Pulsmetr pro trenink necyklisty

8 nepřečtených
  • P

    Zdravím,

    na kole mám problémy s koleny, proto jsem se přeorientoval na inline (rychlobruslení) kde naštěstí problémy nemám a kde bych chtěl využít principů tréninlu s využitím tepové frekvence. A protože máte mnoho zkušeností a rádi se o ně dělíte, obracím se na Vás :).

    Pro výběr preferuji konektivitu s PC, bez omezení cenou (kéž by tomu tak opravdu bylo), a nepotřebuji cyklofunkce.

    Kolik používáte pásem při tréninku (stačí 1 ? některé nabízejí až 7)?

    Máte někdo zkušenosti se SUUNTO T6?

    0 0
    • rich  

      otazka by mohla byt „pulsmeter pre necyklistu – ktory che treningom dosiahnut ???“ len mi napada, ze by som preferoval 3 pasma resp. moznost zvolit si tieto 3 pasma v dvoch modoch pre dve rozdielne aktivity (beh-bike a pod).

      0 0
    • Daf  

      Vybiral bych u Polaru. Myslim si ze mozna stoji za zvazeni zda potrebujes nutne propojeni s PC. Spousta lidi si koupi spickovej tepak a pak z nej vyuziva 4 funkce. Jinak me staci v pohode pouzivat jedno pasmo. Mam na tepaku nastavene aerobni, ponevadz v nem stravim vetsinu casu a anaerobni prah si ohlidam takze staci si ho pamatovat. Dale pri vyhodnocovani sleduji pouze max, prumerny tep a dobu stravenou nad AP.

      0 0
    • J.A.V.  

      Jesli se opravu nemusíš omezovat cenou tak jdi do běžeckého top modelu od Polaru – S625X. Má to bezdrátovej snímač který umožňuje sledovat tempo běhu, což bys mohl využít při tom bruslení. Cena bohužel odpovídá novince na trhu. Nicméně jeden můj kamarád si ho pořídil (chce uběhnout maraton blázen) a velmi si to pochvaluje právě při necyklistickém tréninku – u něj hlavně při běhu.

      0 0
      • P  

        S 625 používá k měření vzdálenosti tzv. Foot pod, který je bohužel pro bruslení nepoužitelný.Na bruslení pro měření vzdálenosti lze použít GPS (např. Timex), radar (Cyclosport) nebo něco na způsob inteligentního měření otáček koleček.

        0 0
        • J.A.V.  

          Tak to já žil v iluzi že by to mohlo fungovat i při bruslení, nebo lyžování. Škoda.

          0 0
    • Beeda  

      Jeste k pasmum, ja to vybec nevyuzivam, protoze je to neprakticke. Jedu jich kolem 10 a nejakym zpusobem to furt prepinat by me nebavilo. Proste si skladbu pamatuju a hlidam to vizualne…B.

      0 0
      • kankrlicek  

        NO jo, ale von to nebude mít na řidítkách, ale na ruce a držet si při bruslení ruku před sebou :) … A když si nastavím pásmo, můžu si tam dát i zvukový signál při překročení. A to už by ho to mohlo bavit, ne? Mám s610 (polar) a zadání by to odpovídalo, cena asi taky už nebude tak hrozná, nižší modely s??? mají spojení s PC přes mikrofon. Nepoužíval jsem to, ale asi to bude fungovat.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.