Chystáte se 6. června do Ostravy na heavy-metalové velikány?
Chystáte se 6. června do Ostravy na heavy-metalové velikány?
JO!! – lupen sem koupil ihned po zahajeni prodeje, jezdim na kazdy jejich koncik, bude to mazec jak hovado : )
Mám nabídku lupen na stání za 8 stovek. Je to dobrá cena?
tak stoji normalne, tribuny sou od 900 do ±1200
Ničit si sluch za ty prachy… NIKDY!!!
ale…nějak se člověk zničit musí…ať už na kole..nebo na koncertě.
Ne, nejsou finance, ale jdu tenhle pátek na Arakainy na výroční konzík:-)
Do Ostravy ne, kdyby to bylo v Praze, tak bych asi jela…uz jsem na nich byla 4× a stalo to za to…jenom z roku 2005 v T-Mobile arene je nejsilnejsi vzpominkou priserne vedro, vetsi jsem snad nezazila.
no zaplatpánbů že to v tý praze není
Presne tak, kdyby to bylo tady tak jdeme.
tam jsem byl, to vedro bylo pekelný, sauna hadr :-(
Samozřejmě. Legendy nejlepšího hudebního stylu od doby, kdy se Eva zakousla do jablka si nelze nechat ujít, zvláště, když to jde tak skvěle skloubit s Beskidy MTB Trophy!!!
nejlepšího hudebního stylu xD
Jo, jo, taky jdu. Doufám, že to bude stát za to:)
ty jdes na mejdny???? Sabbathe, zes nic nerek, dyt ja te vubec neznam
a ty des?
no puvodne jsem chtel, ale nikdo nechtel jit a samemu se mi nechtelo = nechce, snad to jeste prehodnotim jestli budou teda listky. Kolega byl tehda ve Zline pred tema 2 nebo 3 roikama a rikal, ze super, jinak mejdni jsou ma srdecni zalezitost:)
Jdi, bude to stat za to! Akorat jsem po vsech jejich koncertech byla nejmin 2 dny polomrtva a tejden hlucha :-)))
tak to bys mel jit … ;)
Kua Lanci proč si neřek že si na metal. To víš že mě ještě neznáš:) Doufám že půjdeš taky, bude prdel:)
Sabbathe, to, ze si na spolecnych vyjizdkach prozpevuju Jsi moje mama, kterou mam hrozne rad neznamena, ze si krom Luneticu nepustim i nejaky ten metal, to bys mel vedet!
Zajímavé, ještě jsem tě zpívat neslyšel:)
Jj, máme lupen do kotle, přímo před basový reprák, :-). Hodně se těším, :-).
z KV je to fakt daleko, ale být z Moravy, tak neváhám. IM jsou vážně klasika !! Muzika mého dětství a mládí..a přesto pořád furt hrajou .-)
Jasnyyyy…jedem s kamosem z Praglu oba
radši věnuju 5 minut hledání na disku než abych jel do ostravy;-)
:-))
tuhle možnost bych zvážil ikdyby byli v Praze a vstupný bylo jen symbolický…
me kdyby nekdo nutil na tohle jit, tak snad radsi zaplatim, jen abych tam nemusel…je to hruza a mucici nastroj tihle hlucni oldschoolaci :-D
boze jak ja nenavidim hudbu obsahujici kytary (krom akusticky)… normalni muceni je to – radsi Evu a Vaska :-D
me kdyby nekdo nutil na tohle jit, tak snad radsi zaplatim, jen abych tam nemusel…je to hruza a mucici nastroj tihle hlucni oldschoolaci :-D
boze jak ja nenavidim hudbu obsahujici kytary (krom akusticky)… normalni muceni je to – radsi Evu a Vaska :-D
o to mi ani tak nejde, jen tradiční nevýhody koncertu-
naopak, bez kytar neni hudba(kromě klasiky;) :-D
No pokud maj dobryho zvukare tak ovladac volume neni potreba a da se to poslouchat i docela nahlas, navic dobry kapely hrajou daleko lip na konzerte nez ve studiu a spatny naopak
no jen další co nedokáže vychutnat atmosféru živáku. je mi tě líto.
