Čau, jen by mě zajímalo za jak dlouho jste opět v pohodě po pádu. Já včera slítl, a dnes jsem jel jak baba…:)
Čau, jen by mě zajímalo za jak dlouho jste opět v pohodě po pádu. Já včera slítl, a dnes jsem jel jak baba…:)
Já musim říct, že za poslední roky jsem se nijak hustě nerozmáz, buď jsem se naučil jezdit, nebo stárnu a tolik to nepouštím. Nedávno se mi stal trapas- na přechodu pro chodce jsem nevyndal nohu z spd a prostě se svalil na silnici k nemalému pobavení jak kamarádů a kolemjdoucích, tak i projíždějící osádky automobilu- fakt prdel:-)
jak kdy, nekdy se zvednu a dojedu, ale kdyz to treba vezmu do lesa jako posledne tak to trva dyl, asi tak tyden:-( teda kdyz nemas nic zlomeneho, nebo narazeneho. treba s narazenyma zebramam na kole jezdit opravdu nejde…-))
Ale to já pokud to jde, tak dojedu, ale pak se bojim, netroufnu si nato co předtim. Jedu pomalu, zatáčky neklopim a schody snáším:(
no to ja nikdy nespadnu stejne, takze si nemam davat na c pozor, shody nesjedu nikdy.-) pomalu jezdit neumim a v zatacce jsem se vymlela jen letos asi 3×:-)
schody jsou v pohoděm teda poku nejsou v zátáčce, nebo třeba vřetenové.Je to prostě svah, fak, jestli nemáš kolo z Hypermarketu tak to sjedeš.A co zuby, všechny?:) Včera jsem se položil v zatáčce, ale tak brutálně, ale schytala to pouze brada a do rána jsem nemoh mluvit, hnul jsem si s panty a nemůžu se holit, což asi neni Tvůj připad, ale aspoň mlůžu schovat flek:)
no v zatacce to pokladam na biku a stale na jednom miste, vim ze to tam nikdy nevberu a stejne si nezpomalim:-) ¨zuby vsechny, kupodivu, u mne to netsinou odnesou hlavne ruce:-)
Tak ruce mám stále dvě, a nehodlám to měnit, a jsou v pohodě, jen mi občas přijde že jsou obě levé. No jestli to je pořád stejné místo, tak já nevím, buď to bude blbá zatáčka, špatné kolo, a nebo to bude tebou, no tak já nevím? :)
no ja se teda priznem, je to mnou:-)
proc nezpomalis? Nebo nasad sirsi plaste s poradnym vzorkem:)
Nebo si přidělej ty boční kolečka, taky sem snima jezdil, tak do 3 let, pak mě to přestalo snima bavit…:)
panove, rady jako od vas dostavam kazdy den:-) nezpomalim protoze si mylim ze to vyberu, plaste poradny mam a kolecka doma nekde nejdu:-))))))))))))
To je fakt, Ty jsi ještě mladá, to je budeš mít ještě někde za poličkou. A nebo teď mě něco napadlo, třeba ti ta zatáčka je osudná, změň trasu a této zatáčky se vyvaruj, nebo ji dávej v protisměru:)
no ale to nejde, proste se ji obcas pokusim ubrzdit, ale tak je to dobra, je lepsi nebrzdit, protoze pak jdu pekne do travicky, ale kdyz brzdiim tak leti na sterk:-(
Zkus před ní slíz z kola, a kolo přenýs, a jestli taky spadneš, tak já už nevim…:)
nebudu to dramatizovat, rozbitou pusu mam stejne kazdou chvili tak je to jedno:-)
No to se pořád nesmíš tak prát:) Ale jak mluvíš hezky slušně, to já když spadnu, tak o zozbité pusince zrovna nemluvim, vybírám z jiného slovníku:)
njn teda ja kdyz spadnu tak je asi radost me slyset:-) tolik nadavek jako ja snad nezna nikdo:-)
No tak jestli padáš tak často, tak to věřim.Ale to bude tim bráškou, nejen že Tě učí pít, teď jestě sprostě mluvit:)
on a me pit? tak par facek dostanu kdyz me vidi:-) a sproste mluvit me prosim uci uz od 4 let:-)
no tak eště rok, a už si dopřeješ.:) Nojono, to jsou Ti starší bráchové.
njn nekdo me to naucit musel:-)
copak musel, ale jmelí, všimli jste si co se letos urojilo jmelí
proc jmeli?
