Lumia / windows phone + sport tracker

242 nepřečtených
  • Wojtkingson

    Zdravím, mám dotaz, používáte někdo sport tracker nebo obdobnou aplikaci na windows phone? Mám 512MB RAM a stává se mi, že mi prostě slítne aktuální jízda, např. u 100km+ tj pravidlem… Případně, jestli máte víc RAM a jede to v pořádku, nebo pokud používáte na WP něco jiného než sport tracker.

    0 0
    • AlesM  

      ja pozivam endomondo…pokud se ale zastavim na delsi dobu, jako treba obed tak se obcas musi spustit z pauzy znovu…mam taky 512MB RAM.

      0 0
    • jIrI___  

      Já jsem spokojený Run the Map (mám Lumii 620, parametry neznám). Vyzkoušel jsem mraky trackovacích aplikací a tato je suverénně nejlepší. A připadá mi, že i nejméně žere baterku.

      0 0
    • MI.KU  

      Ahoj používal jsem Runtastic na Lumii s 2GB RAM a barometrem a u WP8,1 v pohodě vše ok – po přechodu na W10 již nestabilní a stávalo se že to padlo.

      Nyní na iPhone 6s Plus a v pohodě – stabilní spolehlivé běží klidně celý den na pozadí. Na kolo sem přešel na Runtastic Road Pro.

      Hledej chybu v systému – v OS – pokud máš W10 (lidi tomu i dnes říkají WP) tak je to jasné proč ti to padá – ten systém již není stabilní jako dřív. Pokud máš opravdu WP8,1 udělej si čistý reinstal systému pokud bude padat dál je hold 512MB málo ale šlapalo to i na 720 s 512MB před lety ale to sem mel treba jen hodinu.

      0 0
    • Chlebovnik  

      Přečti si toto: https://msdn.microsoft.com/…pps/jj681691

      Obecně pomáhá:

      • Povolit běh aplikace na pozadí (v sekci spořič baterie, a to i v případě, že ho nepoužíváš)
      • Aplikaci pro záznam držet vždy v popředí při zamykání telefonu
      • Mít spuštěno zároveň minimum dalších aplikací
      • Čím víc máš na home screenu ikon (a animací), tím víc RAM to žere
      • Aplikace běžící na pozadí se ukončují po 4 hodinách nečinnosti (takže občas na telefon mrkni)

      Tipy na aplikace: Run The Map (asi nejpřesnější, průběžně ukládá, umožňuje pauznout a pokračovat v záznamu, upload na STRAVU), Endomondo, Runtastic.

      Sports Tracker je na WP mrtvý (poslední update byl před dvěma lety v červnu).

      0 0
      • Wojtkingson  

        Díky za návod :) Asi mi to několikrát sestřelil spořič baterie, jak tak koukám…

        0 0
      • TeryPV  

        Měl bych radu nejlepší. Koupit pořádný telefon (iOS, AOS). Bohžel jsem nyní nucen druhý měsíc používat L650 a je to něco neskutečně zoufalého. Je to pomalé, nezvládá to pořádně multitasking, nejsou na to aplikace, baterka nevydrží. Dobrovolně bych si to nikdy nekoupil. W10M jsou opravdu peklo.

        0 0
    • SloM  

      Po zkušenostech s jinými aplikacemi doporučuji jedině RunTheMap. Podle mě nejlepší na WP.

      Na mé Lumii 735 (1GB RAM) zatím bez jediného výpadku nebo jakéhokoliv jiného problému. Mám veřejnou verzi W10M a naprosto žádný problém, jak tady někdo psal.

      0 0
      • MI.KU  

        No oproti tomu jak chodil WP8 a jeste slušně běhala 8,1 je W10M nedotaženej systém – to je bez debat – měl jsem skoro rok Insider W10M a po vydání finální verze jsem samozřejmně zkoušel i tu, ale samozřejmně ti to běhat může netvrdím, že ne – vždy záleží na jakém je to telefonu a co na něm běží jaké aplikace a jaká nastavení a td. Jen sem podotkl ze pokud tam má W10M tak se nějakému tomu pádu pravděpodobně nevyhne.

