uff – cyklistovI
Napadají mě jen dvě věci, které by byly stejně divné. Samovznícení starosty Varšavy v roce 1528 a incident v Burgundsku v 11. století, kdy pršeli sledi.
jenže starosta Varšavy byl notor a namol a sledi se dostzali do vzduchu vírem
Hmm… spontánní sebeupálení, zajímáš se o podobné záhady?
Hoši, hoši, RED DWARF série 1 – Sebevědomí a mindrák:DDD
Te seriál jsem neviděl, nevím o co go.
Tos o hodně přišel. Napravit!
ten seriál je moje životní nutnost :o)
????
Jak bez toho můžeš žít? :o)
Tož dá sa:-)
Heh, já se právě dívám na „národní svátek cupitavých večeří“ :-DDD
Už ti někdo někdy řek, že seš hnusný, plesnívý povidlo, který má důvtip, šarm a duchapřítomnost německýho ovčáka po transplantaci hlavy ? :P
tohle je typ humoru z červenýho trpaslíka?? hmmm… tak o moc teda nepřicházím…
Jsi rakovinný polyp na řiti lidstva :o) Nic proti tobě, ale tahle formulace je boží ;-)
jo? Tak to doporučuju koupit hnědý kečup:D
Já rači rotující kalhotky v pračce :-D
K humrovi byste chtěl hnědý kečup? To snad není pravda! Tak k tomuhle snad nemusím nic dod…
co hlava? Drží?
Koukni se. Tolik černejch hlav maj snad jenom v kuchyni Kentucky Fried Chicken.
Spíš spontánní sebevznícení, spontánní sebeupálení bych tak záhadně neviděl :)
Těch výrazů je více.
To jo, jen vznítit se a upálit se znamená trošku něco jinýho.
Pravda, ale je to název dlouho zažitý, já ho nevymyslel…
promin, ale placas kraviny, zkus si to po sobe jeste precist :)))
Já samozřejmě chápu významy obou slov, samovznícení je přesnější, ale ten druhý se taky používá, i v literatuře…
LOL
jen aď nebjevíte Bílou díru :o)
Nechci vypadat jako hnidopich, ale samovzniceni starosty Varsavy bylo v roce 1546 a sledi prseli ve 12.stoleti. Zas tak rad ten serial asi nemas:)
mam, ale ne zrovna prvni serii. doufal jsem, že mě někdo opraví, abych si to ujasnil;)
…to nedelas dobre Jaromire s tema sirkama;)))
týjo takhle rychle jet .....
To je z ďábelskejch frekvencí co jezdila :DD
kadencí a ženská to nebyla..takže jezdil :)
Asi mu tekl kejml (měl v něm silně energetický nápoj, nebo slivovici), v zatáčce škrtl pedálem o žulovou dlažbu – a vzniklé jiskry to dokončily
Hele zdá se mě to, nebo na tom kole co je u tý reportáže na novinkách (ilustrační foto) je bezdrátovej snímač rychlosti? Moc mě k tomu kolu nepasuje :)
ehm to na fotce má být kolo?
Néé to je samovaz;-))
nebo samovar/samopal:)
to vypadá jako snímač od hodinek Polar, co má můj strejc. Má to pulsmetr, vejškoměr, tachometr a snímač kadence a je to nechutně drahý :-)
Tak jako cyklistovY, to je hááárd kóóór…
Nicméně, může mi někdo vysvětlit toto: „Svědci uvedli, že byl jako planoucí lidská pochodeň jedoucí po silnici. Nevíme, jak se to mohlo stát, ale slyšeli jsme, že to mohlo být způsobeno třením, které vznikalo při jízdě. Na vině byl zřejmě materiál jeho kalhot a velké množství potu,“ uvedl tamější policejní mluvčí."
Jak může pot přispět ke vznícení??? Soli jsou tak hořlavé nebo co to sakra?
to musel potit olej nebo benzín – pak by se to možná vzňalo statickým el. výbojem. Ale kdyby se potil jako prase, čili jako my normální lidi, pak by se ani statická elektřina nekonala :-)
novinky su pre mna doveryhodne asi ako nas premier. bohvie co ten v tych gacoch mal a ani o tom nevedel, v rachote sa nevedomky postriekal benzinom alebo volacim, padla mu z huby na to cigareta alebo niekto zahodil po nom z auta ohorok, o tom sa tam pochopitelne nepise a je to
Nebo měl v kapse laciný plynový zapalovač, občas na sluníčku vzplanou, varovali před nima hlavně řidiče, nechat si takovou věc za oknem v aute je dost nebezpečné.
alebo tak. proste si myslim ze to ma nejaku beznu a vysvetlitelnu pricinu, ktoru ovsem z pochopitelnych dovodov v mediach typu novinky nenapisali
nejjednodušší vysvětlení je, že se cyklistovi s nadcházejícím jarem zapalovala lýtka (touhou) a nohavice dlouhých čapáků se holt vzňaly (umí odvádět pot, ale jsou z poměrně lehce hořlavého materiálu), od nich pak další součásti oděvu ze syntetických materiálů
:-)
kdo se potí, nezaslouží slitování !, (mal si dat rexonu :)
inak je to drsne