Mi tak něco řiká, že asi neposloucháš Cimrmana a jeho Afriku, co? Ale coapk Afrika, ale jmelí.:)
z cimmrmana znam akora „domů, do podolí, do lékárny..“:-)
"Domů, do prahy, do podolí, doprdele, to je mi smutno"No a už víš jak se vyhneš zatáčce, nebo zku zatočit na druhou stranu, a nebo netoč vůbec, taky někam dojedeš:)
jo nadruhou stranu je to spatny, rovne uz mam vyzkousene to je trava a dem tam nejaky sutrik a nebo proste pribrzdit:-)
Co bribrzdit, ale zkus zabrzdit a projet krokem, to musí vyjít, já Ti věřím…:)
jj dneh zitra tam jedu:-) ale jestli ne, mas me n svedomi:-)
No, to mám radost:) A ne že si mě pak budeš chtít vzít:)
ja myslim ze nebudu
No, dokud budu mít na starost jen Tebe, tak to bude v poho, znám i horší lidi, koneckonců, kolik lidí by si přálo mít doma cyklistku, že.A počkej, proč nebudeš, mám to brát jako urážku?:)
vdavat se? dneska? a jsem blazen?:-)
nemusi to byt hned tet ale za tyden by to bodlo:)
Copak, něco bude, a jsme zvaný?:)
No upřímně řečeno, jen blázen padá pořád na stejným místě, a ví, že spadne, a stejně tam jede:)
njn ale tam je to tak paradni.-) ja tam nepadam pokazdy zetim jen 3×:-)
a 3palcovou gumu dozadu:)
to mam sundat z traktoru?:-)))
Ne, ty jsou 4 palcovy:)
no ale to uz nevadi?:-)
Možná by se Tio nevešli do vidle, ikdyž nevim:)
hergot tak uz si dejte rande taky nekde jinde:-)
Když ona je z Plzně:) A nezávid¡!!:)
nee neboj,ja uz pod 18 nejdu:-),nemaj to vetsinou v hlave jeste moc srovnany.bez urazky:-) no mozna u ty mulatky udelam vyjimku:-).ale to uz je jina…:-)
ja ti dam v hlave v neporadku, a mysli ze az mi bude osumna¨ct ze se to mavnutim zmeni?:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
budes se divit,ale neco na tom je:-),vim svoje:-) jo a pockej,ty si ted vlastne rekla ze mam pravdu:-))
nerekla, ja myslim ze je jednno kolik ti je, btw myslim ze to mam v hlave dost v poradku:-)))))))))))))))
Tak se nehádejte, když padáš pořád na jednom místě, tak to o ničem vypovídá, a že si Enjoy sestaví kolo a pak kvůli někomu na něm nejezdí taky, tak si nemáte co vyčítat:)
to neni pravda:-).jsem si dal v ten inkriminovanej den sviznejch 45 kilaku:-).no bylo to asi 2× tolik kdybych neutek:-)
Komu? Tys jí utek? No já se vtom nevyznám.:)
nikdo se uz tady v tom nevyzna
Tak pojdtě dolů, je tam místa dost.
tak to ma jogador stesti:-))
No to si piš!:)
nemuzu nez souhlasit:)
No aby ses nepřidal:)
copak? jdes se kouknout koli bikeru pada a zatim tohle co?:-)
A mimochodem, už máš helmu?
a uz mas Eilu?:-)
Ještě kousek, ale pak jste přišli vy, a vyrušili jste mi ji, no tak teď jsme zas jen mi, pojď založíme registrovaný partnerství, jsme oba opuštěný:)
koukam ze tady uz se vede diskose o mne beze me:-)
No to buď ráda:)
jo? a mela bych?
Ale, maj tu nemístné poznámky, už ja na ně pozdě:)
jo jsou jetse maly:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
njn, zkrátka mladý, jakmile to jde pod 21 tak jsme malí. Jen nevim kolik je Pavlosovi, ale Enjoy je asi o rok starší než já a od hodně let než Ty
kolik je hodne?
Když klikneš na naše jméno, tam máš dokonce i věk, jak jinak myslíš jsem věděl koli Ti je, si myslíš že sem Tě sledoval až domů?:)
nedivil bych se:-)
He he he, bydlim v Praze, né v Plzni, je to škoda, ale jo to tak, již podruhé Ti dávám nabýdku, pod založit registrované partnerství:)
to nevim:-),me je za par tydnu 22.myslim ze hodne to neni,pedofilie je to podle jedny teorie az pri rozdilu sesti let:-)
pekna teorie, v tom pripade je kazdy druhy koho znam pedofil?
Děkuji, to nemuselo být, ale asi Tě sklamu, nejsem, ikdyž, ale né, ta šla dobrovolně:)
zalezi na tom jak moc je znas:-).kamaradi se nepocitaj:-)
pavlos je kupodivu(neni to poznat:-))) jeste starsi:-)
No, ale né o moc.)
vzdyt je vam sotva cet…
Mě už bude 21, za rok:) Ale necelej:)
z jedny luxusni tlamy loni na jare na tocny sem se jeste nevzpamatoval… :( uz neskacu…
jinak jak rikas… kdyz se nekde smotam, pak si docela dlouho davam moooc pozor a tolik to nikde nepoustim…
Tak tam sem letěl vloni:) Když jsem vyjížděl z tý dráhy na silnici vedoucí do toho letiště, tak jsem měl trochu větší rychlost a nájezd na silnici mě pozvedl, já ještě povyskočil, a přeskočil jsem tu silnici a doletěl za ní do tech keřů, a od té doby mám tu značku jak tam stojí ten dřevěný sloupek otištěn na řídítkách:)
Pady jsou idealni zdroj pouceni o technice jizdy. Ja se vzpamazuju vzdycky rychle, ale po kazdym padu jedu jak babka s nusi. Tady chci apelovat na vsechny: maraton konci az v cili a ne 200m pred cilem. Na jednom z mala maratonu co jsem jel jsem 200m pred cilem premyslel o tom, jestli parek nebo gulas a v duchu se mistroval, ze jsem zase jednou dojel na zverejnitelnym miste, jsem podcenil uplne posledni a naprosto trivialni sjezdik, zarazil predni kolo do nejaky skviry a pak jen letel, letel, letel… Takze KONCENTRACE JE DULEZITA!!! Jo a to pouceni:dal jsem si gulas.
:) Já mám radši párek, a s hranolkama a s kolou:)
Nechcete se presunout vic do leva uz vam nejak neni rozumet;)
Tak jo, a Enjoy, už máš helmu? Ikdyž tam jsme byli dobře schovaný:)
Už vidim, jak nám to Admin ráno všechno smaže.:)
kdybych neutek klukum:-).a aby bylo jasno,neutikal jsem za svoji,protoze ta uz byla den ex:-)
Tak jsme se shodli, že Eilu nebude mít nikdo, tak mi teď prozraď, už máš helmu?
No tak, rychlíku, už máš helmu? (c:=
n e
SI ZE MĚ DĚLÁŠ SRANDU NE?
n e
Nový kolo, ale rozum krátký, a ještě ktomu bez helmi, no to mi je nadílka:)
co mivas z diktatu?:-)
Jak kdy? Podle nálady učitelky, buď 5 nebo občas něco horšího, proč?:)
bez helmi…:-)
Už tu na forumu jsme jen mi tři a nějakej Philips ktereho ale asi naše pomalu rozvíjející a velice zajímavá a poučná debata nezajímá.:)
no tak to je parada:-)
:-)
A ty se směješ čemu, bydlíš si daleko, takhle nás svádíš, chudák Enjoy čerstvě opuštěnej, a takovou dálku to za Tebou má:)
smeju no:-) ze az se rano bude nekdo chtiti kouknout na „pady“ tak se bude divit
Neboj, on to Admin smaže
hm, tak zase nic.-)
Víš, on už ja na Padlistu s Enjoyem zvyklí:)
jo? takze tohle je normalka? ona asi bude podezreli ten nocni prispevek:-))
No už to tu co já vím asi dvakrát bylo, nebo co si otom myslíš Ty, Enjoy?
myslim ze mas pravdu:-)
no tak pohoda ne?:-)
Vidíš! Dává mi za pravdu, no neni to milé? To asi bude nějakej kamarád:)
no co, vzdyt se bavie celkem k tematu?
Jo, já jsem včera spadnul, a mimochodem toto téma o pádech jsem rozvázel já, ale že to bude mít tento sklon jsem fakt nečekala:)
jakej sklon? bavime se porad o paech:-)
To je fakt, stim tu začal už Enjoy u těch diktátu, takže první pád, kdo,co, druhý pád, koho čeho atd, a jsme zase v tématu, že:)
jasne:-) a kdyz bue nejhur zacnu o tech pabach fakt vypravet:-)
svadis…,ehm:-)
No, tak jsem to trochu přehnal, ale z Plzně je, to mi nemůžeš popřít!
no ja tam mam skoroplzen:-)
No to mi je jasný že piješ staroplzeň, tak kde bydlíš, já tam znám Kozojedy a pak směr na Chrást
no tak prasne tam ne:-)
A pak znám ale jen od vidění směr na Radbuzu, poní jsem jel vodu,taky co jinýho bych po ní měl jet,že:)
tak tam taky ne
Tak, dopr..le, Copak je Plzeň tak velká? Eště znám Horní břizu.
taky nic, jsi uplne mimo
Hm, to už od narození, jsem se měl narodit v Plzni:) Už nás tu je 5, přišel ROpa
no porad nikdo znamej:-)
Né, Ty ho neznáš, no vidíš to, já taky ne, ale asi se pročítá pádama:)
tak to ma co delat:-)
aspoň má zajímavé počtení až do rána:)
no to jo:-) se kouknu kolik toho uz je:-)
hodne, tak pres 140 podle mě:)
pivo nepiju:-) bubec
ja svadim? z jsem si nevsimla?
no ja prave taky ne:-)
hm nikdo si nevsiml:-)
No, já taky ne
takze nikdo:-)
Takže, kdo to byl, Fruktýz a nebo ten Phillipe jak tu je jště snáma, a nebo Tvůj brácha, a nebo Tvůj pomalu se zvětčující účet za telefon:)
ten telefon?:-(
Já vim, ono to jde rychlejš než si čekal.
a, čekala, promiň
Eila si me pridala do contact listu,hec. :-)))
cože, a co to je, a jak to funguje?
icq, tebe tam mam taky, teda za ho zapnes
No, tak už jsem si ho zapnul
no tak si me uloz..
Stalo se
tak jsi tam:-)
Pššš, Enjoy usnul:)
ENJOYIII T jsi usnul, nebo co.?
Mě taky, tak se moc neto, tady, a určitě i dřív:)
hm a ja chtela jit v 1 spat, rptoze v 5,30 vstavam
No, tak to už snad ani nechoď spát, ale já to zuachvilku zatáhnu, ale to si řikám už hodně dlouho
pujdu… za chvilku..:-)
No to chci vidět:)
ja taky:-)
To si řikám vždycky tak do 5, pak to vydržim do 6, ale pak jdu spát:)
Vy spáči:)
Ona svadí? No co Tě to napadlo?:)
158 přízpěvwek, ale hje to fakt probraný až do Plzně:)
Kdyby chtěl někdo vydět další přízpěvky, jsme na ICQ, teda spíš jen Enjoy s Eilou :)
Dobrá, jdem spát, dobrou…
hm…docela dobra debata na tema padu :-) Ale pocteni to neni na tak dlouhou dobu asi tak na 30 min :)…ale docela jsem se i zasmal :-))))
No, mi včera taky:) Ale teď jsem maličko unavený :)