        0 0
        • SloM  

          Jasně, já to beru, že nemusí na všech zařízeních šlapat, tak jako na mém. Chtěl jsem jenom upozornit na to, že i W10M může šlapat v pohodě. Ja osobně jsem s WP spokojen a nemám důvod měnit. Předtím jsem měl android a to bylo pro mě peklo, což bylo na druhou stranu možná způsobeno slabým hardwarem.

          0 0
          • MI.KU  

            Jj hele já byl hroznej fanda WP – 800, 720, 920, 1020, 1520, 950XL (to už sem kupoval s tím, že jí bere kámoš a sám sem jí měl jen měsíc na test – jinak bych do ní nešel) – předtím sem měl Androidy levnější i S4 jako nejdražší a to nebylo ono – lagoval. iOS sem zkoušel a paráda ale tehdy mi nesedl HW – moc malé pro mne. Takže Lumie pro mne byli jako dar z nebes ;) Jenže jak to začal MS prasit, kvalita šla dolu, HW ořezanej, soustředili se jinam a W10M se ukázal jako velký nedodelek co nefunguje řádně dodnes tak jsem přešel na iOS kde mezitím zvedli úhlopříčku. Android v dnešní době se zdá být lépe odladěný – skoro bych řekl, že v čisté podobě nebo odladěná verze na dobrém HW je lepší jak W10M.

            Hlavně ty aplikace pak – W10M je v podstatě mrtvej systém – starší Lumie na ,,dojetí,, jasně – každý nemá potřebu měnit telefony – ale novou dnes už nekupovat – stabilita je pryč, apky nejsou a sou zastaralé, budoucnost žádná…

            Je to škoda protože pro lidi co chtěli levnej telefon to bylo super.

            0 0
            • Wojtkingson  

              Ja mam Lumii 625 rusim a byl jsem vzdy spokojen, lecna, 8.1 svizny, jen ten sporttracker mel problemy semtam, ale ro bsem bral, ze posledni aktualizace byla 2 roky stara. Nicmene jsem si chtel kupovat novej telefon, Lumii 650, ale ty W10 se mi nezdaj… WP 8.1 jsem mel hlavne kvuli stabilite a spolehlivosti – android v cenove relaci 5000 byl totalni nepouzitelnej srot kvuli systemu. Pritékyne si koupila tablet a telefon s androidem, ja to mam s windows a je to absolutne nekde jinde… Bojim se budoucnosti, ldy budu muset na nadroid asi :D IOS pro me neni volba, nechce se mi davat 15k a vic za telefon…

              0 0
              • MI.KU  

                Pokud ti nevadí malej telefon máš tu novej iPhone SE za 13000 ;)

                Ale chápu – v podstatě teď nic nebude Android je levnej ale aby šlapal chce to za nej tech 15 dat – a to uz muzes jit do iOS.

                No a ty levný to bude vždy oser…

                Pokud to chces na volani a sms kup si tlacitkáč dokud to jde ;)

                0 0
                • TeryPV  

                  Další takový nesmysly. I ten blbý Vodafone Ultra 6 šlape jak švajcarské hodinky. Doby androidu 2.3 jsou dávno pryč. Od verze 4.4.2 je android úplně někde jinde a i stroje za 4000,– – 5000,– roznesou Lumie na kopytech. Vím o čem mluvím, mám dlouhodobou zkušenost.

                  0 0
                  • MI.KU  

                    Silná slova – jak sem psal W10M se pro mne stal nepoužitelný a tak jsem přešel na 6s Plus 128GB – zkoušel jsem S6/S7 EDGE a bohužel ani tam pro mne nebyla dostatečná stabilita. Použitelný mi přijde Android od 6 verze ve spojení s top HW ale pořád to není iOS a cenově už je to fuk.

                    Android pod 10 tisic nepovažuji za solidní stroj – což bohužel dnes ani ty Lumie.

                    0 0
                    • jIrI___  

                      +1

                      0 0
                    • TeryPV  

                      Dobře, ale co jsi testoval za značky? Samsung? Jasně jejich nástavba TouchWizz je totiž tragická. Ano od S6 je přepracovaná a není to taková tragédie jako předchozí verze například na S4. Ale opravdu to není androidem, ale nástavbou výrobce, takže nejde odsoudit android. Když to zkusíš například na Nexuses, který mají čistý android je to o něčem jiném, stejně jako například Motorola. Aktuálně používám LG, toho času na reklamaci s výrobní vadou šasi, a jak LG G2 tak LG G3 šlapou jako švýcarské hodinky. Ono to není jen o androidu, ale o nástavbách a někdo to umí, někdo ne, Samsung třeba ne. I když ano, S7 už je celkem OK. Ano iOS je OK, ale jen pro někoho, kdo chce být svázaný tím co mi přikazuje výrobce. Pokud vím tak třeba iOS neumí USB OTG.