takže tebe si definitivně škrtám ze složky „rozumnej“ a přeřazuji si do „nekomunikovat, nemá rozum“ :-))
takže ste oba konečně v jedný kolonce:-P
si chtěl spíš napsat…„takže jsme oba…“ ? :-))
kdybych byl osobou o které se vyjadřuješ v 1.osobě čísla jednotného, pak samozřejmě ano:-P
ve mne to ve vetsine pripadu vyvolava touhu vypnout radio. proste na me ten zvuk el. kytary pusobi fakt neprijemne. jsou ale vyjimky, ktery mi nevadej (system of a down), ale je jich malo.
„boze jak ja nenavidim hudbu obsahujici kytary (krom akusticky)… normalni muceni je to – radsi Evu a Vaska :-D“ uz mate prenajatu luku na dalsie masove podujatie sympatizantov tvojho oblubeneho „hudobneho“ stylu?
myslim že nějaká opuštěný štola na ostravsku by byla vhodnější…
presne. a potom bysme mohli „pomoct“ aj nejakemu banskemu nestastiu v starej bani, nie? :-D
proč? myslíš že jimi vyluzované pazvuky na to budou bohatě stačit(akustiská hygiena evolucí;)…
to si sice myslim tiez, ale pre istotu
stačil by pronájem zadarma a už by je nikdo živý neviděl…
techno me uz nejak nebere, jestli si myslel tohle :-)
tak to bych ti domluvim rozhovor s nasim kucharem v praci,ten je uplne zere.neexistuje jina hudba nez maiden a spol.vlastne nic jinyho neni hudba.a ver tomu ze on by ti to dokazal pekne vysvetlit:-))
ma pravdu
ten kuchar co nechapave koukal na pritelkyne brachu jak si nalil asi pul lahvicky tabasca (doneseneho, a po tom co vyzkousel a vycerpal zasoby vsech vasich palivejch tekutin) na pizzu, protoze ac byl pozadavek na pizzu po ktery shori i prdel, tak prines fakt nejakou ubohost u ktery nepalily ani oci pri blizsim pohledu? myslim ze tenhle clovek pozbyl duveru a nevysvetlil by nic, kdyz ani ve svym onboru netusi, jak vypada paliva pizza :-D
Lol!
si pletes pojem kuchar a pizzar. a ver tomu ze tenhle kuchar by si u tebe respekt sjednal:-D. ps:paliva pizza u nas?pokud jsi sebevrah tak klidne,to neni problem.a tvuj kamarad,asi velka heerecka. ale nevim,jestli u nas nahodou tenkrat jeste nebyl pizzar,po kterym zbyl akorat propalenej komin,kdyz roztapel pec olejem.
taky sem mel takovyho sefa… ted prej sel delat do nejakyho byznysu s potravou… ale neupresnil to… neni to on nahodou? :D
Bože…jak já miluju tuto hudbu!
teda to sou názory senilního dědka.
nahodou, s tim, ze o jsou senilni dedci a neda se to poslouchat souhlasim :-)
To o tech kytarach uz ne ;o)
Bohužel nejsou zbytečný money, jinak docela koukám,že nejsem tady jediný kdo tohle poslouchá.....
Samo že frčím, i když jeto z Brna trochu z ruky, ale je si ujít nenechám!!
jasan,nemůžu se dočkat
plati na to permanentka na BANÍK do kotle ?
já nějak z nedostatku času nekoupil lístky a teď mě to štve… :-(
jo btw nevite nekdo kde by se daly sehnat texty k jejich výtvorům? člověk by si to někdy rád doma pořádně vosolil a zařval si přes karaoke… :D takový odreagování dobrý…
Nazdar lidi tak co, už se těšíte?? Potřebuji poradit, kde se dají v Ostravě uschovat zavazadla.
Třeba na nádraží
Jasněěěěěě, už se nemůžu dočkat … ;)))))
kam mas lupen?
Doma
e?
