co je na tom pravdy, ze nizsie modely vidiel robi pre Marzocchi Suntour?
co je na tom pravdy, ze nizsie modely vidiel robi pre Marzocchi Suntour?
nejnizzsi modely: EXR a MZ. prej
i treba dvoukoruny. Je to celkem 8 OEM modelu. Mozna by se mohl dotycny nejdrive podivat do historie. Grrr. Asi ten napis je moc malej.
hm, asi by mi to zabralo dost casu, prehrabat sa tu vo vsetkom, co sa o vidlach napisalo. ale ak mas link na diskusiu kde to uz bolo povedane, sem s nim.
napriklad: http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?… zabralo mi to 0,3s.
keby som bol ucastnikom tej diskusie, tak ako ty, tiez by som nemal problem najst to. ale aj tak, dik.
Ja taky nevim, kde to bylo. Ja jen pouzil vyhledavani!!!!!!!! Vrele doporucuju.
klucove slovo si zadal ake?
Marzocchi Suntour presne podle tveho nadpisu :)
to je zvlastni, kdyz tam dam dve slova, nic to nenajde
ved to. tak ako sa vyhladava, ked mas dve kluc. slova? len mi prosim neporadte, najst si to v dakej davnejsej diskusii :-)
Zaskrtnu jen v textu a mam co jsem hledal.
ani tak nedostanu zadnej vysledek… jeste musis pouzivat nejakou jinou fintu :-))))
Ja sem cistej jak lilije. Zadny finty nepouzivam :) Ty dve slova se, ale musi nekde v historii vyskytovat :) Mozna i v jednom prispevku dohromady.
zobral som slova marzocchi a suntour, dal do vyhladavania ako vravis a nic. nasiel velke gulove.
nesmíš mít zaškrtnuto „v názvu“.zaškrtni jen „v textu“
ja jsem to zkusil taky a funguje to
no jo, uz sem prisel na to, kde je zakopanej pes :-) sem tvoje klicovy dvojslovo zkopiroval, jenze tam zustala na konci mezera, ktera se tomu vyhledavani nelibila
No tak slava. Ted uz vsichni umime vyhledavat a odpadne spousta zbytecnych prispevku. V nejhorsim staci ve vyhledavaci vyhledat vyhledavani :)
Stejne je divny, ze nasel jenom dva odkazy, kdyz slova suntour a marzocchi jsou tady na foru skoro nejfrekventovanejsi. mozna jenom shimano by to jeste trhlo :-)
asi soucasnej vyskyt tech dvou slov najednou neni tak castej a taky ty nazvy pokazdy nekdo napise jinak
uz aj mne to funguje!!! vam radsej ani nejdem povedat v com bol problem. ale predsa :-) nie je santour ako suntour :-)