                      Já chápu, že každému vyhovuje něco jiného, ale prostě říct, že android je na houno, je stejná blbost jako označit WP/W10M za bezproblémový a stabilní systém…

                      0 0
                      •  
                        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
                        0 0
              • TeryPV  

                Boha to je nesmysl. Android rozhodně není nepoužitelný. Aktuálně mám ,bohužel, L650. A je to jedním slovem šrot. Je to pomalé, zasekané. Otevřu WhatsApp a shodí to prohlížeč na pozadí, chci se přepnout zpět, znovu načítání aplikace. Několikrát do týdne se telefon restartuje. Naposled ráno vstanu, mrknu na něj a chce po mě pin. Baterka je tragédie, víc jak den s ní při normálním používání nevystačím. Aplikace? Žádné, například pořádné počasí, není. Aladin, neexistuje, meteoradar je parodie toho co je na AOS. Žena má S4 mini, který jsem kdysi před lety měl a nadával na něj jaká je to plečka. Ale oproti L650 je to dělo které opravdu běhá. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale WM/WP již nikdy více. Je to katastrofa!

                0 0
                • Wojtkingson  

                  Pritelkyne ma nejakej xiaomi rok starej a nehak si nedokazu predstavit, ze by neco mohlo byt v horsim stavu :D

                  0 0
                • Coural  

                  To, že neumíš s Windows pracovat a stáhnout si do něj aplikace, není chyba systému, ale uživatele. To co tady předvádíš, bylo v kurzu před pěti lety, od té doby i nejzaostalejší propagátoři Androidu pochopili, že Windows v telefonu je lepší než nadstavbami výrobců zasekaný Android.

                  0 0
                  • wladeq  

                    Ne, to je jednoznačně chyba systému. Nechci tady zakládat další nekonečný flamewar, meleš stejné kraviny, jako ti bobíci na MM. Podívej se na to s nadhledem, dost to pomůže ;-)

                    0 0
                    • Coural  

                      Pro další trubku, ještě jednou:

                      To, že neumíš s Windows pracovat a stáhnout si do něj aplikace, není chyba systému, ale uživatele. To co tady předvádíš, bylo v kurzu před pěti lety, od té doby i nejzaostalejší propagátoři Androidu pochopili, že Windows v telefonu je lepší než nadstavbami výrobců zasekaný Android.

                      0 0
                      • wladeq  

                        Ne, to je jednoznačně chyba systému. Nechci tady zakládat další nekonečný flamewar, meleš stejné kraviny, jako ti bobíci na MM. Podívej se na to s nadhledem, dost to pomůže ;-)

                        0 0
                  • TeryPV  

                    To, že plácáš prázdné fráze znamená, že jsi Windows 10 Mobile v životě ani neviděl. Každé malé dítě ví, že jediná oficiální cesta jak dostat do systému aplikace je store, a tam „nic“ není. Pokud máš pocit, že tomu rozumíš více, prosím o radu ať s tím telefonem mohu normálně fungovat. děkuji.

                    Navíc pokud nerozumíš psanému textu, nic nepředvádím, popsal jsem své zkušenosti s W10M. Tak klídek ať Ti nepraskne cévka, že Ti někdo šáhl na Tvoji modlu :)

                    0 0
                    • MI.KU  

                      Hele zrovna 650 je v podstatě nejnižší třída – nejlze čekat zázraky.

                      Udělej tovární nastavení bez obnovy dat nastavení – obsah si pak stahnes z cloudu.

                      Počasí – dobrej je Forecast – cca 30kc nebo kolik stal – data od Norů – je to přesné.