Pod pódiem jsem stál tehda. :-D
du, pod podium stani za 1100
Tak jo manicky, tesite se? Tak se uvidime vecer, jestli teda pojede D1 z Prahy…:-/ P.S. Nemeli byste prosim nejaky tip na prespani po ceste zpatky? Po drastickem zacatku tydne se obavam, ze po koncerte sednout do auta a dat si opet Prahu by bylo trosku moc…predem moc diky
Nejdu. Nemam proc. Maidni me nijak neberou a tohle leto/tanhle rok bude/bylo plno jinych lepsich koncertu.
tak už jsem domaa-bylo to skvělééééé!!!!!
jj fantazie …
Scream for me Ostrava! Skvelej koncert a splneni jednoho metalovyho snu. Meli jsem lupeny na stani pred podiem, silena tlacenice, dokopanej a domlacenj jsem byl pekne, ale nasproto stastnej.
Tak nevim,byl sem na Meidnech myslim 4× a tenhle koncert byl asi nejhorši…
byl jsem na třech ale mám stejnej pocit
Vy mi to kazíte. Tohle byl můj úplně první koncert a jsem moooooc nadšen … ;)
Já jsem tentokrát v Ostravě bohužel nebyl, byl jsem ale minule ve Zlíně a ten koncert byl super. Kámoš co byl na Bazalech mi ale taky říkal, že jsem o nic nepřišel, pač oproti dřívějšku to bylo slabší. No nevím.
Uáááááááááááá, bylo to supeeeeeeer. Měl jsem lístek na sezení, ale dostal jsem se až k plotu na stání v hlavním poli. Takže super zážitek. Nemůžu mluvit, bolí mě nohy, ale šel bych znova … :D:D
Tak já mám za sebou dva koncerty ve dvou dnech, Maideny jsme si dali z Prahy, po koncertu hned zpátky. Návrat ve 3h30, ale stáho to k****a za to!!! :-) BTW Fear of the daaaaaark včera live je jeden z mých nejsilnějších hudebních zážitků. Ale nohy mám taky dřevěný a hlasivky mě opravdu milují :D
JJ, na Fear Of The Dark to se to dobře rozjelo. Jsem se vyřádil jako nikdy. Byl to můj první koncert a hned Madeni. Víc si snad nemůžu přát… ;)
jo,ty nohy dostaly zabrat..o hlasivkách ani nemluvím
jj, on takovej 2hodinovej koncert v kotli je často dobrej ANP trenink :-)
Jsem se až divil, jak jsem se zadýchal … :D
klasika nezklamala, obzvlast run to the hils, ale pro mne osobne jeden z vrcholu vecera byl Benjamin a For the greter …
Pro mě to byl jeden velký vrchol … ;)
Ten koncert byl jeden velký vrchol v tomto roce!
Reincarnation Of Benjamin Breeg z nového alba A Matter Of Life and Death? Jo, je výborná, dotažená do posledního detailu…jak už to ostatně Bruce umí.
Bruce je king. Neznám lepšího zpěváka… ;))
Ja jich znam hned nekolik
Tak to chápu a přeju Ti to. Můj první koncert byli zas Kiss…taky jsem si tehdy nemohl přát víc :-) Tedaaaa…vzhledem k věku jsem si přál ještě abych byl starší, protože jsem byl pro tu desně sympatickou a kráááásnou rockerku moc mladej :-D
Myslíš Lauren Harris ? ;)
He he, máš bod, ale nebyla to ona :-) Myslel jsem rockerku, která byla vedle mě v kotli a šli jsme spolu na pivo
Jo tak, já jsem žádnou nepotkal :( Zato stáli vedle mně dva Brňáci a ti to rozjížděli celkem slušně. Tak jsem se přidal… ;)
Já ale myslel rockerku z koncertu Kissáků :-))) A to už je pár let nazpět. V Ostravě jsem si plně užil jen s kamarádem, ani mi nevadilo, že jsem se ke stánku s Plzní nakonec vůbec neprostál :-))) Nicméně Lauren Harris, s tou jsi zabodoval ;-)
Jak dlouho jsi stál v řadě na pivko? Já s bráchou půl hodiny (možná i o něco dýl) Začátek Ironů (naběhnutí na pódium jsem bohužel neviděl-zrovna jsem stál v řadě já, brácha mě pak vystřídal). Tak jsme aspoň vzali rovnou každý 4 :-).
