Jake podnikate vyjizdky? Jak travite cas s kolem?

8 nepřečtených
  • Lance

    Jake podnikate vyjizdky? jasne,ze pres tyden jezdite hlavne v okoli domova, ale co treba vikendy? berete casto kolo do auta a jedete nekam na vikend nebo treba jen na jeden den?

    a co dovolene? s kolem?

    pro MTB bikery: jedete casto po asfaltu na tech hrubych vzorkach?

    0 0
    • tom_777  

      já třeba nejvíc jezdím v okoli domova a přes týden – často mám totiž volno v týdnu a o víkendu třeba zas makám … asi tak. (mám za barákem celkem slušný pohoří a tak nemusím nikam cestovat)

      Na dovolenou se fakt těším (teď je středa takže ještě dva dny:)) o dovolený se snažim dostat rodinu na hory, což je docela náročný, protože na horách není ani moře, a ani obchoďáky:)

      0 0
    • Hornet  

      Cez tyzden su to take kratsie trasy, vacsinou kazdy sam, niekedy vyjde cas ze aj 2–3-ja, ale nedele su uz dlhe roky vyhradene pre partu, ale tiez vyrazame z domu. Asfaltu sa nevyhneme a nevadi nam, ale teren mame predsa len radsej :-) a sem tam nalozime biky do aut a vyrazime trosku dalej, ale nie je moc casto, mame tu nablizku spustu dobrych ciest, najvyssi Vtacnik je cca 50km(1346mnm), a najblizsi Velky Inovec 901mnm je necelych 20km.

      0 0
    • hribik A1  

      v okoli na svoj dojazd, od rana do vecera, max. do noci (neplanovane to do nocnych hodin presvihnem bezne, napr. dneska…teda vcera). teraz najcastejsie jazdim na moravu k vode

      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • jecnak  

      Pres tyden jezdim do prace + nejaky pridavky jak je chut a nebo jak je potreba, o vikendech zavody. Poslednich 14 dnu jsem nebyl na kole 1 den :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.