• czpetr

    Dobrý den co si myslíte o tomhle kole author versus 2008 ve srovnání s PELLS 2008 RAZZER ELITE Disc 08.Kdybych vyměnil lepší vidlu na tom versusu.dík za odpovědi.

    www.mojekolo.cz/…versus-modra www.mojekolo.cz/…r-elite-disc

    0 0
    • MlokCZ  

      Za ty prachy nic moc ani jedno. U Authora když dáš pořádnou vidlici, tak si cenově stejně už pomalu u 30ti. To můžeš vzít rovnou Grand Canyona 6ku za cca 29tis. včetně poštovného a krabice a to kolo je úplně někde jinde než ten Author.

      Ten Author by se mi líbil, kdyby cena byla tak 16–17tis., pak by to s výměnou vidlice bylo za celkem slušné peníze pěkné kolo.

      0 0
    • mosquito  

      z tech dvou urcite Pells (jeste kdyz u nej pisou Ke kolu ZDARMA doplňky v hodnotě 1900kč dle vlastního výběru) – podle ceny i barvicek :) a osobne mam trosku jine preference tak bych si nevzal ani jedno

      0 0
    • petrun  

      Jednoznačně Pell's. Má XT Shadows. A vidle Marzochi? Každá vidle je lepší než RST! Navíc mi nevadí ani barva ani značka.

      0 0
    • coffield  

      Na HT je vidle docela důležitá, v tom už jsem poučen :-) Author Versus je a vždy byl marketingový paskvil. Za již poměrně vysokou cenu, pořád ještě poměrně mizerně osazený. Jezdil ho nejdřív táta a pak já, dohromady skoro 6 let, těžko nepochválit, ale nebýt slevy, nemělo a nemá tohle kolo cenu. A to letošní model díky bohu dostal konečně pořádné hydrauliky. Jednoznačně jdi do Pellse, kvůli vidli, šaltru a řekl bych i klikám, Firex jsou o třídu výše než 540. Authora jen po rozumné slevě tak, aby se vidle dala dokoupit.

      0 0
      • MlokCZ  

        Já jsem kdysi koupil Authora Egoista, která tenkrát stával doporučená 58tis. (to je úplně out za ty prachy), ve slevách býval zcela běžně vždy kolem 46–47tis. Já ho koupil tenkrát pod 40tis., se samotným kolem spokojenost. Tenkrát jsem si myslel, že při takové slevě to byla velmi dobrá koupě, dnes už vím, že za ty prachy až tak špatná nebyla, ale nic extra také ne.

        0 0
    • MITY  

      hledej dál…za ty prachy se dá vybrat líp

      0 0
    • madcat  

      Ten PELL'S vypadá o 1000 % líp, i kdyby osazením byl na tom stejně, jako že není – je imho lepší. Takže tak.

      0 0
      • xentar  

        designově se mi osobně líbí víc ten author, ale mám na svém stejnou vidlici a ta moc dobrá není, je strašně tuhá, takže si připadám jak na biku s pevnou… na druhou stranu je lepší si kolo před koupí alespoň na chvíli projet…

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.