Začátek byl super. Bruce skákal jak o život. ;) Jinak já jsem si taky pěkně počkal, sice ne na pivo. Stál jsem od půl šesté na místě a čekal až to vypukne. Odešel jsem až po koncertě … :D
Od půl šesté? Ufff… Tak my byli na cestě z Prahy ještě v šest hodin v děsný zácpě v Hranicích…to bylo docela o nervy. Ale nakonec jsme to stihli v pohodě
Tak tos měl dobrý. Já stál ve středu plochy 40 minut a pořád jsem měl před sebou nacpaných spousty lidí. Tak jsem se prodral dopředu, vzal si jednu Bonaquu a šel jsem zpátky směr kotlík, abych nepřišel o začátek…
Nebudu zakládat novej thread – Ale jdete někdo na Ozzyho Osbourna 26.6.2007 do Sazka arény do Prahy??? To bude taky hukot…Jinak bohužel na Maideny nejdu…kdyby byly v Praze tak možná podle money ale do ostravy se mi nechce…
No jo, Ostrava byla masakr. Ale stalo to za to… Nad taťkou Ozíkem jsem přemýšlel, ale asi nakonec nepůjdu
Na Ozzíka bych taky šel…no, ještě nevím..podle peněz. Ale jeho nové album Black Rain jsem si už objednal..to musím mít originál.
Muj oblibenec, byt to o 20let driv tak jedu, uz jsem trochu zkamenel …nebo ho poslete do Brna.
muzete vychutnavat znova a znova – bootleg z ov is here ;) www.maiden.ke-mafia.com/…ava_2007.htm
Teda, že by to byla nějaká extra kvalita, to se říct nedá. Ale i tak mi naskočila husí kůže, když jsem to projížděl… ;) To jsi nahrával ty ?
Aha, se dívám na ty stránky, že asi ne, co ? :D
neporizoval jsem to ja. sou i kvalitativne horsi bootlegy, tenhle je nekde na hrane 90% ze sta ;)
To je tam celý koncert? Zatím poslouchám druhou skladbu…zbývající čas 1:36. Jinak kvalitu chválím…na nahrání z koncertu poměrně čistý.
To je tam celý koncert? Zatím poslouchám druhou skladbu…zbývající čas 1:36. Jinak kvalitu chválím…na nahrání z koncertu poměrně čistý.
To je tam celý koncert? Poslouchám druhou skladbu, zbývající čas 1:34:.. Jinak kvalitu chválím. Na to, že je to naht¨rané na koncertě poměrně čisté.
Mozna uz je na to pozde, mozna je to jenom docasne pozastavene – tady byl ke stazeni cely koncert z Doningtonu – dokonala kopie toho ostravskeho – stejne skladby, obleceni … Trochu zhorsena kvalita videa, ale zvuk je dobry.
tady jsou jednotlive videa (alespon tak :-) )
Uplne prvni fotka z Ostravy :)
dalsi nemas ?
E-e, pak mam akorat Bushe jak nastupuje a vystupuje z letadla, ale o to urcite zajem nebude ze :D
Na fotomontáže super … ;)
To je napínavé, :-). Za chvilu vystoupí další, :o).
bude pokračování ? ;)
jen jestli se někomu ještě bude chtít ven z letadla :-)
Tajemny ON je vsude...... :-)))))))))))))))
je to tu znovu, pripravte se na nejlepsi zazitek ktery muzete na koncertech zazit, retro turne k nejslavnejsim deskam Powerslave, Somewhere a Seventh son uderi i do Prahy!!
CZECH REPUBLIC August 8, 2008 Prague Slavia Football Stadium
listky v prodeji od 17.12.07 …
MAIDEN !!
jen aby ten stadion dostavěli :-)))
To jsou ti němečtí technaři?
