Nazdarek, všimla jsem si, že snad všichni chlapi, když čůrají, stojí s rozkročenýma nohama. Tak mě zajímá, jestli se někdo může vyjádřit, proč tohle děláte…
Nazdarek, všimla jsem si, že snad všichni chlapi, když čůrají, stojí s rozkročenýma nohama. Tak mě zajímá, jestli se někdo může vyjádřit, proč tohle děláte…
Nudíš se moc?
To není nudou, ale zvědavostí
Ženský když si přisednou a čůrají, tak nemají nohy úplně u sebe. Tak proč by to chlapi měli dělat jinak? Navíc, když se dočůrává, tak by to dotýkalo a odkapalo na boty.
Nato že je to tvůj první příspěvek tak dobrý :)
Aby jsme si nepočůrali tretry… :-)
Ty si přece můžete počůrat i tak, ne?
By ses divila :o)
čůráte snad před sebe a ne pod sebe…
No jo, ale když čůráme v terénu do kopce, tak to přece stíká z kopce dolů a eventuelně by to do těch treter mohlo natýct.:-)
tak to potom jo, to abych si dával pozor, aby mi ta kyselina nerozežrala kufry :)
Náhodou, moč je sterilní,(u zdravýho člověka), tak se nemáš čeho bát! Já si tim vyplachuju lahev, a ředím Isostar:-)))
jo to sem taky slyšel, že to funguje jako lék, ale tak zle mi eště nikdy nebylo abych dospěl až k tomu. Asi si tim vypláchnu přez noc camel aby už nesmrděl :)
Tak to zkus, a už nikdy s tím nepřestaneš:-)
Volá sa to urinoterapia. Každé ráno treba vypi? trocha moču.
ja bych to spis nazval curinoterapie.. (-:
sterilni jako ze tam nejsou bakterie(mozna) ale je tam hafo soli… takze se to vlastne chova jako kyselina(nejsem chemik… ) proste to koroduje kovy… take bat se o kufry je pravem na miste..navic , kterej cyklista je zdravej? na vyletu na jested se provalilo ze mi kdyt za to zaberu preskakuje:/
Cože ti přeskakuje??
jsem taky četl ten závěr asi desetkrát. Nebylo by od věci, aby si to každej před osesláním po sobě nejdřív přečetl… Já pak nevím, jestli přeskočilo mě, lemplovi, jeho řetězu nebo nám všem ?!
oses.. osel ? sakra…
Oseslejte své sysli!:-)
ja asi vim:-).no proste mu preskakuje no:-).nevim jestli se v tom chce jeste vic pitvat:-)
njn…ale ke konci…by to ty tretry schytaly..
to jen na betonu když to odstřkuje :)
ty si je postříkáš i na trávě:)
Eště by nam zrezly kufry :o)
na to že je okurkový sezóny teprve začátek, to je dost slušný. jsem zvědavej na konec srpna :-)))
A co ty? Umiš čurat ve stoje?
My sme totiž vyčuraní,víš? BTW to počasí mě pěkně žere..:(
Čura a čura.....
taky se s rozkročenýma nohama líp dostává ven z pěkně uvolňenýho těla. A navíc to vypadá dobře ne? :o)
a co uhol medzi trupom a nohami? ja mam ten medzi kolenami a bruchom zhruba takych 240stupnov:)
to si nahnuty dopredu alebo dozadu. Ja to chapem dozadu, ale to mi celkom nesedi, ja ked mam nohavice s trakmi, tak sa musim dost zohnut. Mozno nejaka extra dlzka by pomohla :))
no ja ked mam gate s trakmi tak mam uhol medzi trupom a nohami skoro 90stupnov…a to so aj rozkroceny:)
to bacha aby si si nenastal do tvare:) ja preferujem poriadny zaklon, nech vsetci vidia:)
A proč vy při tom nestojíte? To není nevědomost ale zvědavost. Mimochdem viděli jste bikerku která by si odskočila při závodě?
