• Slash

    Zdravím, zajímal by mě váš názor na tyhle kola

    http://www.genesisbikes.eu/index.html

    Tata si koupil model Peak a já sám mám Ruler, ale nějak jsem o téhle značce nic moc nenašel, v Rakousku jich ale jezdí spousta. Jinak ceny jsou Peak: 17 000 kč a za Rulera: 15 000 kč. Včetně SPD nášlapů, 505 u Peaku a 520 u Rulera.

    Přijde mi že kola jsou osazena docela slušně,navíc Peak váží 13kg a Ruler 11kg :-)

    0 0
    • v POHODÌ klokan  

      Kde ta kola prodávají za cenu, kterou uvádíš? 17000 za toho Rulera (ceny máš asi obráceně) by bylo hodně krásných.

      0 0
      • Slash  

        nene, ceny mám správně, tat koupil teď v Pondělí Peaka za 17 000kč v Šumperku (na Moravě) u nemocnice a já koupil v patek Rulera za 15 000 kč ve sportu (teda spíš garáži) v jakesi vesničce u Svitav. Obě kola jsou nové.

        0 0
        • v POHODÌ klokan  

          Tak to toho Rulera nafoť, popiš a hoď do „Našich biků“, ať můžeme pořádně posoudit! Vypadá fakt docela dobře.

          0 0
          • Slash  

            OK, pokusím se, ale jen nevím, jak nandu hlavové složení, dráty atd :-D tohle asi řešit nebudu,a le co pujde, to vyplním :-)

             
            0 0
          • Slash  

            Tak fotky a popis je v Našich Bajcích. Vyhrál jsem si tím, všecjny komponenty co an kole jsou jsem si našel na netu a vypsal :-). Tak můžete posuzovat.

            0 0
            • korki  

              Ahoj, vypadá to dobře. A to co teda máš teď v profilu je za 15000Kč? WWW-stránky asi ten obchod ze Šumperku a asi ani ta garáž nemá co? A náhodou fully Genesis tam neprodávali??

              0 0
              • Slash  

                tohle jsou ti šumperáci

                http://www.skisnowsurf.sumperk.net/

                ale fuly jsem tam neviděl, mno a garáž, to mi volal kamoš, že jeho znamej sem tam prodava kola a že teď tam mam tohle za 15 000 :-) jestli nechci, řikam jesně beru, mam k němu zaručak všecko.

                0 0
                • korki  

                  Tak teď docela lituju že u nás takovou garáž nenáme taky. Díky za info

                  0 0
        • freekarlik  

          Ahoj Kola genesis se dodávají na náš trh jen do sítě intersportu tudiš je to exluzivní značka tohoto řetězce. Kolo které máš v profilu intersport nabízí za 26000,– cena kterou si za toto kolo dál ty není ani nákupní cena tohoto biku tudiš bych se obával původu tohoto kola. Ale asi nejspíš si měl štastný den :)

          0 0
          • t29  

            a je model 2011 stejný jako model 2009? :)

            0 0
            • freekarlik  

              Kolo které máš je model 2009 a prodejní cena je 23999,–

              0 0
              • t29  

                JÁ model 2009 opravdu nemám ;-) Spíš jsem ti chtěl naznačit, že odpovídáš na dva roky starý příspěvek a moc nechápu, proč tohle vlákno vytahuješ – leda že bys Genesis sám prodával :)

                0 0
    • Včelda  

      Genesis je značka řetězce Intersport.

      0 0
      • Slash  

        Ano, to vím, ale jak jsou na tom s kvalitou?

        0 0
        • t29  

          Koupil jsem Rulera 2008 (viz profil), projel, všechno fungovalo. Pak jsem ho rozmontoval do posledního šroubku a vadil mi akorát neskutečný bordel v závitech středového složení – někdo, resp. nikdo, se nenamáhal očistit otřepy po závitování rámu.

          Na normální ježdění za ty prachy v pohodě.

          0 0
    • rhapsody  

      To jako že si koupil za patnáct modrejch papírků bike komplet na XT, R7 vidle a Ritchey COMP doplňkama? :O

      0 0
      • Slash  

        To kolo co je na fotkách stálo 15 modrejch papírků ;-), a tak jak je na fotkách, tak jsem ho koupil + teda ještě jsem k tomu dostal 520 SPD. :-), docela slušnej kup ne? Ale co mě zajímá, tak jestli tohle kolo je stejně kvalitní jako ostatní kola v jeho cenové kategorii ( cena je někde kolem 30 000)

        0 0
      • rhapsody  

        na webu mají tohodle rulera za 33.000 :O neměl si nějakou „menší“ protekci? :P

        0 0
        • Slash  

          Potřeboval prodat :-), ale jak to je nevím, cena šla přes kamoše :-), ale tata koupil toho Peaka za 17 000 kč.