NN, to jsou ty britské legendy … ;)
To sotva.Každý přeci ví,že to jsou němečtí klávesově elektroničtí popíci
Seven deadly sins,seven ways of wind
v tom případě já to nevím… radši ani nechci … ;)
Maideni se v poslední době nějak rozjeli … tím líp … ;)
zabiju 2 mouchy jednou ranou a zkouknu poprvé naživo novej stadion a starý maideny:-)
joooo:-) ted bych potrebovala aby nekdo tohle vlakno schoval a ja mohla koupit listky Blackovi k vanocum:-D
hehe:-) pozdě:-)
Už se moooc těšim.A teď se ještě těšim na Nightwish ;-)
MAIDEN s Vámi :-)
Tak tihle hároši v elasťákách už jsou trochu za zenitem :-D
já tyhle hároše v elasťákách obdivuji… hlavně Steve HARRIS to je můj vzor.....
Ale v praze mít elasťáky nebudou…:(
taky jsem to dneska našel na netu.jedeeeem
Tak co, s kym se potkame 8.7. v Edenu?
Semnouuuu :D vivat Iron maiden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Počkat, a neni to 8.8. ? :D
COZE? Ono to je az za mesic? :-((((((((((((((((((((((((((((((((
Sakra a ja uz se tak tesil.....
Ano přesně tak, za měsíc… Ale teď v červenci pojedu aspon na Masters Of Rock… Srpen Iron Maiden… Rime of the Ancient Mariner.. to bude metalový orgáč…
Tak o mesic pozdeji, ted uz se snad neseknu :)
KDO SE TESI???
fear of the daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaark!!!
Ted mi došlo tričkoooooo s Edou :D yeaaah
SCREAAAAAAM FOR ME PRAAAAG SCREAAAAAAAAAAM FOR ME PRAAAAAG :)
six six six the number of the beast yeaa, já asi už do toho koncertu neusnu :D
to bude masakr jak hovadooooooooooo
Tak chystáte se někdo 27.6.2013 na Slovenský Topfest spolu s Iron Maiden?
Nie. Mám to síce za rohom, metal počúvam celý život,ale Irons rozhodne nepatria k mojim obľúbencom ;-).
Já ještě počkám co bude na MOR a uvidím, ale s největší pravděpodobností letos navštívím právě Topfest :)
Hell yeah! :)
Budu tam ! :)
já si radš koupím pláště a poslechnu si je doma :D ale jel bych jax viň :(
Jasně že chystám. A jestli budou i v Praze, a jako že budou (14.8.) tak jedu i tam.
jak to víš že budou v praze oficiálně ještě nic ohlášený není
Kde jsi na to prisel?
Já nepíšu že to je oficiální informace. Je to jen neoficiální info ze zákulisí. Myslím, že příští týden budeme vědět víc.
Uvidíme no, 14.8. jsou v Praze i SOAD.
Kéž by už nikdy nic nevydali. Po prvních dvou deskách umřeli. Takže cokoliv dalšího je jen a jen na škodu. Asi jako Kabáti :o)
oficiálně furt nic. nějaký nový neoficiální informace ?
Řekl bych že ne, psali o tom na ironmaidenfc.cz a stejně se mi nechce věřit že by IM a SOAD hráli v jeden den v Praze. Dohromady asi ne a zvlášť, to by byla imho blbost.
Tak už se to blíží, co myslíte, vyjde počasí?
Každopádně to bude pecka ;)
Těšim se jak malej jarda.
taky se nemůžem dočkat:-) ačkoliv Somewhere back in time je nepřekonatelný… aspoň pro mě, mám prostě rád starý kousky:-)
myslím že ani hovna s háčkama to skazit nemůžou ale rozhodně bych si přál krásný počasí
tak je to tady 29.července v Synot Tip aréně, přeprodej začíná za 3 dny Odkaz
A to sem v neděli objednal lístky na Topfest :) No co už, aspoň to mám blíž.
luxus, už to monitorujeme:-)
nemá niekto na predaj 2 vstupenky?