                      0 0
                      • TeryPV  

                        Ale no tak. Nejnižší třída za 5000,– resp v době vydání 7000,– . Krásný příklad je LG K10 co si koupil kolega, i když jsme mu říkal, že to asi nebude nic moc, tak ten telefon je proti L650 jako raketa, šlape naprosto v pohodě, fotí parádně. Za stejný peníz. Ta Lumia se prostě nechytá. Já jsem z toho zoufalý. A takových příkladů bych našel více.

                        Ano Android má svoje lepší a horší chvilky, typicky 4.4.x super odladěný, fungoval parádně. 5.0.x katastrofa, problém se správou RAM. V 5.1.x částečně opraveno. Android 6.x už je úplně jiná liga. Ano nic není dokonalé, ale stojím si za tím, že pokud výrobce totálně nezmrší nástavbu (TouchWizz, svého času SENSE atd.) tak je android svižnější a stabilnější systém od verze 4.4.x

                        Ten telefon je nový, vytažený z krabice, nainstalované aktualizace, proveden restart, přihlášení stáhnuto 10!!! aplikací. To určitě nebude chtít tovární nastavení.

                        No kupovat nic nechci, jelikož jej mám dočasně. Na Android je miliarda aplikací zdarma a dost přesných, třeba moje oblíbené IN-počasí od českého vývojáře, využívající data o aktuální teplotě z lokálních meteostanic.

                        ps: AOS je skratka která se občas používá, nechce se mi psát Android :)

                        0 0
                        •  
                          Obsah tohoto příspěvku je blokován.
                          0 0
                        • MI.KU  

                          Chlape 650 je nejnižší třída – v podstatě tomu dali jen ten plastovej rámeček co se tváři jako kov. Daleko lépe vybavené a kvalitní s lepšími displeji a vším jsou telefony od 735 hlavne pak bych vyzdvihl 830 (to byl dobrej kauf za tu cenu – pisu byl pac MS totálně W10M oddelal – telefon je to porad super jen dnes bez budoucnosti) 930, 1520, ty 950 a 950XL dnes uz ujdou kdyz k tomu das Mozo – origo kryt vrze a to provedeni je slabší výbava fajn. Telefony jako 650, 550 a niž jsou prakticky stejne a liší se jen drobnostmi.

                          Nojo kdyz je ti moc dat 20–30 korun za aplikaci tak to se nesmíš divit :D

                          0 0
                          •  
                            Obsah tohoto příspěvku je blokován.
                            0 0
                          • TeryPV  

                            Srovnávám dva telefony za stejnou cenu. Napadl mě K10 proto, že ho má kolega, našel bych x jiných alternativ. Takže prostě L650 není ani omylem dobrý kauf. To je možná aktuálně jen L950XL protože stojí necelých 11k. Ale i tak za ty peníze je X jiných alternativ. L950/L950XL tu máme taky několik ve firmě a všichni, kdo ji jako firemní mají už řeší jiný telefon. Sice je rychlejší a není zasekaný jako L650, ale pořád je to W10M, který je doprasený. Restarty, nefunkční data, sekání přepínačů v liště atd. to není HW, ale SW. A nic to nemění na tom, že ten systém je mrtvý a že MS to s W10M podělal.

                            Tak nebudu vrážet peníze do něčeho, co za chvíli vrátím a nebudu to už snad nikdy muset používat že jo :)

                            0 0
    • myscho  

      Mam Lumiu v batohu, G forerunner na ruke a prípadne G oregon na riaditkach :)

      0 0
    • Karma  

      používám Cyclers a endomondo, mám 1 GB paměti Win 10, všechno šlape v pohodě, nepadá, klidně u toho i telefunuju nebo koukám na mapy nebo fotim.

      0 0
    • goofy  

      Run the Map

      0 0
    • joska  

      Zkusikm troku odbocit. Jakou pouzivate apliakci na OpenMaps, kam si clovek muze nahrat vlastni GPS. Hledam obdobu Locus.

      0 0
      • jIrI___  

        Co si představit pod tím pojmem „nahrát vlastní GPS“? Pokud myslíš naplánování trasy na mapě v PC a následné přenesení do telefonu, tak na to používám aplikaci mapy.cz

        0 0
        • MaPa  

          Tak například Evropská unie už „nahrává vlastní GPS“ několik, skoro desítek let :-D

          0 0
    • Piňďa11  

      Vyzkoušel jsem snad vše co je v obchodě – jednoznačně nejlepší mi přišel Run The Map, jediný škoda je že nebere výšku pomocí barometru

      .. Mám L950.

      0 0
    • Chlebovnik  

      Vy, kteří používáte Run The Map, hrajete si nějak s „accuracy indicators“ v sekci more settings?

      Chápu správně, že se tam navolí požadovaná přesnost GPS (např. 30 m) a pokud je tato přesnost v okamžiku zápisu nižší (vyšší hodnota), tak se poloha jednoduše nezaznamená? Není to trochu kontraproduktivní? Přijde mi lepší, když se poloha zaznamená i v případě, že je nepřesná (mezi skalami, ve městě mezi vysokými budovami apod.), než aby mi v případě nepřesnosti GPS aplikace zcela přestala zaznamenávat polohu až do okamžiku, kdy opět dosáhne požadované přesnosti.

      0 0
      • SloM  

        Jde o to, ze kdyz ti GPS vypadne jen na par sekund, tak nemas v zaznamu bod, ktery je 300m vedle treba. Kdyz ti vypadne GPS mezi skalami, tak je vetsinou jedno jestli zaznamenava nebo ne, protoze zaznam stejne stoji za prd…

        Od toho je tam presne to nastaveni. Zalezi jak moc ti vadi nepresnosti

        0 0
    • rockab  

      Run the Map, mam Lumii 640 s Windows 10 a nikdy jsem nemel zadny problem, vse bezi jak ma. Aplikace bezi nekolik hodin a vse bez problemu. Mimochodem, mela by vyjit Strava pro Win 10.

      0 0
      • Breakpain  

        Kdy?

        0 0
      • Chlebovnik  

        A to usuzuješ podle dvou příspěvků na STRAVA support fóru, za kterými stojí nezávislý vývojář, který není nijak spjatý se STRAVOU, nebo máš i jiné zdroje?

        0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • MI.KU  

      Pro zbytek fandů W10 a W10M si MS připravil asi největší novinku jejich velkého creators update která určitě všechny potěší ;)

      V SYSTÉMU BUDOU INTEGROVANÉ REKLAMY

      To MS zabil :D

      0 0
      • Auditor  

        Byl by zdroj?

        0 0
        • MI.KU  

          Je to dnes na smartmanii – praštilo mne to do očí – ne ze by mne to zajímalo protože MS produkty/služby již nepoužívám ale všiml jsem si toho.

          0 0
          • Auditor  

            Tak zas tak desivy to nebude .. (zatim)… Ale to je na diskuzi jinam.

            0 0
            • MI.KU  

              Jj zatím ne – MS si jen oťukává terén ale časem to přijde – jako logický důsledek přechodu na W10 zdarma.

              Jinak když se tu řešilo jaký levný telefon tak teď po WMC bych zmínil nové Nokie 3,5,6 – všechny mají čistý android 7 takže super systém, kvalitní kovové tělo a základní pracho a vodě odolnost a rozumnou výbavu – ceny od 3 po 6,5 tisíce.

              0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    • jIrI___  

      Existuje nějaká funkční náhrada facebook messengeru pro WP?

      0 0
      • Frostty  

        sms

        0 0
        • jIrI___  

          Jde přes SMS nějak poslat zprávu kontaktu tak, aby mu došla na messenger?

          0 0
      • Shaby  

        Jsem si říkal, proč chceš náhradu za FB messenger, když to funguje dobře, a líbí se mi víc než na androidu… a teď koukám, že mi přestaly chodit bez nějakýho upozornění zprávy. No a na webu se dočtu, že FB a FB messenger od konce přezna na WP8.1 nepojede :( Tak doufám, že se nějaká alternativa aspoň na ten messenger objeví, protože na WP10 se mi fakt přecházet nehce.

        0 0
    • MartinM  

      Pouzivate nekdo Cyclers? Vcera jsem ho nainstaloval ale nejde mi autorizovat se Stravou. Takze se nedostanu ani do aplikace abych mohl zaznamenavat a pak aspon treba ructe to tahat na Stravu. Nevim kde je chyba.. Reinstaloval jsem svoji Lumii a zjistil jsem ze uz neni ve Storu Endomondo tak hledam nahradu… Asi koupim zas neco s androidem…

      0 0
      • goofy  

        To je dobře, že nejde spárovat se Stravou, protože strava je největší zlo. Jinak si nainstaluj Run The Map. Nežere to baterku, GPS se neztrácí zaznamenává to všechno potřebné…

        0 0
        • jeniiiik  

          Jo ale na mojem vypatlanem firemním telefonu Microsoft RunTheMap padá…přijde zpráva, aplikace spadne, někdo volá, aplikace spadne, zapnu foťák, spadne…respektive se přeruší. Navíc spousta useku se nezaznamenala a často jsem nechytnul ani gps.