          0 0
    • Volf  

      No podle všeho jsi udělal kup roku. Jinak s kvalitou si nedělej starosti, protože tam máš hodně slušný komponenty, které jsou stejné ať máš značku kola jakou chceš a rám bude běhat po světě pod růrnejma názvama, protože bude z nějaký firmy v Asii, která komerčně vaří rámy. Jinak k těm komponentům můžeš kdykoliv nějakej ,, značkovej ,, rám dokoupit.  Prostě kup roku.

      0 0
      • rhapsody  

        něco takovýho sem chtěl napsat, komponenty máš výborný, kvalitu bych neřešil, teď už jen užívej kola ;)

        0 0
      • Slash  

        Tak to jsem rád, mno rám ani není těžkej, já jsem spokojenej :-) a pokud říkáš že je to všecko ok tak jsi mi udělal opravdou radost :-)

        0 0
        • Volf  

          jediný co bych ti ale poradil, protože nevím jak dalece jsi manuálně zručný, nechat si v dobrým cykloshopu zkontrolovat utažení kónusů v nábách. Někdy bývají z výroby přetažené a brzy díky tomu odcházejí / hlavně přední, ten díky odpružené vdlici mnohem snáže upínákem přetáhneš /. Pokud si jich ale hledíš, tak jsou hodně dlouhověké. Někdy dávám k dobru svoje muzikantsá moudra a to  jedno je takové. Sebelepší nástroj bez pořádného seřízení neudělá dobrou muziku.

          0 0
          • Slash  

            Manuálně zručný jsem, motorku si z velké části servisuju sám, ale kolo je pro mě docela novinka, takže bych klidně uvítal radu co a jak zkontrolovat :-), jinak tvé moudro znám velice dobře ;-) kytara taky hraje nejlépe naladěná a seřízená ;-)

            0 0
    • kcvalin  

      Prvni co me napadlo: http://www.genesisbikes.co.uk/page/about/, ale evidentne jsi koupil neco uplne jinyho. Kazdopadne za 15000, dobry dost.

      0 0
    • micinka  

      Kupoval jsem o vikendku pro kamaradku Genesis Razor XR15

      http://www.genesisbikes.at/index.php…

      Vzhledove vypada moc dobre (dulezite pro zenskou). Na tu cenu je o necele kilo lehci nez ostatni v cenove kategorii. Jede to fajne, sice nechapu proc tam je SmartSam, ale ten si vymenim. Tuhost je vyborne, u zadni stavba trosku mene. Vybava je na tu cenu super. Kdyz to srovnam s druhym adeptem Merida Juliet 300, tak jasny vitez – levnejsi a lehci.

      Lepsi NOVE kolo pro zenskou jsem na trhu nenasel.

      0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    • Mir26  

      Dobrý den koupil jsem z druhé ruky kolo Genesis G-Max Gamma, na internetu jsem o něj nic moc nenašel, chtěl jsem se zeptat, jestli nemá někdo s tímto nebo podobným kole zkušenosti? Jak je to s kvalitou atp.? Kolo už mám asi dva měsíce, hned po zakoupení jsem nechal vyměnit řetěz a s ním i kazetu, už byla opotřebená,jinak zatím bez problému asi po 900Km, akorád co jsem rozeznal tak je zadní hazka Shimano Deore LX, přední taktéž i páčky pokud se nepletu… Díky za případné odpovědi

      0 0
    • LukynZ  

      Vim ze je to old tema, ale treba s odstupem casu to nekoho bude zajimat…Tohle kolo uz mam patym rokem. Koupil jsem ho prave v Intersportu za 17000 (puvodni cena pry 30000) + byl k tomu cyklodres zdarma (kratasy + triko). Ta znacka asi docela zacinala a bylo to pry dotovane. Troufam si rict, ze do te doby a od te doby jsem kolo v pomeru cena/vybava v takovemto kalibru nikdy nevidel. Myslim, ze kdo ten rok zavahal, uz nezere. Mel jsem stesti, ze jsem se tenkrat rozhodoval o koupi noveho a jeden znamy me na to upozornil. Kazdopadne za tech 5 let snad jen dva problemy: pred dvemi lety mi prestalo fungovat zamykani vidlice a tedkom mi z ni leze pres ten zamek olej. Ale myslim, ze to je docela i muj fail, protoze jsem nehlidal tlaky ve vidlici a parkrat mi to bouchlo pri terennich razech az na doraz a kdo vi, co to mohlo udelat. A dalsi vec, ze asi po 3 letech mi zacaly defekty na rafku. Neustale. Ta paska co tam je je docela uzka a a byla docela tvrda a jak vyjela trochu nastranu, bezproblemu rezala do duse. Ted tam mam mnohem sirsi a z mekciho materialu a je naprosty klid. Jinak si nemuzu absolutne stezovat. Akorat jsem si k tomu dokoupil xt spd pedaly a uvazuju o xt kotoucovkach.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.