                              0 0
                              • Pavel  

                                Škoda, že jste už z mého pohledu v „dceroidním“ věku…:-) Tady u nás se asi prostě žádné bajkerky ani kolařky ani nic nevyskytují… Pokud už „něco“ na kole jezdí, tak maximem pro ně je 30 km CELODENNÍ výlet. A hlavně žádné kopečky…

                                :-))

                                0 0
    • vlkouš  

      Už od svatby jsme měli se ženou zájmy společné a tolerovali si bez výhrad a výčitek zájmy moje (kolo, hory, voda, skály) a ženy (kultura, cestování). Vychovali jsme dvě děti a po 20 letech najednou se vztah rozpadá. I když si zájmy stále toelrujeme. V.

      0 0
      • Dados  

        To je divný, nechci se ti vůbec vrtat v soukromí, ale když to šlape 20 let, tak nerozumím proč to jde najednou do háje. Chápu, že se to může stát, spíš jen přemýšlím co může být ten spouštěcí mechanismus a jak se mu vyhnout…

        0 0
        • Pavel  

          Hlavně nemyslet. To v případě ženské prostě nemá smysl… Zažil jsem něco velmi podobné… Prostě babě hrkne v kuli a je to… Neví co chce a nedá pokoj, dokud toho nedosáhne…

          0 0
          • ivaneck  

            s tim jsem se taky setkal. Ale stejne mam pocit ze spousteci mechanismus je vzdy neco konkretniho, akorat ona ti to neumi nebo nechce rict.

            0 0
        • vlkouš  

          Mně je to divný a blbý taky. Rozchod není z mojí hlavy, ale když si prostě druhá polovička rozmyslí, že ve vztahu nechce pokračovat, těžko ji přesvědčíš. Nic nenaděláš....­.Analýzu by asi musel udělat psycholog, já uvažuju spíš přímo…V.

          0 0
          • Pavel  

            Jestli ti můžu radit (zažil jsem přesně to stejné – prostě ona už „nechtěla“ pokračovat; 10 let po svadbě, dítě, hypotéka na baráku…), tak ji co nejdříve kopni někam… Je zbytečné tu agonii prodlužovat. Já se z toho (psychicky) dostával dva roky… Ještě že existuje vynález jménem kolo:-)

            0 0
            • vlkouš  

              Souhlas. Děti už jsou velký, dcera studuje v cizině. Byt jsem sehnal, chata je moje, tak mám kde zatím žít. Pak se uvidí. Těžký to ale je, ale život jde dál. Jen si myslím, že kolo a moje nebo její koníčky nebyly důvodem rozchodu. V.

              0 0
              • Dados  

                Tak asi nezbývá než ti popřát hodně zdravého rozumu :) To je často to jediný na co se jeden může spolehnout…

                0 0
              • Pavel  

                V mém případě byl její „oficiální“ důvod (v žalobě o rozvod) můj údajný špatný vztah se synem … Soudce jen nechápavě kroutil hlavou.. Zejména když o dva řádky níže vypisovala, jak si se synem náječně rozumím, jak jezdíme na hory, lyžovat, atd… Prostě nic jiného na mne „neměla“… Syn má (skoro) deset, mám ho ve střídavé péči, jsem jeho „tatínek můj milovaný“ a řekl bych, že už má zcela jasno v tom, kdo za ten rozchod může…

                Na (její) důvod rozchodu se vyprdi, ony si vždycky něco vymyslí aby si zamaskovali to své „černé“ svědomí…

                Aspoň budeš mít více času a klidu na kolo a koníčky:-))

                0 0
                • Pavel  

                  „báječně“, „zamaskovaly“,… :-)

                  0 0
                • vlkouš  

                  Beru to tak, oproti tobe mam fakt vyhodu, ze deti jsou uz velky. V.

                  0 0
      • dannii  

        …jestli mohu…v takové situaci je těžké něco poradit…je to dost nebezpečné, protože na závěr se musíš rozhodnout hlavně Ty sám…můžeme tu spekulovat o tom, že Vše ve vašem vztahu klapalo či ne…to sám Ty musíš vědět…každopádně co tu popisuješ, není teď pro Tebe jednoduché…ob­vzlášť, když ta zpráva přijde z ničeho nic a z druhé strany..nemůžu Ti poradit, jestli máš o Váš vztah bojovat, či…každopádně jestli máte k Sobě ještě upřímný vztah, promluv te si o tom všem…důležitá je komunikace…je to risk, že Tě pak ještě více Vaše rozmluva zasáhne a zabolí, ale…buď to bude poslední rozhovor na otevřené téma …a nebo jen zjistíte, že právě ta komunikace Vám chyběla…

        0 0
        • Pavel  

          Pro komunikaci musí být dva… Pokud ten jeden prostě komunikovat nechce, tak nejlepší je udělat co nejrychlejší „arrivederci“… Já se komunikovat snažil, jediný výsledek byl, že jsem byl za naprostého idiota, blbce, kreténa…

          0 0
          • vlkouš  

            Já se komunikovat  snažil. Bezvýsledně. Prostě se rozhodla, že se rozejdeme. Žena je velmi chytrá, ambiciozní, cílevědomá, přímá......Většinou když se rozhodne, tak svého dosáhne. V.

            0 0
            • dannii  

              …tak to potom mění situaci..v takovém případě, asi skutečně je jen možnost Vše přijmout a začít žít znova..a nebo aspoň nedopustit, aby Tě to stáhlo ke dnu…životní situace jsou někdy hodně bolestivé…přeji Ti, aby jsi Vše zvládl a pokud mohu, za Sebe ti držím palce…

              0 0
              • vlkouš  

                Beru to přesně tak...........V.

                0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce