Diskuse: LOST in Prague 2010 (Závody - akce)
Statistika
Odkazy
Diskuse
-
Anketa:
Jedu?
- Ano a tesim se. (12)
- Ano a bojim se. (1)
- Hledam partaka. (0)
- Neplavu. (3)
- Nemam odvahu. (2)
-
K tomu lze říci jen: JUPÍ :-) hlavní vrchol sezony se už blíží;-)
-
LOST in Prague je i na Fakebooku pokud bysme meli chut si nas pridat.
-
Wow, takhle blízko start od cíle ještě nebyl, to zavání nějakou divočinou :-)
Pojedu rád, zatím nevím s kým, určitě se někdo z loňských let nebo z povedených vyjížděk ozve. -
Priseru se podivat na dojezd. To uz aspon budu moci jezdit a navic mam 3 dny predtim narozky. Co Blacky, mam vzit tabasco? :-)
-
Plaval vůbec někdo loni k tý kadiboudě? :)
-
jo :-) ale foto není :-(
-
Jestli jo, tak si zasloužil cenu „blbec roku“ :-)))
Ale pravda, s parťákem jsme nakecali nějakým zmatencům, že se tam plavat musí, nevěřili jsme, že by nám to mohli sežrat :-)))-
Plaval mladší brácha od Thidneyho – teda plaval jen tam, zpatky šel :-) Dostal vlašku rumu a praštěný je dost, ale to každý z jejich rodiny :-)
-
…ach ta dech beroucí kolegiálnost v našem krásném sportu:-D
-
Chystam se na to poprve – tak uz vim na koho si mam dat pozor ! :)
-
Na mě :-) už mě napadaj děsný zákeřnosti :-) Projíždění stromem či houpačka nad rybníkem to byly mé slabé kousky :-) Letos to bude prasárna na entou :-)
-
naznač :)
-
Cihla váží kilo a půl cihly. Kolik váží cihla?
-
:)))
-
Jeden cihlosmaltoukilogram
-
a sakra :D
-
dvě kila :o)
-
Ja to chapu takhle :
cihla = 1kg + 1/2*cihlakde za cihlu dosadime opet cihlu :
cihla = 1 + 1/2*(1kg + 1/2*cihly)
coz lze rozepsat jako :
cihla = 1 + 1/2 + 1/4*cihlano a tak muzeme dosazovat dal a dal podle trpelivosti :
cihla = 1 + 1/2 + 1/4 + 1/8 + 1/16*cihlaa obecne je to pak suma 1/n od n=1 do nekonecna ktera bouzel nekonverguje, takze cihla bude nekonecne tezka.
Myslenka to je dobra ale jestli Medunka nestuduje matfyz :) tak bych si spis tipnul kilo a pul…
-
Matematika 3.ročník
Keď označíme hmotnosť tehly písmenom „c“, tak:c = c/2 + 1
Odčítame od oboch strán polovicu tehly:
c/2 = 1
Vynásobíme dvomi:
c = 2
Sedliacký rozum
Jednu polovicu tehly tvorí pol tehly a druhú polovicu jedno poctivé kilo. No a keď má pol tehly kilo, tak celá tehla má dve.Inak, myslím, že ten tvoj číselný rad sa blíži k číslu 2 a nie k 1.5
;)-
Jj, máš pravdu, ta jeho řada je konvergentní, protože inkrement je klesající (převrácená hodnota n-té mocniny čísla 2). Ach tyhle slova mi chyběly:-D
-
Jo jo, spatne sem to predtim zadal
-
nejak se mi zkazil ten vyse uvedeny odkaz, pro zvedave staci do wolframu staci zadat tohle : 1 + 1/2 + 1/4 + 1/8 + …
-
Zkazil se ten vyse uvedeny odkaz, nazorne staci do http://www.wolframalpha.com zadat tohle : 1 + 1/2 + 1/4 + 1/8 + …
-
-
-
já bych řek že konverguje a to ke správnému výsledku, ke kterému jde ovšem dojít mnohem jednodušeji a právě v tom se skrývá ta inteligence :)) …nebo spíš, dokud nemáš vejšku, tak by tě tohle ani nenapadlo :))
-
Vysokou školu bych do toho netahala :-) Na tom nezáleží.
Další:Když platí že:
2 + 3 = 10
7 + 2 = 63
6 + 5 = 66
8 + 4 = 96Tak :
9 + 7 = ??
