Díval jsem se na to nové XTR…co na to říkáte?????Co ty dualy? Jdete do toho? www.cycloshop.cz/SHIMANO2007.htm
Díval jsem se na to nové XTR…co na to říkáte?????Co ty dualy? Jdete do toho? www.cycloshop.cz/SHIMANO2007.htm
nepřipomíná ten šaltr trochu SRAM ?
nastesti ne;)
pekne.. vypada to ze zacalo fungovat konkurencni prostredi a shimano se musi vic snazit;-)
To XT a LX je pěkné, ale jinak mě to teda moc nezaujalo. Hlavně ty kola XTR, asi budou lepší než současné, ale zase ten počet špič, XTR 2005 kola nej.
no co mam zkusenost s XTR 03 tak kdyz se podivam na ten saltr tak cistej je urcite lehkej, ale kdyz vidim tech der co tam pribylo, tak bude nakonec tezsi nez moje nederovany XT, a jeste to cisteni… humus humus panove… obzvalste ty derovany kladky…
myslel sem az se do tech der nachyta bahno…
Fesne, ale vypada to, jako by shimano upoustelo od cerne barvy…
Mě to příde fakt děsný. Celá ta designová inovace. Jenom se to snaží zaujmout a přitom to vypadá hrozně levně. To plasický logo je tam úlplěn k hovnu. Podlě mě je dosavadní xtr to nejhezčí,co si můžu na kolo dát. A hned po něm klasickej šaltr XT. Krásný ladný hladký.
tak nesil:-).vzdyt se te to stejne netyka:-)
Pravda. A to druhý nejhezčí stejně mám. :)
moc pekne, verim ze i cena bude velice pekna!!!
No konecne udelali inteligentni kola. System uchyceni do rafku z boku a niplu na nabe znamena pri centrovani pouziti dvou specialnich centrklicu a silenej rebus pri hledani kam kterej drat vede. Tady to vypada ze pouzili bezny naby XTR jako sou k dostani ted a udelali jen malo krizenej vyplet. Mozna i draty sou normalni… (k sehnani:-)
na to ze uz jsi 3 co to sem dava behem par dni …