Přidá se někdo na vyjíždku po Brdech? Na směru trasy se můžeme domluvit, ale nejspíš by se jelo směr Halouny. Sraz je v 10:00 pod Barandovským mostem na modřanský straně.
Přidá se někdo na vyjíždku po Brdech? Na směru trasy se můžeme domluvit, ale nejspíš by se jelo směr Halouny. Sraz je v 10:00 pod Barandovským mostem na modřanský straně.
Se mnou můžeš počítat. Ale moc Ti toho asi cestou neporadím…(viz zařazení threadu do kategorie TECHNICKÉ RADY) :-))
Chybička se vloudila stačí, když poradíš s cestou :)))
Ahoj.Mohl bych se k vám případně přifařit?
Jasně, že mohl.
Dobře.Na kolik to tak vidíte km?Nikdy jsem ještě z nikym s Bike fora nejel :-( tak nevím co mam čekat.Jaké bude tempo?
jestli ti řeknou pohodový tempo, tak si namasti svaly :D řekla bych, že vám to dá tak 70km
Jo, tuhle pohodu znam, jel jsem zatim jenom dvakrat, poprvy 125 kilometru, hodina v peknym slejvaku, podruhy 140 kilometru ve vyhni, vratil jsem se domu uplne hotovej, ale spokojenej :-)
Tempo bude pohodový :-)).
Ale fakt, nejsme chrti a Čtrnácettřicítka jede testovat kolo… Ale těch 70 to dá…nicméně v půlce bude obídek, moučníče, kafíčko…dl libosti. Takže prostě pohoda.
Tak doufám že mi do toho nic nevleze.No když to nebudem přehánět tak 70km dám :-) Dám jéště vedět jestli se vetřu chtel bych.No uvidim
možná se taky ukážu :o)
Začíná se scházet samá vybraná společnost :)
Ahoj.tak pojedu na 100% tak že bude pohodové tempo?Tak já opráším tu
mojí
skládačku :-)
co máš ;o)
Mam takovou žvejkačku Apeche se zadní horní carbonovou stavbou
dík ale to bylo na toho co mu furt něco leze dírou :o)
Aha :-(
Tak ještě připomínám – ráno pod Baranďákem v 10.00 na Modřanský straně na cyklostezce.
Jo jo
Jo, pěkný to bylo. Jen člověk aby táhl v tom vedru za sebou cisternu… Pár fotek je na www.thapsus.wz.cz/vyjizdky.htm
Musím se přidat bylo to dobrý.I jsem to docela zvladnul :-) byla to celkem pohodička až na ty kopce občasa na ten pád.Moc děkuji že jste mě vzaly sebou.Snad mě zas někdy vezmete.
To neřeš a prostě příště zase přijeď. Od toho se to sem píše…
paráda nejvěší :o) a mám radost že sem zvladl jet kopce na prostřední pilu :oX
Jo pěkný to bylo a fotky se povedly
Ju jsou ty fotky někde ke stažení?
zas děláš pitomosti…viď? :-)))) Vzpomeň na sjezdový pláště a na následky:-((
hele bajkr, ja včera slyšel že všechno jezdíš na prostřední pilu, si na tebe budem muset dát velkýho BACHA :-DDD
I já díky za vyjížďku, bylo to jako tradičně v Brdech moc fajn:-))