          Používám endomondo a pres tapiriik nahrávám do stravy. Endomondo mi shazuje (pozastavuje) akorát foťák.

          Setkal se s tímhle uz někdo? Aktualizovane mam všechno, telefon i aplikace.

          0 0
          • MartinM  

            Endomondo me taky fotak pozastavoval. Bohuzel uz neni pro Windows Phone ve Storu takze musim neco jine zkusit :D

            0 0
          • goofy  

            Nemám aktualizované a nepadá nebo jsem si nevšiml. :-)

            0 0
          • SloM  

            U me RunTheMap nepada u volani, SMS ani fotaku. GPS drzi dobre. Jednou se mi omylem povedlo telefon uplne vypnout pri nahravani. Po zapnuti telefonu a spusteni aplikace jsem zjistil, ze se zaznam pozastavil a bylo ho mozne v nem opet pokracovat. Za ma paradni appka.

            0 0
      • Chlebovnik  

        Používal jsem. Přešel jsem na Run the Map.

        0 0
      • MartinM  

        Ok vyzkousim

        0 0
        • MartinM  

          Tak jsem dnes na vyjizdce vyzkousel a super. Mnohem lepsi nez Endomondo a jeste jde primo z appky poslat zaznam na Stravu. Vypadek zadny, presnost dobra tak snad to tak zustane :)

          0 0
          • MartinM  

            Tak jsem to asi zakrikl, dnes na 50km dva vypadky tak nevim co :D

            0 0
    • Chlebovnik  

      Po posledním updatu OS (.540) nelze spustit některé GPS trackery (Run the Map, Runtastic). Podezřívám vestavěné mapy, kterých tuším zrovna tyto dvě aplikace využívají. Zkoušel jsem přeinstalovat, vymazat a znovu stáhnout aplikace i mapy, měnit uložiště a nic. Mapy jinak fungují v pořádku, stejně jako třeba Mapy.cz nebo Endomondo.

      0 0
      • Chlebovnik  

        Tak Endomondo taky spadne, pokud ťukente na mapu. Asi za to fakt můžou vestavěné mapy, které předešlé dvě aplikace načítají už při spuštění, a Endomondo až na vyžádání.

        0 0
        • elbunda1  

          dnes jsem zaznamenal stejný problém…a zrovna jsem jelo takovou pěknou novou trasu…co s tím? Používám Runtastic hodně dlouho a mam tam docela slušnou historii, tak jsem docela nešťastnej

          0 0
          •  

            koupit si android nebo jablíčko

            0 0
          • Chlebovnik  

            Lumii 735 jsem vyresetoval pomocí WDRT a po následném updatu na 10.0.14393.1593 (na 735 mi to automaticky necpe Creators Update) všechno zase běhá jak má.

            0 0
      •  

        wp ,, to ještě funguje a nedejbože prodává se? :-))), už předloni to bylo v klinický smrti

        0 0
        • MI.KU  

          Jj kámoš teď koupil HP Elite X3 – sadomasochista ;)

          Měl 950XL a pořad na to nadával – mu říkám neblbni ten systém je out kup si třeba S8 nebo něco podobného – ne ten W10M bude šlapat dobře – no tak po týdnu opět zjistil ze nebude :D

          Neříkám nechat dožít starší telefony, ale kupovat to dnes znovu navíc v cenové kategorii kolem 15 je šílenství.

          0 0
      • goofy  

        Nevím. neaktualizuji a fičí…

        0 0
      • Vrci  

        Endomondo jsem nezkoušel, ale zdá se, že Tracks For Strava funguje.

        0 0
    • MartinM  

      Run the Map asi neexistuje pro android co? Mám nový telefon a na Strave se mě nelíbí, že nevidím mapy pokud nejsem připojeny k internetu.