-
144
-
Mmm, pekné. :)
(144)
-
2 + 3 = 35
7 + 2 = 31
6 + 5 = 29
8 + 4 = 28
Tak :
9 + 7 = …???Ha?
-
-
-
-
koukám, že se to chytlo :)
-
-
-
Moje výhoda je ta, že sever Prahy máme s chábrem projetý jako své boty, takže pokud při pohledu do mapy zjistíme nějaké organizátorské špumprnákle, vezmeme to prostě rovnou do Troji :-)))
-
Nebuď si tak jistý :-)
-
pochybuju že třeba dno Vltavy máte zmáknutý na jedničku :)
-
Jediny stesti, ze Vas jeste nenapadl zimni Lost :-D
-
no my se chytli myšlenky uspořádat Lost v Brně a ten by moh bejt zimní :-D
-
Dobrý nápad, až na to poslední slovo :-))
-
Pražský závod a tolik Brňáků
-
buď v klidu, zimní termín by mi Splinťa ,jakožto hlavní orgnizátor a teplomilec, zatrh..takže spíš podzimní: září, říjen ;-)
-
To bejva hezky :)
Akorat pruser, Brno vubec neznam, to budu prilis snadna obet :)-
Ňo á, my neznáme Prahu :)
-
V klidu, pojedem spolu, Brno znám, jako svý boty :-)))
-
heh, a co jsme měli říkat my? Dobrou půl hodinu jsme stáli na staartu a hledali v mapě, kde vlastně jsme :-D
-
-
myslis toho Splintu/Bauera? ten by to urcite usporadal na bezkach, kdyz uz s nama ted trenuje;D
-
-
-
To je nesmysl, v Brně se nikdo nemůže ztratit :-)))
-
-
Kdo říká, že nenapad :-) Když ViPrahlo zrušilo zimní závod, Blacky plánoval „náhradu“ :-)
-
-
-
Tim me privadis na myslenku tajneho cile. Cil by si kazdy poskladal z nekolika klicovych kontrol. Pokud by to bylo spatne, no nechtel bych byt v kuzi postizene dvojice.
Jednou jsme takovou vychytavku meli na tabore. Nedopadlo to dobre. Taky fajn je orientovat se podle starych drevorubeckych map :-D-
My už taktiku máme. Oběd u Káči v Mratíně a hurá do Troji, když cestou trefíme nějakou kontrolu, bude to příjemné zpestření :-)))
-
ono staci najit popsany bod, nasledne otazka + 5 odpovedi s ruznymy azimuty a metry/kroky a hledej pastelku na provázku.
-
viz smrk 100 kroků SZ od křižovatky cest.
/Dýmák/tolik sešlapanýho lesa v okruhu 150 metrů od silnice jsem neviděl :)
-
-
-
-
ohledne obtiznosti by bylo urcite zajimavy dat treba jednu kontrolu doprostred obchodniho centra, v TESCU sem orientak jeste nejel a clovek musi uhybat pred ochrankou a musi trefit sklenenymi dvermi :D
-
To si nevynútiš.
Jeden ostane vonku strážiť bicykle a druhý vybaví tu kontrolu. To je celkom jednoduché. :) -
By sis dal neco jako tohle, jo? :)
-
-
-
-
-
-
uulala, nevim, jestli se Splinťou lestos dojedem na Lost, když chystáme Kokořín a Prahu na duben :-(
-
A kdo mi jako bude pujcovat duse, co? :)
-
jedeš s mužským, nebudeš píchat
-
:-D
-
Ja minule nepíchal, já prosím řezal ;)
-
Můžu potvrdit.
-
Píchat, přeříznout, aký je v tom rozdiel?
-
Tyhle BDSM praktiky bych sem netahal.
-
-
-
-
-
taky si nejsem jistej jestli to letos dám-stálej parťák je v Itálii, takže možná hledam náhradu… Případný zájemce/kyně si musí buďto dobře potykat s mapou, nebo musí bejt připravenej na pekelný tempo při přejezdech :D
-
s timhle myslim, ze nebudes zajemce stacit odhanet pumpickou;)
-
-
Paráda… Už jsem se na již zmíněnym xichtbůku přihlásil a těším se :-)
Start mám úřed barákem, což je ještě lepší zpráva! Už se nemůžu dočkat!
-
Po minulých ročnících bych spíše uvítal cíl před barákem, ale ty máš lepší životosprávu :-)))
-
-
asi tento rok zkusím postavit nějaký team. a místo zakončení velmi pozitivní, odtamtud se domů i doplazím ;)
-
V sobotu vodáckej maraton, v neděli lost… to bude těžkej víkend, ale snad se zadaří obojí stihnout
-
Já bych chtěl nějakou h-c kontrolu, k jejímuž získání by bylo potřeba více fištrónu a odvahy, než se jenom vyznat v mapě ;-)
-
Zatim ji jeste nemame, ale po prujezdu stromem, jeskyni a houpani se nad vodou to bude chtit neco opravdu neotreleho.
-
a co neco na tech houpackach na detskym hristi v parku na ladvi …by si treba dvojice musela sednout tak, aby byli vyvazeni a vydrzet bez dotyku zeme …nejaky cas (urci poradatel :)) …zvlaste u vahove rozdilnych jedincu ve dvojici by to vyzadovalo fistronu hodne :)) …a i s bikama za premiove body :D
-
-
Jelikož se bude startovat v „mém“ teritoriu velice mě zajímá jak to bude celý vypadat :-)
Jsme odhodláni se nějak umístit a né jako loni :D tak uvidíme /te :D-
100.
A a bych nevypadal jako ignorant, co akorát honí posty, tak bych přidal radu pajanovi, aby začal studovat staré dřevorubecké mapy… -
Bude to vypada jako obvykle. Dostanes mapu a pak uz je vse na tobe. Urcite zas bude matematika, prirodoveda, historie a kdo vic co jeste.
-
Jo jo… loni to bylo perfektní… Už se moc těšim, ale na matiku bude se mnou Vikin :D
-
-
Mlíko ti není dost dobrý jo
-
Ale tak jo… ale přeci jen jsem o kousek větší a o malinko starší, tak bych chtěl povýšit :D resp. si to popřípadný povýšení zasloužit :-) :D:D:D:D:D:D
-
Mohl bych mu udělat svůj dezert ;-)
-
koukni mu do profilu na věk, žádný takový
-
Hej! :D To neni fér… V březnu už tam bude svítit 17! :D Teď už se tuplem nesmíme zahanbit :D
-
No, ta 17 to zatím nevytrhne :-)
-
ale 17 neznamená, že můžeš chlastat vodku s papričkama – aspoň teda né na Lostu – todle si nikdo na triko z organizátorů neveme, sorry. Příští rok si dělej co chceš, ale letos ještě ne.
-
Nejaka vostra.
-
A kdo řiká, že budu chlastat!? :D Já jsem abstinent… a na kole jakbysmet! :-)
Asi jsem tedy nepochopil Kalnierův desert :D -
Si predstav, jaky to bylo, kdyz Ti tohle nekdo rekl :)
-
-
-
-
-
-
-
-
Super, už sem si řikal, že bych se mohl podívat jestli už neni nějaka info a vida..mám se na co těšit. Líbí se mi zvolené místo startu, mám to za barákem..a cíl je taky dost solidní. Mezi tím je spousta krásných kopcu nahoru i dolu..a věřim, že to nebude jen tak přímou čarou. Jupííííííí :o)
-
-
Hmm, tak ze bysme se s pritulkou letos konecne zucastnili (jako kazdy rok :) )?
Muzu poprosit o nejaky strucny rady pro naproste MTBO neznalky ohledne doporucene vybavy – napr. jaky drzak na mapu, co se hodi vzit s sebou (krome klasicke cyklo vybavy) atd… ? Diky. F
-
Když chceš radu pro MTBO neználky – poradí ti tedy jiný MTBO neználek…
- mapník (držák mapy) nepotřebuješ, pokud ho tedy nemáš, shánět ho
jen kvůli tomuto závodu je zbytečné, jiná věc by byla, pokud byste usilovali o stupně vítězů… - kromě klasické cyklovýbavy, kterou jsi zvyklý si brát na celodenní
vyjížďku si vezmi dostatek hotovosti, protože není jisté, jestli v cíli
(v cílové restauraci) akceptují platby kartami a bylo by škoda předčasně
odcházet z afterparty ;-)
P.S.: jel jsem LiP 2×
-
já jakožto další MTBO neználek poradím:
- mapu si tentokráte dám do fólie, neb se mi pod nohavičkou jaksi
rozpila ;-) - pokud pícháš často, nezapomeň dostatek duší či lepiva ;-)
- no a samozřejmě počítej s větší časovou rezervou, pokud pojedeš se
ženou( které mívají,jak známo, orientační nesmysl)
-
zeny maj orientacni smysl jen ho muzsky nechapou :-) a obcas jejich navigace je zavadejici :-)
-
Bych to shrnul – chlap řekne „doleva“ a myslí tím „doleva“ :-)
-
pokud zrovna nemyslí „to druhé levo“ někdy si vyjeď s někým z naší rodiny .) naposledy jsem na v levo jedoucího bratra zařval doleva na mostě v Sázavě a už jsme leželi v klubku na zemi. to že prý myslel „to druhé levo“ mu jen tak nezapomenu.
