• full

    Vím že se to tady omílá dost často- už delší dobu uvažuji co přezout do nové sezony místo ojetých plášťů Specialized Fast Fred 2,0– rozhodl jsem se podle referencí na bike foru a bikebasi pro Ralphy 2,1 a do horších podmínek Nobby Nic. Chlapi mi v obchodě vnutili Nobby Nic Evo za super cenu 600 Kč – úplně nové nejeté sundané z nového kola Scott Spark. Teď to ale všude studuji jestli to na můj způsob ježdění ( převážně půlmaratony a maratony – Spešl Epic)není přece jen moc široký a jestli bych neměl raději jít do 2,1. Jaký máte zkušenosti s většíma tloušťkama plášťů???

    0 0
    • ropman  

      na mý ježdění jen ty nejlepší, co jsem dal dopředu Tiogu Extreme 2,1 (není 2,1 jako 2,1, tato je hóóódně velká) cítím se jistěji a bezpečněji, je to komfortnější. Jak už tu někdo psal do terénu už pod 2,1 nepůjdu. Takovej Z-max Evolution je proti ní užovka :-)

      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • prvniodkonce  

      Na maratony a půlmaratony se mi zdají poměrně široký i 2.1. Proto nechovám ke schwalbe sympatie, ikdyž všichni je chvlálí.

      0 0
      • přišlapávač  

        a jakej rozměr jezdí ty půlmaratony? ..já jen že schwalbe 2,1 je rozměrově skutečná dvojka..

        0 0
        • roud  

          ja myslim že 2,1 je akorat ( to že vozim slabší je můj boj )

          0 0
          • přišlapávač  

            taky vozim 2,1 rr nebo 2,3 mountainking nebo micheliny 2,0 …ale všechny sou rozměrově 2,0 ;-)

            0 0
    • smallbrother  

      …nebyl to spíš FAST TRACK od Spešlu? Já myslím, že budeš bojovat spíš s odporem vzorku než se šířkou. Ale jestli ti za tu cenu dali oba gumy…

      0 0
    • cobra  

      Ja jsem pred touhle sezenou koupil RR 2.1 na predni i zadni kolo + ultralehky duse taky od schwalbe (95g) a zezacatku jsem s tim byl moc spokojenej, transbrdy jsem s tim odjel bez problemu s pro me hodne slusnym vysledkem. Na tvrdym suchym povrchu to fakt krasne jede a prislo mi, ze i celkem drzej. Pak na Krali jsem lehce nariz bok na zadnim (ne uplne skrz), pak byly jeste 2 zavody, jeden defekt, to porad slo. Potom ale prislo zklamani – extreme bike brdy, na 40. km jsem riznul predni a pak na 90. km jeste zadni, s opravama jsem stravil celkem pul hodiny, takze RR uz ne. Mozna to byla smula, mozna jsem moc prasil z kopce nebo neumim jezdit (vyhnout se kamenum). Mam jeste NN 2.25, s tema jsem zadnej zavod nejel, jezdil jsem s nima ale na Garde a taky dost po Brdech a neriznul jsem je, asi jsou diky vetsim spuntum na bokach min nachylny, prestoze maj boky taky slaboucky. Na pristi sezonu uz mam pripraveny WTB Nanoraptory, tak jsem zvedavej …

      0 0
    • homat  

      šel bych znovu do těch fast tracků od spešlu. Proti RR mají daleko větší životnost, netrhají se jim boky a jízdní vlastnosti (držení i jízdní odpor) jsou prakticky stejný. Pro sezonu 2008 by měly být dodávány FT v několika typech, respektive odlehčená verze s nižším vzorkem. Pokud chceš odlehčit úplně, tak Schwalbe by mělo pro příští sezonu nabídnout nový typ Fast Fredů. FF nejsou špatný ale vydrží toho ještě míň než RR. Všechno jezdím nebo jsem jezdil v šíři 2,0.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.