      0 0
      • Auditor  

        Locus? Mapy.cz? Jina palikace se zaznamem gpx a ten pak nahrat na Stravu..?

        0 0
    • team_daddy  

      Tak teď už je asi definitivní konec Sports Trackeru na Windows phonech. Už asi týden nemůžu uploadovat workouty. Tak jsem napsal na support a z toho co odpověděli je zřejmé, že je konec.

      "Hi,

      Thank you for your message. I'm sorry to tell you this.

      We have discontinued the development of our WP app years ago.

      We have been doing security updates recently and this process has caused our older apps to be no longer compliant. This applies to all other platforms than iOS and Android.

      We are sorry for the inconvenience this may cause"

      Takže, co místo toho?

      Endomondo – vím, že ho používá hodně lidí, ALE mě tam nehraje jedna věc. Po trackeru chci autopauzu. Tu Endomondo má. Ale funguje hodně ostře. Při běžné chůzi se pauzuje. Tak sem googlil a Endomondo tvrdí, že rozhodná rychlost pro autopauzu je 13km/h! Uživatelé na netu diskutují, že je to spíš od 8km/h. I to se mi zdá hrozně vysoko. Jaká je Vaše zkušenost?

      Runtastic – nemá autopauzu! Tím je pro mě nepřípustný.

      Run the Map – má přímý export na Stravu, má autopauzu. Dobrý. Ale grafika rozhraní – KATASTROFA!

      Takže co? Co používáte Vy?

      Moje požadavky:

      • autopauza
      • buď export na Stravu nebo možnost si ručně stáhnout GPX
      0 0
      • goofy  

        Používal jsem Run the Map. Nežralo to baterku, fungovalo to spolehlivě, rozhraní mi přišlo normální.

        0 0
      • jeniiiik  

        Endomondo, to jak to vypadá neřeším, je mi to jedno. A pak do Stravy přes tapiriik.com

        Autopauzu mám vypnutou, Strava si to pak nějak sama dopočítá, ukáže se celková doba aktivity včetně pauz a pak délka samotného pohybu.

        Každopádně už se těším až budu fasovat nový telefon, protože ten zku.vený Microsoft stojí za hovno.

        0 0
        • team_daddy  

          Hm, dost lidí píše, že Strava si ten Moving Time přechrochtá správně. Že by? Endomondo mě v podstatě láká nejvíc, protože působí dojmem hodně rozšířené sítě a tak by to mělo vydržet. Ten tapiriik fachčí dobře, jo?

          Už aby mě Lumia zdechla, abych mohl mít Straví aplikaci :-)

          Já bych to nenazval „********* MS“. Mě je ten systém sympatickej, ALE to že se na to vybodli, to je blbý. Kupoval sem v době, kdy to ještě vypadalo nadějně. A pak mě sere to, že na W10 sem upgradovat musel, to bylo hodně ostrý a stala se z 640tky děsná lemra. A je to škoda, takhle hezky udělanej OS nemá Apple ani Google. Živý dlaždice a jednoduchej hranatej vzhled lajkuju.

          0 0
          • jeniiiik  

            No…vzhled marný není. Ale ta podpora stoji za hovno, se divím, že z toho jde vůbec ještě volat a psat smsky. Prechrochta, koukni třeba ke me, emil uhnil. Ukazuji se tam dva casy. Cca rok a pul používám endomondo+tapi­riik=strava. Tapiriik občas nahrává celkem dlouho, ale nechám to běžet a dal neresim. Ted me potěšilo, ze do stravy jdou konečně nahrávat fotky i pres prohlozec, to mi celkem chybělo.

            0 0
      • Vrci  

        Používal jsem Run the Map.

        0 0
      • zzabak  

        používám Striver. Strava client pro WM

        0 0
        • team_daddy  

          To neznám! Mrknu, dík za tip.

          0 0
          • team_daddy  

            Tak za ten tip fakt dík, vypadá to jako nejlepší možnost. Přímý upload na Stravu je k dokoupení za 80,– což je v poho. Navíc to působí jako funkční a promyšlenej design. Takže ještě jednou dík.

            0 0
      • jIrI___  

        Run the Map jsem si vyloženě oblíbil. Po přechodu na android se mi bohužel nepodařilo najít aplikaci podobných kvalit :(

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.