Holky jsou totiz vychcany ;) Btw. z historickeho hlediska jeste nedavno i zeny curaly ve stoje… a s pomuckami jako P-mate mozna zase budou.
bikerku ne, ale ta bezkyne-maratonkyne Tedsinevzpomenunajmeno si odlehcila uprostred Londyna… :-))
Ještě je třeba připomenout, že je velmi důležité před čuráním zjistit směr větru – taky hodně rizikový faktor.
přece si nenach*iju na nohy. Jinak je docela problém když se špatně vystihne směr foukání větru a ještě je taky problém chlad, kterej za jízdy na orgán působím, a to i v létě.
chlad je sviňa, proto vozím gatě :-)
mozna by taky pomohla spicka sedla dostatecne nahoru aby byl za vetrem:-)
a to je právě ten problém občas, vyndat ho z gatí když tam vlastně skoro vůbec neni. To by právě mohlo naopak vyřešit právě ježdění bez gatí :-).
at kroutis jak kroutis posledni kapka jde stejne do kalhot…
:-)) to je hold život!
a ty curas s nohama u sebe?
Jééžiš, to jí nemůžete nikdo říct pravdu? Že máme tak velký šourky, že prostě stoj spatný nejde?:-)
A taky nevim, proč ženský nečuraj vestoje. Ty by mohli mít klidně obě ruce v bok, nebo číst(mapu,beletrii..).
Herodotos tvrdil ve svych pojednani o starem Egypte, ze zeny tam curaji vstoje a chlapy v podrepu… tak sme si to s vama po par tisiciletich vymenily, aby vam to nebylo lito! :)
Aha, to byl bratr Heroda, kerej nechal vyvraždit všechny pojiš?ováky, nebo tak nějak..Tak taková je pravda, jednou přijde Velká Výměna a budem zas čurat v podřepu:-)A zády ke stromu.
No jo, ale co erekce? To abych si nesundaval brejle.
uz si nekdy vydela chlapa aby se ulevil s nohama u sebe… :-)) za prve by to asi to uvolneni neustal a za druhe aby si nepomocil boty popr obleceni… :-))
No a když máš elas?áky s vyšším předkem, naplňuješ zcela dokonale poznámku v žákovské knížce: MOČÍ DO VÝŠE OČÍ!!! :-)
no vidim, ze fakt tady resite vetsi a vetsi kraviny, radeji jezdete na kole. tohle mi uz pripada fakt totalne ujety a s kolem to nema nic spolecnyho. Kdyz se chcete bavit o tehle vecech, tak radeji navstevujte xchat nebo neco podobnyho a tam se projevujte
kdo nečůrá s náma, čůrá proti nám, tak si dej pozor, aby k tobě čůrající zákazníci nepřestali chodit :o)
Me se kolikrat chce i na vyjizdce… ja za to proste nemuzu :(
niekde som pocul ze jeden rekordman v curani precural autobus po sirke!:)
Taky bych ti o tom mohl povídat ale někde jinde
Tumu říkám entrée!
Jeden první post a rovnou taková archeologická perla, pečlivě ukrytá v hlubinách fóra před nenechavci a neznalými.
Zase na druhou stranu – zakladatelka vlákna Badynka se uvedla právě tímhle tématem, napsala čtyři příspěvky během půl hodiny a pak už nikdy víc. Mi to přijde takový sounáležijící, ti dva se k sobě vyloženě hodí. Jen škoda, že se o 14 let minuli.
Ovsem byla tady pred 4 roky (skoro uz 5). Tak je nadeje, ze se zase zjevi, zkontroluje zde nove odpovedi, zkontaktuje Traubera, a pak si o tom mohou povidat.
Trauber: jeste ji muzes napsat zpravu, a ji dojde upozorneni na e-mail. A toho by si jiz mohla vsimnout.
...........................a pak se společně promočí do bezvědomí :))))
Co musí člověk zadat do vyhledávání, aby mu to našlo takovou perlu? :-)
Řekl bych ti to, ale už mám dvě varování od admina za hrubost:)))