• Peka

    Zdar lidi, potřebuji rychlou radu od povolaných. V sobotu mě nalákal kamarád na závod do Mladé Boleslavy (jako bych neměl nic jiného na práci:-) a pořadatelé upozorňují, že bude bahno! Mám obutý Nanoraptory 2,1 a teď váhám zda neobout Fat Alberty 2,35 co se mi ještě válej doma. Jenže na těch jsem se plácal v nějakým pitomým bahně tak vehementně, že už mi pomalu neprošly vidlicí jak to bylo nabalený. A jsem na nich jel kousek cca 2 km! Tak co teď. Moc zkušeností s tím nemám páč v bahně moc nejezdím. Dík za fundované rady, sobota je za dveřma :-)

    0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • Hynas  

      Zůstaň věrný značce a na předek si pořiď třeba exiwolfa. Doporučované šířky do bahna bývají od 1,8 do 2,1. Je to měkčí a přilnavější varianta raptora, který bych na zadku nechal. Když oba přiměřeně podhustíš, tak při troše technického umění ti poslouží i v bahně (tuhle kombinaci jezdím taky). Případně se můžeš poohlídnout po nějakých bahenních speciálkách…ale to je otázka financí, času při výměně pneumatik a vůbec využitelnosti plášťů i pro jiný terén.

      0 0
    • Veprovak  

      minuly tyden na bahenni Sele se mi osvedcil NN a to jak vpredu tak vzadu. Pozitivni ohlasy byly i na Medusy…

      0 0
      • HROOLI  

        Já jsem jel Šelu 58 km na vzadu obutém Igitorovi a ve předu jsem měl už mírně jetéhý Dynomite. Zadek celou dobu v pohodě – všechno co jsem jel,jsem vyjel/ projel ,jen po tom,jak mi odpadli zadní ,,véčka" a já brzdil předníma mi začal trochu házet do smyku předek,ale i to se dalo v klidu ustát,naprosto pohodlná jízda..Sice po startu na tom asfaltu jim to moc nejelo,ale to je detail..

        0 0
    • MJ24  

      pokud opravdu vybíráš jen z techhle dvou tak vem nanoraptory, já sem na nich absolvoval několik závodů v bahně a překvapivě se to dalo přežít, samozdřejmě nedržely hned se zanesly a pod. to je jesné ale šlo to,pokud ty alberty jsou hodně šíroké jak píšeš tak by se to mohlo kolem vidlice hodně zanášet a mohlo by to být ještě větší peklo

      0 0
    • martin_bakov  

      Ja sem si trat projizdel mam nanoraptory a bude potreba zpomalit v jednom kamenitem sjezdu a taky tam je piskova cesta asi 200m kde se taky moc nechytaji, ale zas na druhou stranu krome tehle dvou vyjimek pojedou fakt pekne.

      0 0
    • Zerocool  

      na nanoraptorech jsem objížděl všechno, včetně bahna a dá se to, jinak na sobotu zase to, co na všechny závody letos, už mě nebaví pořád dávat kolo do pořádku, kdo na to má brát čas…

      0 0
    • karliner  

      Pokud se jedná o KPŽ v Mladé Boleslavi, tak bych nic neřešil a nechal nanoraptory. Pokud pořadatelé závodu KPŽ varují ridery před bahnem, představoval bych si, že na trati budu zhruba dvě větší louže…

      0 0
    • pustipav  

      je to o technice a tlaku.. pokud nemas vylozene slicka, tak neco decentniho. Kdo neumi slapat v blate, nespasi ho ani guma jak na traktor..

      0 0
    • batafak  

      Já beru Mezcaly … taky bych to s tím blátem neviděl tak černě :-)

      0 0
    • martin_bakov  

      tak beru neopren, predpoved hlasi o trochu horsi pocasi :)

      http://www.novinky.cz/…povodne.html

      0 0
    • The_Trooper  

      speciály na bahno, užší pláště s řidkým drapákem viz. MAXXIS MEDUSA obr.1

      Srovnání Medusy s Nobby Nicem

      0 0
      • šlapatko  

        Jak už psali výše.Je dobrý tenší plášť, se vzorkem.Hezky se zařízne do bahna a podrží.Poptej se známých a klidně nasaď nějaké tenší s drátov patkou.Mi se osvědčily IRC mythos 1.9.Klidně ti je zapůjčím, jen nevím s kterého koutu republiky jseš.Ve sračkách ani nepoznáš že má plášť o pár gramů více.Jdi do kameňáku a něco levného kup.Sem tam se budou hodit.

        0 0
    • Peka  

      Tak už jsem tu z práce. Taky jsem si myslel že raději NR. Ale ty medusy vypadaj fakt dobře a jestli se splní předpověď počasí tak nás potěš pán bůh :-) takže tímto děkuji všem za podnětné příspěvky a ještě mi prozraďte do čeho se hodí ten Fat Albert 2,35 dík

      0 0
    • Babec  

      Já vozím Nobby Nic / Racing Ralph, leztos 3 závody v totálním bahně a super :)

      0 0
    • McBlacky  

      NanoR se zanesou a blbě se čistí, což když umíš jezdit neva, ale vadí ta váha navíc.

      Jestli je to bejvalej Bakov Alpine Pro, tak je to asi jedno. Na ten bych vzal i ty nanoR. Kdyby to bylo něco technickýho albert by se vyplatil.

      jestli chceš mít jistotku, dej předek albert. Kdyby pak přišlo na nějaký rychlý brždění v krizi, bude se hodit. Záleží kde se pohybuješ v poli startujících.

      0 0
      • Peka  

        Při tom dnešním počasí jsem radši obul opravdu Alberty. Ty NR se fakt rychle zanesli a klouzalo to jako blázen. Uvidíme co to zítra udělá, co se týče pořadí … amatér někde první polovina. To jsem dneska ještě laboroval tak šíleným způsobem, že to tady snad ani radši nebudu ventilovat páč by jste se mi vysmáli :-)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.