• liki

    Jaky silikonovy olej na vidlu? Jaky na retaz? Otec si kupil nejaky sprej, ale je to na motorky(retaz). Uz som ho skusal je biely a lepkavy. Mozem ho tam da??

    0 0
    • davidak  

      Na vidlu používám silikonovej olej 500ml za cca 80Kc ve spreji, měli ho u pumpy, stačí stříknout jen občas. Ten motorkářskej olej asi taky nic nezkazí, řetěz jako řetěz:). Jestli kecám, opravte mě.

      0 0
    • Lišák  

      Jestli je to lepkavý, tak to bude chytat bordel. Mě se osvěčil TF 2.

      0 0
    • jonti  

      motocyklove oleje su robene na o dost vyssie otazky a vacsie sily prenasane na motorke, takze su hustejsie. Myslim ze to pojde, ale klasicke bicyklove oleje posluzia lepsie. Na vidlicu by som ten motorkovy olej na retaze nedaval.

      0 0
    • pepek  

      Motorkový sprej je nejlepší,pokud má v sobě uhlík, nebo? ten maže i v krizových podmínkách-suchý řetěz. Je to např: Castrol chainlube spray. Nevýhoda: pouze cena : 280 Kč/400 ml. (Globus) Všechny řetězy (asi 20 kusů) mě vydržely 1800 – 2000 km v terénu .

      0 0
    • Seadat  

      Hele Liki nejlepsi olej na vidli mas nakej silikon, s tim si hlavu nelam! A co se tyce retezu nas nejlepsi ten motorkářskej!!!! ten perfektne drzi(je jak vazelina) a retezu vyhovuje maximálne! Je sice dost lepivej, mel sem z nej zezacatku taky tak trochu strach, ale po dvou letech, co ho pouzivam si fakt nemuzu stezovat!! Ja mam vyzkouseny dva a to: CASTROL a MOGUL!

      0 0
      • wbiker  

        No nevím jestli to, že je jak vazelína je dvakrát dobrý na řetěz. Akorát začne tím víc chytat prach a udělá se z toho sajrajt, kterej moc nemaže. Já používám od Motorexu Dry lube, je sice nutný domazávat, ale zase skoro vůbec nešpiní a není nutný tak často čistit řetěz. A dělají ho i v kapátku takže když mažu řetěz, nezkončí plno oleje mimo.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.