-
-
pokud se dobře pamatuju, tak jsou náboženství tvrdící, že muž který nežije dle jejich asketických přikázání se v dalším životě narodí jako žena a proto je třeba být vůči ženám tolerantní jelikož to jsou „muži ve výkonu trestu“ .)
-
Jasně. To je asi jako s tím, že ženy mají výhodu v argumentaci, neboť jejich mysl není svazována logikou ;-)
-
- mapu si tentokráte dám do fólie, neb se mi pod nohavičkou jaksi
- mapník (držák mapy) nepotřebuješ, pokud ho tedy nemáš, shánět ho
-
Hlavni jsou uplatky pro organizatory na specialni kontrole ;)
-
hlavně dobrou náladu a hoooodně smyslu pro humor, jinak mapník není až tak třeba, pokud jej nemáte, tak jak píše Karkulka, stačí dát mapu do eurosložky nebo pytlíku – přejezdy k další kontrole zvládnete a mapu budete potřebovat až na „dohledání kontroly“ a zjištění kontrolní otázky
-
Ahoj, procti poradne stranky http://lostinprague.cz/propozice.html
Za sebe muzu rict, ze staci dobra nalada a mapa od organizatora. Parkrat jsme jeli na bednu i bez mapniku…
-
Dekuji vsem za rady :) Tak nalada je samo sebou, bez toho se nevyjizdi (jen obcas dojizdi :) )
Bohuzel musim rict, ze u nas to obcas vypada, ze lepsi orientacni smysl ma pritulka :D … Az na to vlevo, vpravo… na tom jsou snad vsechny stejne spatne, if you don't mind me saying so :D
Skrze ten drzak – uz jsem nad nim uvazoval i na nezavodni jezdeni, kdyz obcas jedu cely den neznamou krajinou, tak me stve porad vyndavat a rozkladat mapu slozenou v kapse dresu… Nebo to drzak neni zase takovy slagr? F
-
jsou držáky a držáky. Ty lepší mají jen tu nevýhodu, že nevidíš před přední kolo. V těžším terénu to vadí dost. Pak někdy -kratší rám- vadí při jízdě ve stoje. Zvláště ty, co mají větší desky.
varianty neodsazené od řidítek /nahoru a dopředu/ rovnou zavrhni. Výborná je funkce otáčení, hodí se i odolnost vodě/
osobně používám autopilot, ale super jsou i Miry.-
Diky moc. Uz s tim tady nebudu otravovat a omrknu to v historii nebo nekde na netu… Ale to s prednim kolem me nenapadlo, pritom je to naprosto jasny a dulezity… Spis jsem myslel na to, aby byl videt comp :) F
-
-
mapník je nicmoc praktickej, jak píše McČerný:-) našetři na GPSku a máš klid;-)
-
-
-
Venku to zatim moc nevypada, ale jaro uz se blizi a tim padem i dalsi rocnik kultovniho LOST in Prague 2010.
Datum konání: 09.05.2010
Pro ty kdo nevedi, jedna se o orientacni MTB zavod dvojic. Cilem je v urcenem limitu objet co nejvice kontrol, pokud mozno co nejvice bodovanych (kontroly jsou bodovane ruzne).
* Start: Metro C – Strizkov
* Cíl: Restaurace Lodenice v Troji u Vltavy
* Časový limit: 6 hodin a pokud je ve dvojici prokazatelne žena pak 6,5 hodin
* Ceny – budou!
* Startovné: 200,–CZK za dvojici
Neco z minulych let na b-f:
Prague 2010
in Prague 2008
in Prague 2007
Prague 2006
Prihlasky, propozice, fotogalerie a dalsi info:
www.lostinprague.cz
Veskere dalsi veci upresnime v prubehu brezna. Tento thread by mel slouzit hlavne tem, kdo nemaji partaka a nekoho shani. Namety, napady a pripominky vitany.
ZN: Kdo neplave neboduje. A tentokrat uz vazne ;-)