• BB

    Kdybyste nevedeli kam v lete, tak jsem tady nekolikrat psal o Fortezze bike tour. Dal jsem na web par fotek, tak kdo se chce kouknout tak: http://monolink.sweb.cz/

    0 0
    • HoralFanda  

      Jo, ty místa mi jsou povědomý :o)) Jinak nemá smysl čekat na léto, lepší vyrazit už v květnu nebo začátkem června, to tam je skoro bez lidí. My jsme tam byli jenom pěšky.

      0 0
    • blue  

      neuveritelny… zrovna dneska odpoledne sme s kamosem probirali, ze by byl dobry po lonsky alpsky abstinenci konecne tu Fortezze zrealizovat :-)

      0 0
    • Meesha  

      Asi pred dvouma rokama o tom psali ve Velu. Snad se tam nekdy taky dostanu…

      0 0
    • BOREK  

      To musi byt nadhera, pekny foto

      0 0
    • grafik  

      nadherny fotky!

      0 0
    • BB  

      Kdybyste se nekdo rozhodl tam jet, tak si urcite kupte mapy Kompass 1:25000. Jsou to tri mapy, daji se objednat v knihkupectvi v Praze v Rimske. Cisla kdyz tak dodam. Ty mapy jsou hodne presne a da se podle nich orientovat i mimo znacene trasy Fortezze bike tour a 100 KM dei forti. Jinak na tech forkach to vypada jako takova sotolinkova pohoda, ale neni tomu tak. Jsou tam i dost tezke useky s volnymi sutry i rimsi na propasti. Jinak kveten bych nedoporucoval, je to nahorni plosina a v kvetnu tam musi byt strasna zima. Takze kdyz budete nekdopotrebovat upresnit, tak zamailujte.

      0 0
    • rich  

      blba otazka, ale fakt netusim – kde to presne je?

      0 0
      • blue  

        kousek od Gardy, najdi na mape Rovereto a to zmineny Lavarone

        0 0
    • BB  

      Par informaci navic: pokud pojedete na Fortezze Bike Tour, tak vřele doporučuji obstarat si mapy už v Praze. Na místě se dají taky koupit, ale ne všude je měli. Jde o: Kompass 631 Altipiani di Folgaria Lavarone e Luserna Kompass 623 Altopiano di Asiago Kompass 647 Trento e dintorni Dají se objednat v obchodě v Římské ulici, cca do 3 neděl od objednávky je seženou. Na místě je sice k dispozici neuvěřitelně luxusní mapa celé značené FBT a zadarmo, ale pokud si to tam chceš opravdu užit, tak pouze s těmahle mapama. Abych nezapomněl, to co jsme jeli jsem dal na weba, našich 6 tras i s profilama. Najdeš to na : http://www.sweb.cz/…lavarone.doc Jako výchozí místo doporučuji některou z vesnic okolo jezera Lago di Lavarone: Chiesa, Gionghi, Bertoldi. My jsme byli a zase jedeme do Gionghi. Folgaria, která je moc pěkná, je trochu moc na jih a etapy by byly nevyrovnané. oficielní stranka FTB: http://www.fortezzebiketour.it/ kde jsme bydleli (můžeme doporučit): http://www.giongo.com

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.