Mám žížu:Jakou silničku do 35000,– a na čem?
Mám žížu:Jakou silničku do 35000,– a na čem?
jedině Campagnolo, šírer a pells nemaj špatný silničky a být tebou klidně bych mrkl na internetový bazary za 30 000kč budeš mít luxusní silničku
maš nakou adresu na bazar?
Klasika – zasadne campa a sirer, pells, duratec nebo rb… Co zkusit i neco jineho? Ja postavil tu svoji silnicku co mam v profilu taky za 30tis a bude nesrovnatelna s tim, co ti nabidne sirer za stejnou cenu… Podobne tema se ted nedavno resilo na cyklodiskuze.cz a byly tam i linky na vyprodeje v nemecku, kde se daly koupit super veci. za 30tis bych kazdopadne nesel pod ultegru nebo centaur…
Centaur ? … Sadu za 18,000 Kč u kola do 30,000 Kč ? … to by zbylo 12,000 Kč na rám, hl. složení, vidli, představec, řidítka, sedlovku, sedlo, kola, pláště, pedály :-o … takže by z toho bylo LOW-END kolo (plečka) s výbornou sadou :)
Bylo to brano u tech bazarovych kol…;-) A navic do 35tis ;-))) Jinak obecne, ja bych si campagnolo asi na kolo nedal, takze sem to tu uvedl jen pro poradek. A tohle co si popsal se ale obcas opravdu deje – viz nekde inzerat na sirera s obych komponentama a na ventach, ale zato na recordu…
máš pravdu, děje, takhle přesně to totiž chtěl fakír původně udělat:)
tak to určitě né :-DDD … já jsem chtěl dát na silničku do 30 litrů sadu Mirage (2. od spoda !) 8-)
k, ale chtěl si dát nejvíc za sadu a na rámu a kolech šetřit. A teď to popři, jinak to nejsi ty.
no víš – za sadu většinou dáváš na kole nejvíc :)
víš jsou totiž lidé kteří si musí lámat hlavu kde ušetřit pač jim kola nekupují rodiče … jednou to také poznáš 8-)
tak nevim, asi je zbytečný reagovat, ale ty mě znáš tak dobře abys dokázal učit jak sem přišel ke svejm kolům???
neznám tě tak dobře a nevím jak si přišel ke svejm kolům … a proto také logicky nepíšu jak jsi k nim přišel :-o
ty si jantar přečti si co si napsal a prober se.
A hlavne taky tady na B-F se daj v bazaru sehnat veci za super cenu, ze. Vzdycky kdyz to obcas projizdim, nechapu co si lidi nestydej nabidnout nebo spis za jaky ceny!!!!
Za tenhle rozpočet bych už asi stavěl sám. Jakou a na čem? Dle chuti každého soudruha :o), třeba RB nebo Duratec na Veloce nebo 105, k tomu třeba Aksia. Škoda koupit něco hotovýho.
Zas takova plecka to za 35.000 byt zdaleka nemusi. Sam jsem sehnal po internetu z Nemecka Giant TCR Alliance (Carbon, Al), na Ultegre krome 3-talire Truvativ Rouleur (pujde pryc, chci 2-talir, kompakt), kola Sh. WH R550. Vsechno to v puvodni sestave vazilo 8,1kg a prislo to na 1100 €.
No já teď tohle řešil pro silničku v cenové relaci nejlíp do 30k.Proseděl jsem u webů s kalkulačkou celkem dost času a vždycky skončil u toho, že dostat se se skládačkou pod cenu celých kol nabízených v akci v podstatě moc nejde, leda bych to někde hodně ošidil. (pokud teda člověk sečte poctivě vše od pásky pod duši až po omotávku na řidítkách).Když jsem k tomu připočetl možné problémy s reklamacemi,zasílání po kouscích ze zahraničí a následné skládání, byl jsem docela rád, když jsem sehnal v uvedené relaci to, co mám u nicku. I když je mi jasné, že cena nebyla konečná, protože mi to nedá nevyměnit některé díly podle svých představ :-)
Hele, k tý silničce si ale musíš oholit nožky:) Já bych volil rám od zaměstnavatele-máš tam cenovou výhodu a komponenty? Tam bych nasázel 105tku, je pěkná(až na převodníky) a dal bych tam klasická kola 32 nebo 36 drátů, protože jsi hrozný zvíře Happy :)
no s tím ramem to nebude zas tak horky:-)jinak s tema kola,tě asi neposlechnu,chci naky zapleteny!!!!:-) ale maš pravdu v tom,že sem fakt hovado:-)))
dotaz na superior:
Dobry den,
rad bych se zeptal, zda pro pristi rok neplanujete vyrobu i silnicnich kol. A pokud ne, tak jestli by se nenasel nejaky kousek, ktery sem tam je videt u profiku.
dekuji za odpoved
Luke
odpoved:
Dobrý den,
děkujeme za Váš dotaz a také další impuls k tomu, abychom se znovu pustili do silniček. Na sezónu 2008 uvažujeme o zařazení silničních kol do výrobního programu. Co se týče silniček pro mančaft ČS, jejich výroba je přesně dle počtu závodníků.
S pozdravem / With best regards Milan Milian obchodní oddělení / sales department Bike Fun International s.r.o.
Hm, když jsem jim psal dotaz, zda-li je možné koupit samostatně rám bike 29" tak mi nikdo neodepsal…
A osobne se me libi: www.vokolek-import.cz/zbozi.php?…
vymenil bych asi kolecka a sleva min. 10% by taky nemela byt problem.